• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Oldalak: ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... <<>>
beküldve: 2011-01-07 03:12:29
(#1691)
Bra
Bra
[ Új arc ]
Szép gyüjtemények, már egy ideje én is terveztem hogy felteszek pár képet
Nem fotoztam még körbe mindent ami van. Csak a mangákat és pár posztert, és pár figurát.
Úgyis átrendezésre szorulnak, majd ha rend lesz a vitrinekben akkor lefotozóm egyben

[Link]
[Link]
[Link]
A Gohan-Mirai Trunks-Saturn nem poszter hanem Én rajzoltam, de szerintem az látszik is
[Link]

A Bra X Goten kép sem poszter, hanem rajzoltam ^^
[Link]

Ez meg tudom nagyon homály lett ( telefonos kép ), de nemrégen érkezett meg a Sasuke Shippuuden figura *.*
[Link]

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Bra 2011-01-07 03:18:49
beküldve: 2011-01-06 19:11:58
(#1690)
Affy
Affy
[ Addiktgyanús ]
Én nem mutatok mer nem tudok... nem azért mert nincs 1 se hanem mer nem fér rá (per pillanat) egy képre(de dolgozom rata) Az év elején sikerült még egy pár mangát... Most tartok éppen 143 darabnál ^^
a profilnál ki vannak írva hogy mik vannak meg, de ha lezs képem(egybe) akkor fel is teszem^^

Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-01-06 18:44:54
(#1689) Válasz DaViS (#1686) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Elutasító voltam az Air Gear-rel? Passz.Én inkább azt írtam,h nállam az abszolút fav Oh! Great-től a Tenhjo Tenge,második pedig az Air Gear.De elutasító nem voltam sztem

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-06 17:55:10
(#1688)
19Sakura97
19Sakura97
[ Addiktgyanús ]
Nekem van a legkevesbb mangám?! mert csak naruto1-9-ig van meg

Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-01-05 22:26:36
(#1687)
RozsaA
RozsaA
[ Új arc ]
nem írok, inkább mutatom ^^

beküldve: 2011-01-05 22:08:18
(#1686) Válasz Souichiro (#1683) üzenetére
DaViS
DaViS
[ Gyalog ]

hát.Gantz: nekem viszont tetszett az anime és ezért kerestem fel a mangát , mert kiváncsi voltam és ááááá..eszméletlen ..de viszont az igaz ,hogy tényleg kezd ellaposodni
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
attól a résztől kezdtem kiábrándúlni belőle amikor 2 főhös megjelent ..az egy kicsit sok volt számomra már
de azért remélem a vége ütős lesz

Tenjou Tenge :nos igen igazad van már a cél előtt álltak ..de viszont én meg annak örülök hogy szóltál hogy a Viz nekilát a mangának mert nagy célkitűzésem volt erre az évre hogy , hogy begyűjtsek jó néhány kötetet ..de akkor most várunk vagy esetleg másba kezdünk bele ..mert hosszú a lista

amúgy meg ..Air Gear : ha jól emlékszem az eléjén még elég elutasító voltál a mangával kapcsolatban ..nem igaz ????
erőteljesen gyűjtögetem az Air Gear köteteket is muszáj a polcomon lennie az összes kötetnek aminek azért messze a vége

REAL: legtöbbször csak olvasgatok az oldalon ...és igen emlékszem hogy Horsee felrakot két pikcsört az első kötetről ...és nagyon kíváncsivá tett..és a neten rákerestem én is ..

Wolf Guy - Wolfen Crest ( remélem jól írtam ) ????.... nagy kedvenc (volt)..a történet mintha kezdene kisiklana ..legalábbis számomra , egy ominózus jelenet túl pörgetése . már szinte túl kiemelése ..nem annyira tettszett ,de majd meglátjuk mi lesz a vége természetesen

én meg új sorozatok kezdésére gyúrok .

Szerk: DaViS 2011-01-05 22:09:06
beküldve: 2011-01-05 21:13:45
(#1685) Válasz Souichiro (#1681) üzenetére
Miya^^Neko-chan^^
Miya^^Neko-chan^^
[ Rászokóban ]
Egy újabb kép,mostmár végre van egy pár új mangafanos kötetem is,a legalsó polc csak nekik.
Íme a "csapat"

Plusz átalakítottam má megin a zegészet.Mer variálni jó! És fun.
Ha isten is úgy akarja,februárban meglesz a 100. manga,most 97-nél tartok per pilanat.

szerk: aztakurva,ez mekkora már,alig lehet kinézni vmit belőle.Imádom ^^ A profilomból lehet lesni,ha vki annyira érdekli h mi micsoda.

úristen :O te aztán jólnyomod ember (yy) xDD

Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-01-05 21:05:23
(#1684) Válasz Souichiro (#1683) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
REAL.Asszem Horsee cimbora nagy REAL manga fan még itten,tőle "jött" az ötlet,h én is megszerettem eme remekművet.Viszont ebből idén max 1 vagy 2 kötetet tudok csak a polcra tenni,most más sorozatok befejezésére gyúrok.

Ez így is van. Itt csücsül a polcon az első 8 kötet angolul. A 9.-et is kiadták, hamarosan azt is berendelem. Japánban 10-nél tartanak. Jól bemutatja a küzdeni akarást a legnagyobb dráma közben is, mindezt Inoue-sensei utánozhatatlan rajzstílusával. A legjobb dráma manga. Pont. Bártan ajánlom mindenkinek.
[/fan mode off]

A Gantz-cal egyetértek. Amilyen jó volt az eleje, most annál laposabb. De már 300 előtt is kezdett gyengélkedni.

beküldve: 2011-01-05 20:45:09
(#1683) Válasz DaViS (#1682) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Hát azt elhiszem

És most jöjjön egy kis duma rész,estimese,kinek hogy tetszik.

Gantz.Akár hiszed,akár nem,pár éve nem is akartam a mangáját venni,nem tetszett,az anime is gyengécske volt.Meg unásig ismertem már a sztorit,akkor a manga is ugyanaz.Hát tévedés,8 kötetnél beindult az igazi történet,neten el is olvastam az addig megjelent fejezeteket,állam leesett,nagyon jó kisebb-nagyobb fájtok voltak benne,csomó hárdkór Ganzt játékos is feltűnt,ők az Osakai csapat tagjai voltak asszem,ment a hentelés,stb.Meg potyogtak az emberek ész nélkül,szó szerint.Szétloccsanó agyvelővel,na.Majd újabb csapatok felbukanása,még több hulla...A 300. fejezet után már nem annyira ragad magával a történet,de kitartás.
Az összes Gantz volume kell a polcomra,egyik legjobb horror manga.

Tenjho Tenge.Ez a CMX kavarodás miatt sikeresen félbeszakadt az egész,részben örülök,részben sírok.Örülök,mert a Viz verzió szebb lesz és minőségibb,arról nem fogok lekésni,ha lesz is belőle vmi.Sírok,mert egy az,h 7 Tenjho Tenge kötet ára csakúgy elment,meg valszeg azóta meglenne a maradék,addig angolul kijött kötetből az összes.Ígyhát kezdjük elölről az egészet.Plusz még két-három év,mire a Viz végigmegy a 22 köteten.Már csak 4 kötetet kellett volna a CMX-nek kiadnia,és pont ilyenkor csődöltek be,vagy dobták be az unalmast.

REAL.Asszem Horsee cimbora nagy REAL manga fan még itten,tőle "jött" az ötlet,h én is megszerettem eme remekművet.Viszont ebből idén max 1 vagy 2 kötetet tudok csak a polcra tenni,most más sorozatok befejezésére gyúrok.

Szerk: Souichiro 2011-01-05 20:49:47
beküldve: 2011-01-03 20:51:02
(#1682)
DaViS
DaViS
[ Gyalog ]

Souichiro:
ohh.... Gantz, Tenjou Tenge, Air Gear, Dogs, Real.....
Milyen szép őket így egyszerre egy polcon látni őket
úgy irigyellek

beküldve: 2011-01-02 10:18:06
(#1681)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Egy újabb kép,mostmár végre van egy pár új mangafanos kötetem is,a legalsó polc csak nekik.
Íme a "csapat"

Plusz átalakítottam má megin a zegészet.Mer variálni jó! És fun.
Ha isten is úgy akarja,februárban meglesz a 100. manga,most 97-nél tartok per pilanat.

szerk: aztakurva,ez mekkora már,alig lehet kinézni vmit belőle.Imádom ^^ A profilomból lehet lesni,ha vki annyira érdekli h mi micsoda.

Szerk: Souichiro 2011-01-02 10:21:17
beküldve: 2010-12-31 18:30:11
(#1680)
gabriella0807
gabriella0807
[ Rászokóban ]
Most nemrég bővült a gyűjteményem egy Naruto 11-el

beküldve: 2010-12-31 09:44:34
(#1679) Válasz Souichiro (#1678) üzenetére
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
[QUOTE]A Highschool of the dead esetében nézegettem a Yen Press oldalát.A többi manga esetében meg ismerősöktől kapott infók.Majd utánajárás a google segítségével,és ennyi.[/QU

Köszi

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-30 19:08:19
(#1678) Válasz Hachidori (#1677) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
A Highschool of the dead esetében nézegettem a Yen Press oldalát.A többi manga esetében meg ismerősöktől kapott infók.Majd utánajárás a google segítségével,és ennyi.

beküldve: 2010-12-30 18:03:53
(#1677) Válasz Hachidori (#1676) üzenetére
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Ez a 2011-es év mangák szempontjából maga lesz a paradicsom.Úgy legyen.Júniusban 2 darab Oh!Great manga is "visszatér",megújult formában.Lesz Highschool of the Dead,Toradora.
Jön a mangafantól is kettő új cím.
Reménykedem azért,h a Viz gondol egyet és vagy a Hatsukoi limited-et,vagy az Anedoki-t kiadja,deszéplenne.

Istenem már annyira várom a jövő évet
Nagyon várom már a Highschool of the Deadet*-*
Húúúúúúú már nagyon várom

Azt megkérdezhetem, hogy honnan tudod ezeket??

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Oldalak: ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... <<>>