Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-01-07 03:12:29
(#1691) Szép gyüjtemények, már egy ideje én is terveztem hogy felteszek pár képet
Nem fotoztam még körbe mindent ami van. Csak a mangákat és pár posztert, és pár figurát.
Úgyis átrendezésre szorulnak, majd ha rend lesz a vitrinekben akkor lefotozóm egyben
[Link]
[Link]
[Link]
A Gohan-Mirai Trunks-Saturn nem poszter hanem Én rajzoltam, de szerintem az látszik is
[Link]
A Bra X Goten kép sem poszter, hanem rajzoltam ^^
[Link]
Ez meg tudom nagyon homály lett ( telefonos kép ), de nemrégen érkezett meg a Sasuke Shippuuden figura *.*
[Link]
Nem fotoztam még körbe mindent ami van. Csak a mangákat és pár posztert, és pár figurát.
Úgyis átrendezésre szorulnak, majd ha rend lesz a vitrinekben akkor lefotozóm egyben
[Link]
[Link]
[Link]
A Gohan-Mirai Trunks-Saturn nem poszter hanem Én rajzoltam, de szerintem az látszik is
[Link]
A Bra X Goten kép sem poszter, hanem rajzoltam ^^
[Link]
Ez meg tudom nagyon homály lett ( telefonos kép ), de nemrégen érkezett meg a Sasuke Shippuuden figura *.*
[Link]
Szerk: Bra 2011-01-07 03:18:49
beküldve: 2011-01-06 19:11:58
(#1690) Én nem mutatok mer nem tudok... nem azért mert nincs 1 se hanem mer nem fér rá (per pillanat) egy képre(de dolgozom rata) Az év elején sikerült még egy pár mangát... Most tartok éppen 143 darabnál ^^
a profilnál ki vannak írva hogy mik vannak meg, de ha lezs képem(egybe) akkor fel is teszem^^
a profilnál ki vannak írva hogy mik vannak meg, de ha lezs képem(egybe) akkor fel is teszem^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Elutasító voltam az Air Gear-rel? Passz.Én inkább azt írtam,h nállam az abszolút fav Oh! Great-től a Tenhjo Tenge,második pedig az Air Gear.De elutasító nem voltam sztem
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-06 17:55:10
(#1688) Nekem van a legkevesbb mangám?! mert csak naruto1-9-ig van meg
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-01-05 22:26:36
(#1687) hát.Gantz: nekem viszont tetszett az anime és ezért kerestem fel a mangát , mert kiváncsi voltam és ááááá..eszméletlen ..de viszont az igaz ,hogy tényleg kezd ellaposodni
attól a résztől kezdtem kiábrándúlni belőle amikor 2 főhös megjelent ..az egy kicsit sok volt számomra már
de azért remélem a vége ütős leszTenjou Tenge :nos igen igazad van már a cél előtt álltak ..de viszont én meg annak örülök hogy szóltál hogy a Viz nekilát a mangának mert nagy célkitűzésem volt erre az évre hogy , hogy begyűjtsek jó néhány kötetet ..de akkor most várunk vagy esetleg másba kezdünk bele ..mert hosszú a lista
amúgy meg ..Air Gear : ha jól emlékszem az eléjén még elég elutasító voltál a mangával kapcsolatban ..nem igaz ????
erőteljesen gyűjtögetem az Air Gear köteteket is muszáj a polcomon lennie az összes kötetnek aminek azért messze a vége
REAL: legtöbbször csak olvasgatok az oldalon ...és igen emlékszem hogy Horsee felrakot két pikcsört az első kötetről ...és nagyon kíváncsivá tett..és a neten rákerestem én is ..
Wolf Guy - Wolfen Crest ( remélem jól írtam ) ????.... nagy kedvenc (volt)..a történet mintha kezdene kisiklana ..legalábbis számomra , egy ominózus jelenet túl pörgetése . már szinte túl kiemelése ..nem annyira tettszett ,de majd meglátjuk mi lesz a vége természetesen
én meg új sorozatok kezdésére gyúrok .
Szerk: DaViS 2011-01-05 22:09:06
Egy újabb kép,mostmár végre van egy pár új mangafanos kötetem is,a legalsó polc csak nekik.
Íme a "csapat"
Plusz átalakítottam má megin a zegészet.Mer variálni jó! És fun.
Ha isten is úgy akarja,februárban meglesz a 100. manga,most 97-nél tartok per pilanat.
szerk: aztakurva,ez mekkora már,alig lehet kinézni vmit belőle.Imádom ^^ A profilomból lehet lesni,ha vki annyira érdekli h mi micsoda.
Íme a "csapat"
Ha isten is úgy akarja,februárban meglesz a 100. manga,most 97-nél tartok per pilanat.
szerk: aztakurva,ez mekkora már,alig lehet kinézni vmit belőle.Imádom ^^ A profilomból lehet lesni,ha vki annyira érdekli h mi micsoda.
úristen :O te aztán jólnyomod ember (yy) xDD
Miya^^Neko-chan^^
REAL.Asszem Horsee cimbora nagy REAL manga fan még itten,tőle "jött" az ötlet,h én is megszerettem eme remekművet.Viszont ebből idén max 1 vagy 2 kötetet tudok csak a polcra tenni,most más sorozatok befejezésére gyúrok.
Ez így is van. Itt csücsül a polcon az első 8 kötet angolul. A 9.-et is kiadták, hamarosan azt is berendelem. Japánban 10-nél tartanak. Jól bemutatja a küzdeni akarást a legnagyobb dráma közben is, mindezt Inoue-sensei utánozhatatlan rajzstílusával. A legjobb dráma manga. Pont. Bártan ajánlom mindenkinek.
[/fan mode off]
A Gantz-cal egyetértek. Amilyen jó volt az eleje, most annál laposabb. De már 300 előtt is kezdett gyengélkedni.
Hát azt elhiszem
És most jöjjön egy kis duma rész,estimese,kinek hogy tetszik.
Gantz.Akár hiszed,akár nem,pár éve nem is akartam a mangáját venni,nem tetszett,az anime is gyengécske volt.Meg unásig ismertem már a sztorit,akkor a manga is ugyanaz.Hát tévedés,8 kötetnél beindult az igazi történet,neten el is olvastam az addig megjelent fejezeteket,állam leesett,nagyon jó kisebb-nagyobb fájtok voltak benne,csomó hárdkór Ganzt játékos is feltűnt,ők az Osakai csapat tagjai voltak asszem,ment a hentelés,stb.Meg potyogtak az emberek ész nélkül,szó szerint.Szétloccsanó agyvelővel,na.Majd újabb csapatok felbukanása,még több hulla...A 300. fejezet után már nem annyira ragad magával a történet,de kitartás.
Az összes Gantz volume kell a polcomra,egyik legjobb horror manga.
Tenjho Tenge.Ez a CMX kavarodás miatt sikeresen félbeszakadt az egész,részben örülök,részben sírok.Örülök,mert a Viz verzió szebb lesz és minőségibb,arról nem fogok lekésni,ha lesz is belőle vmi.Sírok,mert egy az,h 7 Tenjho Tenge kötet ára csakúgy elment,meg valszeg azóta meglenne a maradék,addig angolul kijött kötetből az összes.Ígyhát kezdjük elölről az egészet.Plusz még két-három év,mire a Viz végigmegy a 22 köteten.Már csak 4 kötetet kellett volna a CMX-nek kiadnia,és pont ilyenkor csődöltek be,vagy dobták be az unalmast.
REAL.Asszem Horsee cimbora nagy REAL manga fan még itten,tőle "jött" az ötlet,h én is megszerettem eme remekművet.Viszont ebből idén max 1 vagy 2 kötetet tudok csak a polcra tenni,most más sorozatok befejezésére gyúrok.
És most jöjjön egy kis duma rész,estimese,kinek hogy tetszik.
Gantz.Akár hiszed,akár nem,pár éve nem is akartam a mangáját venni,nem tetszett,az anime is gyengécske volt.Meg unásig ismertem már a sztorit,akkor a manga is ugyanaz.Hát tévedés,8 kötetnél beindult az igazi történet,neten el is olvastam az addig megjelent fejezeteket,állam leesett,nagyon jó kisebb-nagyobb fájtok voltak benne,csomó hárdkór Ganzt játékos is feltűnt,ők az Osakai csapat tagjai voltak asszem,ment a hentelés,stb.Meg potyogtak az emberek ész nélkül,szó szerint.Szétloccsanó agyvelővel,na.Majd újabb csapatok felbukanása,még több hulla...A 300. fejezet után már nem annyira ragad magával a történet,de kitartás.
Az összes Gantz volume kell a polcomra,egyik legjobb horror manga.
Tenjho Tenge.Ez a CMX kavarodás miatt sikeresen félbeszakadt az egész,részben örülök,részben sírok.Örülök,mert a Viz verzió szebb lesz és minőségibb,arról nem fogok lekésni,ha lesz is belőle vmi.Sírok,mert egy az,h 7 Tenjho Tenge kötet ára csakúgy elment,meg valszeg azóta meglenne a maradék,addig angolul kijött kötetből az összes.Ígyhát kezdjük elölről az egészet.Plusz még két-három év,mire a Viz végigmegy a 22 köteten.Már csak 4 kötetet kellett volna a CMX-nek kiadnia,és pont ilyenkor csődöltek be,vagy dobták be az unalmast.
Szerk: Souichiro 2011-01-05 20:49:47
beküldve: 2011-01-03 20:51:02
(#1682) Souichiro:
ohh.... Gantz, Tenjou Tenge, Air Gear, Dogs, Real.....
Milyen szép őket így egyszerre egy polcon látni őket
úgy irigyellek
beküldve: 2011-01-02 10:18:06
(#1681) Egy újabb kép,mostmár végre van egy pár új mangafanos kötetem is,a legalsó polc csak nekik.
Íme a "csapat"
Íme a "csapat"
Szerk: Souichiro 2011-01-02 10:21:17
beküldve: 2010-12-31 18:30:11
(#1680) [QUOTE]A Highschool of the dead esetében nézegettem a Yen Press oldalát.A többi manga esetében meg ismerősöktől kapott infók.Majd utánajárás a google segítségével,és ennyi.[/QU
Köszi
Köszi
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
A Highschool of the dead esetében nézegettem a Yen Press oldalát.A többi manga esetében meg ismerősöktől kapott infók.Majd utánajárás a google segítségével,és ennyi.
Ez a 2011-es év mangák szempontjából maga lesz a paradicsom.Úgy legyen.Júniusban 2 darab Oh!Great manga is "visszatér",megújult formában.Lesz Highschool of the Dead,Toradora.
Jön a mangafantól is kettő új cím.
Reménykedem azért,h a Viz gondol egyet és vagy a Hatsukoi limited-et,vagy az Anedoki-t kiadja,deszéplenne.
Jön a mangafantól is kettő új cím.
Reménykedem azért,h a Viz gondol egyet és vagy a Hatsukoi limited-et,vagy az Anedoki-t kiadja,deszéplenne.
Istenem már annyira várom a jövő évet
Nagyon várom már a Highschool of the Deadet*-*
Húúúúúúú már nagyon várom
Azt megkérdezhetem, hogy honnan tudod ezeket??
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."