Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-12-25 13:37:25
(#1646) Nos Én nem régen fogtam bele a gyűjtésbe... Eddig inkább tele vagyok mondokkal, és van egy Dn díszdoboz 1-em
Továbbá Rurouni Kenshin 1-9 amit eddig kiadtak és várom a következőket.
Hétfőn érkezik meg kb. a Dramacon 1-3 és a Nyári Srácok
1-3. De szeretném még a Lovely Complex mangákat és az ÉLNI mangát de arról eddig tanácstalan vagyok, honnan
Továbbá Rurouni Kenshin 1-9 amit eddig kiadtak és várom a következőket.
Hétfőn érkezik meg kb. a Dramacon 1-3 és a Nyári Srácok
1-3. De szeretném még a Lovely Complex mangákat és az ÉLNI mangát de arról eddig tanácstalan vagyok, honnan
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-25 09:03:43
(#1645) Én is beszereztem pár mangát és dvd-t: Death Note díszdoboz 1
,a Káosz Kapui 1 és a Battle Royale bár ez nem manga.
,a Káosz Kapui 1 és a Battle Royale bár ez nem manga.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-12-25 08:43:28
(#1644) Frissültem pár aprósággal:
Mangák: Death Note 1, Naruto 4, Soul Eater 4
DVD: Death Note 1
Mangák: Death Note 1, Naruto 4, Soul Eater 4
DVD: Death Note 1
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Highschool of the dead figurát szeretnék majd beszerezni,mégpedig a Saya-t, de...
Ne add fel, írj AnimeLand-nak, náluk be lehet rendelni figurákat, csak ezt nem közlik a honlapjukon.
Ha engem kérdezel (szerintem) be tudják szerezni azt is, ami neked kell. Nem biztos persze...
Karez: Én a sima köteteket szerzem be... Ugyanis nem tetszik ez a VIZBIG cuccos. Tudom, így sokkal többe fog kerülni, de jobban is tetszik...
Más: Nagyon meglepő dolgot találtam egyik pesti kínai nagy "piacon" méghozzá ezt. Kicsit bóvli, kicsit más, kicsit izé. de One Piece, & a miénk lol. és elég szokatlan, hogy ilyen helyen...
& Örüljünk annak, ami van.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-12-24 14:04:17
ÉN meg így karácsonyra bővültem egy új figurával.
Ichigoooooo *_____* Mellesleg én is bővültem egy Lovely Complex 3-mal, és hamarosan megjön a Vampire Knight 1, Nana 5, Nana 6, na meg egy Ichigos poszter is ^______^
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Mesés.
Én am egy Highschool of the dead figurát szeretnék majd beszerezni,mégpedig a Saya-t,de egyenlőre idehaza nem találkoztam még vele,csak mangafanok gyűjteményeiben.Remélem jövőre kapható lesz,vagy vmi.
Én am egy Highschool of the dead figurát szeretnék majd beszerezni,mégpedig a Saya-t,de egyenlőre idehaza nem találkoztam még vele,csak mangafanok gyűjteményeiben.Remélem jövőre kapható lesz,vagy vmi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-24 08:50:56
(#1640) Én nem rég kezdtem de próbálkozom bővíteni.
Démonnapló 1-7
Gravitation 1
Dramacon 1-2
Éjféli opera 1-3
És egy (Manga clip art:Készíts mangát) könyv.
Démonnapló 1-7
Gravitation 1
Dramacon 1-2
Éjféli opera 1-3
És egy (Manga clip art:Készíts mangát) könyv.
Szerk: Kohei 2010-12-24 08:56:11
beküldve: 2010-12-23 22:59:55
(#1639) ÉN meg így karácsonyra bővültem egy új figurával.
Akciós áron volt kapható. Tartalmazza még Ichigo normál arcát valamint két plusz ökölbe szorított kezet.
További képek.
[Link]
[Link]
[Link]
Akciós áron volt kapható. Tartalmazza még Ichigo normál arcát valamint két plusz ökölbe szorított kezet.
További képek.
[Link]
[Link]
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2010-12-23 23:00:44
beküldve: 2010-12-23 12:50:51
(#1638) Egyébként én is frissültem a mai nap.
Hellsing 1,2,Death Note 1,LoveCom 2,3,Vampire Knight 1,Rurouni Kenshin 2,3,4.
Ha jól számoltam,akkor ezzel 97 mangám van.Basszus,márcsak 3 kötet és meglesz a 100.
Hellsing 1,2,Death Note 1,LoveCom 2,3,Vampire Knight 1,Rurouni Kenshin 2,3,4.
Ha jól számoltam,akkor ezzel 97 mangám van.Basszus,márcsak 3 kötet és meglesz a 100.
beküldve: 2010-12-23 10:55:53
(#1637) DVD gyűjtemény bővült:
Erdei állatok országa DVD
Wonderful Day's limited DVD
Sandybell 5-8 DVD
Erdei állatok országa DVD
Wonderful Day's limited DVD
Sandybell 5-8 DVD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-23 09:52:50
(#1636) Háát én még hozzátok képest eléggé kezdő vagyok
Nekem csak ennyi van:
Naruto 1-9
Dramacon 1-3
Rurouni Kenshin 1-2
Grimm mesék 1-2
Bizenghast 1-2
Nekem csak ennyi van:
Naruto 1-9
Dramacon 1-3
Rurouni Kenshin 1-2
Grimm mesék 1-2
Bizenghast 1-2
Annyira szakértő nem vagyok,de megnyugtatlak,h a sima,rendes kiadvány is sérül ugyanúgy,ha nyüstölve van,szal amit Vadooc írt,az van.Árban egyértelmű,h az Omnibus-Vizbig kiadványokkal olcsóbban kijön az ember és még jól is mutat a polcon Nekem az Air Gear vol.15.-16.-17. ileny omnibus,meg a Kare Kano vol.1.-2.-3. Olvasom őket,mégis kifogástalan az állapotuk,egyenlőre.
Egyébként 10 emberből 9 lebeszél az ilyen kiadványokról,ne is csodálkozz.Szerintük igénytelen kiadvány ez a Vizbig,meg csak a hülye amcsik találhatnak ki ekkora baromságot...
Ha azt nézzük,árban még mindig jobban kijönni velük.
Egyébként 10 emberből 9 lebeszél az ilyen kiadványokról,ne is csodálkozz.Szerintük igénytelen kiadvány ez a Vizbig,meg csak a hülye amcsik találhatnak ki ekkora baromságot...
Ha azt nézzük,árban még mindig jobban kijönni velük.
Valamint árát tekintve megérik-e, vagy inkább a sima kiadásokat érdemes megkeresni.
Mindenképpen olcsóbb a VIZBig mintha egyesével vennéd meg a köteteket.
Strapabíróságról annyit tudok mondani, hogy a párom olvasta a DB köteteket és nem lett nekik semmi bajuk. Mondjuk ő kifejezetten vigyáz a képregényekre...
Szerintem ha többször akarod olvasni, akkor biztosan meg fog törni, de ugyanúgy a "normál mangákon" is látszik ha valaki többször nyüstölte.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-22 16:33:55
(#1633) Manga szakértőket kérdezem:
Valaki vett már VIZBIG vagy Omnibus mangákat? (DragonBall, Vagabond, Kenshin, One Piece stb.)
És ha igen, tudna mesélni róla mennyire strapabíró kiadványok ezek?
Mert ugyebár 3 kötet van egyben, és az elején még nem, de gondolom a közepe felé haladva már a könyv gerince is sérülhet.
Valamint árát tekintve megérik-e, vagy inkább a sima kiadásokat érdemes megkeresni.
(erősen gondolkodok a DB VIZBIG mangákon, de aho leddig kikértem a véleményeket, mindenki leakart mondani róla )
Valaki vett már VIZBIG vagy Omnibus mangákat? (DragonBall, Vagabond, Kenshin, One Piece stb.)
És ha igen, tudna mesélni róla mennyire strapabíró kiadványok ezek?
Mert ugyebár 3 kötet van egyben, és az elején még nem, de gondolom a közepe felé haladva már a könyv gerince is sérülhet.
(erősen gondolkodok a DB VIZBIG mangákon, de aho leddig kikértem a véleményeket, mindenki leakart mondani róla )
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2010-12-22 16:29:00
(#1632) Elértem a 44 mangát az idén,jövőre megduplázom.
at the end,we all die alone