Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-10-12 19:26:05
(#1601) Ma újabb mangával bővült a gyűjteményem:
Natsumi Ando:
Zodiac private investigator
német nyelvű 1. kötet
Natsumi Ando:
Zodiac private investigator
német nyelvű 1. kötet
beküldve: 2010-10-11 19:39:04
(#1600) Új mangák: Gantz 12. és Air Gear 15-16-17.
Az Air Gear nagyon jól néz ki,Omnibus edisönös formája van,meg az ára is egész tűrhető volt.
Az Air Gear nagyon jól néz ki,Omnibus edisönös formája van,meg az ára is egész tűrhető volt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Az ám.
Rídit.
Rídit.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
De hisz ez. Kibaszott badass.
Úristen.
Úristen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
háromöt.
Ha fan az ember, megéri. De azért először nagyot néztem. De jó vétel volt, nahh. Viszont összesen 10 'füzet', szóval nem biztos, hogy be fogom gyűjteni mindet.
Főleg (el is felejtettem, lol) novemberi Bakuman mellett. Decemberben I'll give it my all... Tomorrow! (IwgimaT!) 2. és Sundome zárókötet (még a 7. sincs meg/sem olvastam D=), január meg HotD? Hehh. Lenullázott a Con. Drifters-t is jókor licenszelte a Darkhorse, bár az gondolom majd fél-egy éven belül lesz várható.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-09 21:07:57
(#1596) Új conos szerzemények:
Árnybíró 15-17
Batman: Halotti Maszk
Rurouni Kenshin 2-7
Death Note 5-8
Valamint az utolsó 3 Yen Plus antológia.
Ezzel túlléptem a 100 darabos álomhatárt, 101-nél járok (antológiák nem számolva).
Még akarok rendelni párat (kb 7-8-at) külföldről, pláne, hogy a forint most elég jól áll.
Néhány kép (gyenge fényviszonyok mellett, sorry):
Árnybíró 15-17
Batman: Halotti Maszk
Rurouni Kenshin 2-7
Death Note 5-8
Valamint az utolsó 3 Yen Plus antológia.
Ezzel túlléptem a 100 darabos álomhatárt, 101-nél járok (antológiák nem számolva).
Még akarok rendelni párat (kb 7-8-at) külföldről, pláne, hogy a forint most elég jól áll.
Néhány kép (gyenge fényviszonyok mellett, sorry):
Szép,nagyon-nagyon szép!
Gratula hozzá,am mennyi volt?
Muszály lesz beruháznom rá nekem is,annyira epic.
HotD manga,január 25.-én megjelenik asszem,na az is mászt hev it kategória.3900 forintba fog kerülni,ez van.Következő hónapban meg a Bakuman 2. kötetére még lecsapok szépen.
Gratula hozzá,am mennyi volt?
Muszály lesz beruháznom rá nekem is,annyira epic.
HotD manga,január 25.-én megjelenik asszem,na az is mászt hev it kategória.3900 forintba fog kerülni,ez van.Következő hónapban meg a Bakuman 2. kötetére még lecsapok szépen.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-09 19:15:30
beküldve: 2010-10-04 21:33:48
(#1594) Conos zsákmány: Hellsing 8-9., Árnybíró 16-17., Kensin 9., Love*Com 3., Chrno Crusade 5., Naruto 11., Death Note 7-8.
Összesen 98 kötet.
Összesen 98 kötet.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-10-04 21:36:34
Ryuuken/Ryuuseki/valaki
Ryuushin. Népligetnél jutott eszembe, az egyes villamoson ülve. Majdnem fel is hívtalak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-10-04 14:53:09
(#1592) Unf.
Korábban írtam a Crows Illust Bookról, amit Szombaton Conon Háté Mesterrel röviden ki is olvastunk/tárgyaltunk. Monnyuk erről nem szívesen beszélek. Megérte a vételt, mert Crows és kész.
Khépek (hol homályosak, hol nem, szhar a gépem/copypasta URL nagyobb méretért:
Dohányzásra buzdító szekszi borító. Bouyával. Amúgy ebben a 'kötetben' minden oldalon Bouya Harumichi szerepel, mert neki van szentelve. Hhe
Bouya oldalról, meg valami nagyon menő japán szöveg
Bouya imádnivaló módon... áll, fekete dzseki/Bouya rúg (alapvető kellék minden Crows-beli fájthoz: rúgás a magasból)
Bouya ül/áll (a háttérben fontosabb Suzuranos arcok (Yasu, Hiromi, Pon, Mako-chan, stb)
Még nem adta fel (szintén must jelenet a mangában, ha harc van)/valamint Harumichi vérző képe
Öhh.. Szerintem ez egy öltöny, vagy valami. Fürdőköntösnek túl rövid.
Mindenki kemény pofát vég. Jobbról-balra, fentről-lefelé: Bouya Harumichi, Ryuuken/Ryuuseki/valaki (fakk, nem jut eszembe), Bulldog, a 2. Bitou testvér, Bandou Hideto, Rindaman
Nagyon homályos a kép, de am unott pofával ül/véres arccal, de új erővel megy fela lépcsőn (nyilván a tetején vár az ellenfél)
Végre egy tiszta kép. Fájtfájtfájt!!
Harumichi, a bossz
Mégtöbb durva pózolás
Redi tu fájt/Time paradox: Bouya zselézett hajjal, meg nem zselézett hajjal
Pokémon: Black & White.. akarommondani Crows. Gotta fight 'em all!
Kékben
Mégtöbb Bouya, a háttérben asszem.. A Kurosakis arcok egyike?
Mégtöbb szekszi Bouya Harumichi, meg sok szövegelés.
Ez után van még pár oldal, de az már csak szöveg és reklám. Meg egy bikini-shot valami idolról.
Egészségemre.
Korábban írtam a Crows Illust Bookról, amit Szombaton Conon Háté Mesterrel röviden ki is olvastunk/tárgyaltunk. Monnyuk erről nem szívesen beszélek. Megérte a vételt, mert Crows és kész.
Khépek (hol homályosak, hol nem, szhar a gépem/copypasta URL nagyobb méretért:
Dohányzásra buzdító szekszi borító. Bouyával. Amúgy ebben a 'kötetben' minden oldalon Bouya Harumichi szerepel, mert neki van szentelve. Hhe
Bouya oldalról, meg valami nagyon menő japán szöveg
Bouya imádnivaló módon... áll, fekete dzseki/Bouya rúg (alapvető kellék minden Crows-beli fájthoz: rúgás a magasból)
Bouya ül/áll (a háttérben fontosabb Suzuranos arcok (Yasu, Hiromi, Pon, Mako-chan, stb)
Még nem adta fel (szintén must jelenet a mangában, ha harc van)/valamint Harumichi vérző képe
Öhh.. Szerintem ez egy öltöny, vagy valami. Fürdőköntösnek túl rövid.
Mindenki kemény pofát vég. Jobbról-balra, fentről-lefelé: Bouya Harumichi, Ryuuken/Ryuuseki/valaki (fakk, nem jut eszembe), Bulldog, a 2. Bitou testvér, Bandou Hideto, Rindaman
Nagyon homályos a kép, de am unott pofával ül/véres arccal, de új erővel megy fela lépcsőn (nyilván a tetején vár az ellenfél)
Végre egy tiszta kép. Fájtfájtfájt!!
Harumichi, a bossz
Mégtöbb durva pózolás
Redi tu fájt/Time paradox: Bouya zselézett hajjal, meg nem zselézett hajjal
Pokémon: Black & White.. akarommondani Crows. Gotta fight 'em all!
Kékben
Mégtöbb Bouya, a háttérben asszem.. A Kurosakis arcok egyike?
Mégtöbb szekszi Bouya Harumichi, meg sok szövegelés.
Ez után van még pár oldal, de az már csak szöveg és reklám. Meg egy bikini-shot valami idolról.
Egészségemre.
Szerk: Nakamura-san 2010-10-04 14:58:40
beküldve: 2010-10-02 18:28:51
(#1591) Én is vettem Conon, 8 mangát, így most van 108.db.
Elfen Lied-et én is megvenném,meg egy pár olyat ami most fog megjelenni.
Elfen Lied-et én is megvenném,meg egy pár olyat ami most fog megjelenni.
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Sajnos nem. Én is épp most akartam feltenni a kérdést
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:18:09
Új megjelenésekről tudsz valamit?
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:17:34
beküldve: 2010-10-02 17:39:15
(#1588) Megjöttem a conról, és 5 csodás mangát vettem, és ezzel átléptem a 110-es mangaszámot
Az újoncaim:
Claymore 3,4
Code Geass:Queen 1
Fairy Tail 1
One Piece 1
Az újoncaim:
Claymore 3,4
Code Geass:Queen 1
Fairy Tail 1
One Piece 1
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-10-02 17:39:28
beküldve: 2010-09-17 17:13:39
(#1587) Elfen Liedet én is nagyon szeretnék :P
Kár hogy nem adták ki angolul, csak németül (ami furcsa, hisz a németek cenzúráznak agyon mindent,vagy ki sem adnak, mert olyan ami tele lenne cenzúrával).
Kár hogy nem adták ki angolul, csak németül (ami furcsa, hisz a németek cenzúráznak agyon mindent,vagy ki sem adnak, mert olyan ami tele lenne cenzúrával).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar