Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nos énis kifejezetten szeretem a mangákat, fantasztikus történetük van, viszont amit én szeretnék:
-Sailor Moon manga
-Elfen Lied manga
Van közöttetek olyan akiknek sikerült ilyet szerezni? És ha igen honnan? Köszi :)
Annyira azért nem vészes,de hát ahogy mondani szokás: ízlések és minden,ami jó.Pofonok nincsennek xD
A Bakuman 2. kötetére meg lehet rágyúrok,sokán lesz még novembör,de muszály lesz megszerezni.Meg pár Tenjho Tenge kötetet is,ami még hiányzik.14,15,17,18.Egyenlőre az idei lista vége vhogy így néz ki.
Áhh, dánke.
Ha venni nem is, talán majd zinternet berkeiben belelapozgatok a beszkennelt kötetekbe, hátha.
Így,még mindig belelapozgatás alapján,vicces-fárasztó.Vagy vmi iylesmi.
Az Inuzuka klán amely harcmívészetekben igencsak profi,kihalófélben van,me van egy büdös kölkük (Koushi Inuzuka),aki nem képes foglalkozni e nemes hagyományal.Semmilyen formában.Inuzuka apuci megkér egy Momoko nevű (megintcsak harcmívészetekben jártas családbú származó) csajt,stb,h gyereket kéne csinálni Koushi-donoval,h majd az utódjuk tovább vigye a hagyományokat,meg minden,de a srác belesz*rik az egészbe.Ennek következtében Momoko midnent elkövet,h sikerrel járjon,csomó idétlen hyelzet,fájtolás,stb lesz még pár köteten keresztül...
Eddig ennyit fejtettem meg.És tetszik az egész.Szal jó vétel volt.
Necrokid: igen,a Viz adja ki a Bakuman-tot.
Mester: Sumomomo milyen?
Bakuman 1
Ilyenkell. Melyik kiadó adja ki? Gondolom amerikai kiadás, VIZ, gondolom.
+Yotsubato! 1.
Nice
+Yotsubato! 1.
+Yozakura Quartet 1.
Bakuman 1
jéjj
Gantz 11
Bakuman 1
Kobato 1
Sumomomo Momomo 1
Eddig 75 manga.Demesszevanmég a századik.
Edit: azé a Pocky-s doboz a sarokban kicsit odabasz xD
igy már összesen 156 mangánk van
EZek nekem megvannak de mégis csak 101. , jol haladtok,
igy már összesen 156 mangánk van
Ez eddig összesen 14 manga. ^^"
Csak igy tovább. én most tartok 101.-nél meg még lesz is