Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ma elértük a 150 Mangát :)
1év alatt gyüjtöttük össze :)
1év alatt gyüjtöttük össze :)
Nekem még ahhoz kellene 50 remélem nekem is hamar összejön
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-07 15:31:58
(#1556) beküldve: 2010-09-07 15:07:09
(#1555) Tegnap végre megszereztem a Naruto 11-et, így már megvan a 60 kötetnyi képregényem.
Következő célállomás: 100 kötet XD
Nekem már meg van az a bűvös "100"-as. Szal nekem most a cél a 150(majd vmikor a távoli közeljövöben)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-09-05 13:31:12
Kb két évvel ezelőtt Siófokon nyaraltam és a vásárnál volt egy kelleti fegyverekkel foglakozó pult.
Persze semmi nem volt ott eredeti, de látványra nagyon szép fegyverek voltak. :)
Persze semmi nem volt ott eredeti, de látványra nagyon szép fegyverek voltak. :)
Felesleges idézet törölve. A moderátor
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Moderátor 2010-09-05 13:30:58
Szerk: Moderátor 2010-09-05 13:30:22
beküldve: 2010-09-04 18:07:27
(#1550) Ez a gyűjtemény nagyon durva ...gondolom nem most kezted
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-04 17:11:34
(#1549) Ha jól emlékszem valamikor 2008 közepén mutattam meg a gyűjteményem.
Tegnap amúgy is unatkoztam és fényképezgetem egy kicsit.
[Link]
Tegnap amúgy is unatkoztam és fényképezgetem egy kicsit.
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2010-09-01 14:03:10
(#1548) Tegnap végre megszereztem a Naruto 11-et, így már megvan a 60 kötetnyi képregényem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-08-31 21:10:59
(#1547) A mostani állapot:
Vázlatok
A vízisten menyasszonya 1-3
Love.com 1.,2
Naruto 1-11
Chrno Crusade 1-4
Death Note 1-6
Nana 1-5
Gravitation 1-4
...remélem még sokkal bővül
Vázlatok
A vízisten menyasszonya 1-3
Love.com 1.,2
Naruto 1-11
Chrno Crusade 1-4
Death Note 1-6
Nana 1-5
Gravitation 1-4
...remélem még sokkal bővül
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Hát. A hat kötetből, amit eddig elolvastam, a 6. és a 3. hatott rám a legnagyobb erővel. Persze összességében imádom a mangát, meg minden, de egy-két jelenet nagyon jól el lett találva ebben a két kötetben. És a 6. kötetben van fesztivál (nem tudom már, hogy nyári fesztivál-e, valami fesztivál) és a fesztiválos-yukatás csudák jellemzően érdekes részek - kultúrálisan - minden animében, mangában.
Ammeg...
Nem mond sokat, de ez és az ezt környékező oldalak miatt is, nagyrészt.
Ammeg...
Nem mond sokat, de ez és az ezt környékező oldalak miatt is, nagyrészt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-28 19:07:33
Ha meg szabad kérdezni,miért pont a 6. kötetre esett a választás a Sundome esetében? Gondolom a többi kötetet is idővel beszerzed majd.
Crows illustration kötet,tudtam én,h jó lesz a mai nap Csupa örömhír,meg minden.
Crows illustration kötet,tudtam én,h jó lesz a mai nap Csupa örömhír,meg minden.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nájsz. Tudtam én, hogy Szóicsiró-szamában nem lehet csalódni.
Egyúttal rendeltem mégegy Sundomét, az első Yozakura Quartet-et (shounen.. barátságról.. semmi különös, de stílusos), meg egy Crows illusztrációs kötetet is. Az első kettő nem nagy téma, viszont a harmadiknál valószínűleg elkap majd a hév és szétfotózom az egészet. Vagy veszek mellé egy szkennert, lol.
Egyúttal rendeltem mégegy Sundomét, az első Yozakura Quartet-et (shounen.. barátságról.. semmi különös, de stílusos), meg egy Crows illusztrációs kötetet is. Az első kettő nem nagy téma, viszont a harmadiknál valószínűleg elkap majd a hév és szétfotózom az egészet. Vagy veszek mellé egy szkennert, lol.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Meseszép.
Gratula,Mester ^^
Sundome 6. engem pölö érdekel,meg érdekelt is.Bakuman meg Bakuman,ugyebár a Death Note alkotóitól.
Gratula,Mester ^^
Sundome 6. engem pölö érdekel,meg érdekelt is.Bakuman meg Bakuman,ugyebár a Death Note alkotóitól.
A Bakuman-t elvileg jövőhéten a gonosz postásbácsi hozza a másik 4 mangával együtt,amit rendeltem,amjd rakok fel képet szokás szerint.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!