Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-09-11 17:03:51
(#1571) Gyarapodtam pár mangával, így a gyűjteményemhez került a Trigun 1-2 és a Naruto 3 is.
Ez eddig összesen 14 manga. ^^"
Ez eddig összesen 14 manga. ^^"
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-09-11 17:11:49
beküldve: 2010-09-10 14:15:23
(#1570) Höh, valakinek itt 150 mangája van? az kb tízzel több mint ami nekem van. Gratulálok. Legyőztél =(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-10 13:45:47
(#1569) Nekem meg a Ten Devin 1. érkezett meg ma. Jó nagy meglepi volt, mert nem számítottam rá h ilyen hamar kiszátllítják
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-10 10:17:39
(#1568) Ma megérkezett a Ghost in the Shell dupla lemezes DVD-m.
at the end,we all die alone
Nem gond, előfordul :)
Az jó, lehet, hogy én is elkezdem majd valamikor beszerezni... csak amint hallom elég rosszul haladnak vele sajnos...
Az jó, lehet, hogy én is elkezdem majd valamikor beszerezni... csak amint hallom elég rosszul haladnak vele sajnos...
Hát szerintem megérné beszerezned csak az a baj télleg hogy 2008-ban kiadtak4et 2009-ben egyet idén meg még egyetse..
beküldve: 2010-09-08 19:55:02
(#1566) Nem gond, előfordul :)
Ma elértük a 150 Mangát :)
1év alatt gyüjtöttük össze :)
Nekem még ahhoz kellene 50 remélem nekem is hamar összejön
A 100 manga is már egy nagyon szép gyüjtemény:)
Köszi Manga ForEver(+Anime)
Szívessen
Jujj,látom megvan a Ten Devin(L) nekem azt ma postázták(szerda) Csak igy tovább a gyüjtéssel, Mindenkinek
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Nem mindre gondoltam, hanem a százötvenEDIKre, amit utoljára szereztél be, és amivel elérted ezt a szép számot... szóval ne tessék ilyen fejeket vágni, hanem tessék csak meglátni a pontokat!
jahh bocsi nem figyeltem..
Berserk 5.
beküldve: 2010-09-08 18:59:17
(#1563) Nem mindre gondoltam, hanem a százötvenEDIKre, amit utoljára szereztél be, és amivel elérted ezt a szép számot... szóval ne tessék ilyen fejeket vágni, hanem tessék csak meglátni a pontokat!
És szabad kérdeznem, mi az a bizonyos 150. kötet?
Tudod hogyha rákattintasz a képemre akkor meglátod
beküldve: 2010-09-07 18:58:38
(#1561) Ma elértük a 150 Mangát :)
Szívessen