Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-01-21 13:05:34
(#1706) aztaaaa *-* nemsemmi ... gyönyörűek ! nekem mégcsak 6 mangám van -.- bár nemrég kezdtem el gyűjteni őket . majdidővel nekem is lesz ilyen szép gyűjteményem : 3
Sikerült készíteni egy képet, de lemaradt róla jó pár manga (összesen 150 körül járok, ezen asszem 143 van)
itt a várvavárt link (vagy nem várt):
[Link]
[Link]
ééés Te mennyit költöttél rájuk ?
Háát... Foggalmam sincs *vigyorog*
Am egyetértek, én se szeretek neten olvasni, meg én is volt hogy nem 2szer nem 3szor hanem többször is elolvastam 1 mangát, és egy-némeikbe nagyon beleélem magam, sőt el is képzelem h mien lenne ha ott lennék*de az más téma^^* És mert nem mindig van időm animét nézni, könyvet meg el is tudom vinni magammal bárhova *no meg szeretek olvasni*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Egy vagyont!
De tényleg.
Meg is bántam már...inkább elittam volna az árát.
Egy fenét! xD
Örülök,h a megspórolt pénzem bizonyos részét mangákra költöm,mióta a Bakuman mangában láttam Mashiro bácsikájának a stúdióját, ott tele voltak a polcok mangákkal,na azóta komolyabban veszem a témát.Pesze,soselesz 500-1000 mangánál több a birtokomban,de nem is arról szól a dolog,h ki mennyit szerez be,minél kevesebb idő alatt.Én azért vöszöm a mangákat,mert neten nem szeressem olvasni,meg polcon csak jobban mutat,meg ha újra szeretném olvasni valamelyiket,ne keljen már mindig a gép előtt ülni ^^
Polcról le,oszt bán-káj!
De tényleg.
Meg is bántam már...inkább elittam volna az árát.
Egy fenét! xD
Örülök,h a megspórolt pénzem bizonyos részét mangákra költöm,mióta a Bakuman mangában láttam Mashiro bácsikájának a stúdióját, ott tele voltak a polcok mangákkal,na azóta komolyabban veszem a témát.Pesze,soselesz 500-1000 mangánál több a birtokomban,de nem is arról szól a dolog,h ki mennyit szerez be,minél kevesebb idő alatt.Én azért vöszöm a mangákat,mert neten nem szeressem olvasni,meg polcon csak jobban mutat,meg ha újra szeretném olvasni valamelyiket,ne keljen már mindig a gép előtt ülni ^^
Polcról le,oszt bán-káj!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Sikerült készíteni egy képet, de lemaradt róla jó pár manga (összesen 150 körül járok, ezen asszem 143 van)
[Link]
[Link]
ééés Te mennyit költöttél rájuk ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szép-szép
Nekem meg ma sikeresen meglett a 100. mangám.Pezsgőbontás,meg minden.
Conra tervezek következő nagy lépésként,kihozatni animelandékkal 10-15 mangát,pár Japán kötetet,meg valami frankó angol mangákat is.Még nem tudom,hogy mit.
Conra tervezek következő nagy lépésként,kihozatni animelandékkal 10-15 mangát,pár Japán kötetet,meg valami frankó angol mangákat is.Még nem tudom,hogy mit.
Az szép...megkérdezhetem hogy mennyit költöttél mangákra ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szép-szép
beküldve: 2011-01-13 18:55:15
(#1700) Sikerült készíteni egy képet, de lemaradt róla jó pár manga (összesen 150 körül járok, ezen asszem 143 van)
[Link]
[Link]
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-01-12 14:03:55
(#1699) Friss szerzemények: Hellsing 3,4
Nagyon happy vagyok,márcsak 1 manga és megvan a 100.
De nem vagyok happy,mivel a Chu Chu Cherry péntek óta egyszerűen nem akar idetalálni hozzám.5. napja várom a semmit.LOL
Nagyon happy vagyok,márcsak 1 manga és megvan a 100.
De nem vagyok happy,mivel a Chu Chu Cherry péntek óta egyszerűen nem akar idetalálni hozzám.5. napja várom a semmit.LOL
Szerk: Souichiro 2011-01-12 14:04:44
beküldve: 2011-01-08 16:03:59
(#1698) Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2011-01-07 19:31:11
(#1697) Mostmár aztán én is szivesen raknék fel képet a gyűjteményemről, csak múltkor, animekarácsony alkalmával megkértem haveromat egy szívességre, és aztán törlesztettem.
Rohadt sok mangámat kölcsön kérte, és ennyire foghíjasan nem akarom megosztani másokkal :P
(Amivel meg lettem rövidítve: 4 db Berserk, 1 db Lidércfölde, 15 db Árnybíró, 3 db Gunslinger Girl. Ha jól emlékszek ennyi.
Nem kevés mi?
Rohadt sok mangámat kölcsön kérte, és ennyire foghíjasan nem akarom megosztani másokkal :P
(Amivel meg lettem rövidítve: 4 db Berserk, 1 db Lidércfölde, 15 db Árnybíró, 3 db Gunslinger Girl. Ha jól emlékszek ennyi.
Nem kevés mi?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szép gyüjtemények, már egy ideje én is terveztem hogy felteszek pár képet
Nem fotoztam még körbe mindent ami van. Csak a mangákat és pár posztert, és pár figurát.
Úgyis átrendezésre szorulnak, majd ha rend lesz a vitrinekben akkor lefotozóm egyben
[Link]
[Link]
[Link]
A Gohan-Mirai Trunks-Saturn nem poszter hanem Én rajzoltam, de szerintem az látszik is
[Link]
A Bra X Goten kép sem poszter, hanem rajzoltam ^^
[Link]
Ez meg tudom nagyon homály lett ( telefonos kép ), de nemrégen érkezett meg a Sasuke Shippuuden figura *.*
[Link]
Nem fotoztam még körbe mindent ami van. Csak a mangákat és pár posztert, és pár figurát.
Úgyis átrendezésre szorulnak, majd ha rend lesz a vitrinekben akkor lefotozóm egyben
[Link]
[Link]
[Link]
A Gohan-Mirai Trunks-Saturn nem poszter hanem Én rajzoltam, de szerintem az látszik is
[Link]
A Bra X Goten kép sem poszter, hanem rajzoltam ^^
[Link]
Ez meg tudom nagyon homály lett ( telefonos kép ), de nemrégen érkezett meg a Sasuke Shippuuden figura *.*
[Link]
téll szép gyüjtemény...Gartula^^ még pár nap és én is tudok feltenni egybe képet, mer külön külön nem akarom(uhh megin nem tok rendesen fogalmazni><)<-sorry
beküldve: 2011-01-07 18:18:21
(#1695) Már én is örülnék ha meglenne a Hellsing utolsó része :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-07 17:58:50
(#1694)
Szerk: ZeRo 2011-01-07 17:59:31
beküldve: 2011-01-07 10:47:03
(#1693) Gratula
Am jól látom,h van japán Air Gear mangád?
Nekem meg lassan esedékes,h jöjjön a Chu-chu Cherry mangám,természetesen az is japán nyelven
Ja meg valamelyik 2010 decemberi Weekly Shounen Jump magazin is várható 2-3 héten belül,Ó-jeee.
Am jól látom,h van japán Air Gear mangád?
Nekem meg lassan esedékes,h jöjjön a Chu-chu Cherry mangám,természetesen az is japán nyelven
Ja meg valamelyik 2010 decemberi Weekly Shounen Jump magazin is várható 2-3 héten belül,Ó-jeee.
Szerk: Souichiro 2011-01-07 09:05:30