Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Manga idegen nyelven
beküldve: 2012-09-06 17:26:06
(#46) Bocs rosszul emlekeztem, balf@sz vagyok. (vagy azota emelkedett az ar) :)
Ebay elado japanbol.
magazin 5 dodo + pk legolcsobb 4 dodo = 9 dodo
Ilyen aron csak akkor veszem ha valami nagyon fincsi dolog van benne. :)
Mondjuk most igy hogy a forint erosodott egy picit nem is olyan rossz ez a 9 dodo. :)
Ebay elado japanbol.
magazin 5 dodo + pk legolcsobb 4 dodo = 9 dodo
Ilyen aron csak akkor veszem ha valami nagyon fincsi dolog van benne. :)
Mondjuk most igy hogy a forint erosodott egy picit nem is olyan rossz ez a 9 dodo. :)
7dolcsiert most is tudnek barmikor heti magazint venni, de nekem az is sok erte.
Ez honnan jönne?
Hu, ugy latom te is szeretsz a postakoltsegert felesleges tobbletet fizetni. :)
En arra gondoltam hogy ha egy ceg nagy tetelben vasarol ilyesmit akkor a szallitasi koltseguk jelenosen lecsokken. (Kulonben semmit se lehetne behozani az orszagba. :))
Mar erdeklodtem es sajnos nem kuldenek csak japan cimre. :(
A japan alapitvany es a "J-M Baráti Társaság" fingom nincs hogy micsoda.
7dolcsiert most is tudnek barmikor heti magazint venni, de nekem az is sok erte.
En arra gondoltam hogy ha egy ceg nagy tetelben vasarol ilyesmit akkor a szallitasi koltseguk jelenosen lecsokken. (Kulonben semmit se lehetne behozani az orszagba. :))
Mar erdeklodtem es sajnos nem kuldenek csak japan cimre. :(
A japan alapitvany es a "J-M Baráti Társaság" fingom nincs hogy micsoda.
beküldve: 2009-07-30 23:21:56
(#42) Én is vettem insidert, nem volt rossz, mondjuk a magyar újságok otakusabbak szerintem.
beküldve: 2009-07-30 21:44:37
(#41) kétszer vettem insidert de nekem tetszett.
Nem is gondolnám.
Azért itthon ennyire nem érezhető a válság.
Mondjuk náluk idősebbek az animések, mindenki a fizetésétől függ, azért nálunk nagyrészt a zsebpénz dominál^^'
Nem is gondolnám.
Azért itthon ennyire nem érezhető a válság.
Mondjuk náluk idősebbek az animések, mindenki a fizetésétől függ, azért nálunk nagyrészt a zsebpénz dominál^^'
Úgy tűnik, hogy a válság őket is elérte. Az insiderrről, ha jól tudom, azt írták, hogy megszűnt. Az OtakuUSA-nak pedig bizonytalan a megjelenése és a szállítása. Szóval egyikben sem lehet nagyon bízni. Van (vay volt) valamilyen újság Angliában is, arról nem tudok semmit sem. Itthon még nem is találkoztam vele, de még Londonban sem láttam.
Jelenleg az angol nyelvű otaku újságok haldokolnak Amerikában is.
haldokolnak? hogyhogy?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-04 12:16:55
Igy teljesen ertheto. Koszi a felvilagositast. Letettem a magazin beszerzesrol. Magyarorszag. Igy szeretlek mi?
Semmi köze hozzá. Ha rendelsz valamit japánból, nézd meg a szállítási költségeket. Amikor könyvet rendeltem, maga a cucc kb 5000 yen volt, a posta pedig 6500. Lehet számolgatni :)
Bármi, ilyen rendelés csakis akkor éri meg, ha nagy tételben tudod intézni. Kis, egyéni vásárlások esetén nem, mert piszok drága lesz.
De ha a nyelv nem gond (hiszen japán magazint akarsz) esetleg próbálkozz a kinnti kiadóknál, vesznek-e fel előfizetőt külföldre (árak!) illetve érdeklődj a japán alapítvénynál, vagy a J-M Baráti Társaságnál. Ők beszerzik valahogy a dolgokat, talán tudnak segíteni.
Egy nagyon drága módja van annak, hogy külföldi magazinokat, akár japán heti antológiákat is beszerezhess: [Link]
Náluk lehet rendelni egyénileg is újságot, de csak előfizetéssel, 12 hónapos időtartamra.
Náluk lehet rendelni egyénileg is újságot, de csak előfizetéssel, 12 hónapos időtartamra.
Igy teljesen ertheto. Koszi a felvilagositast. Letettem a magazin beszerzesrol. Magyarorszag. Igy szeretlek mi?
A Newtype-ot és a Megamit is, csakúgy mint az összes könyvet és figurát (?) egy amerikai nagykereskedőtől kapják. Ezért pl jópár hónappal később érkezik ide, és duplán drága a Japán->Amerika->Magyarors zág útvonal miatt. Ha jól tudom, az amerikai nagykereskedő más japán magazint nem is forgalmaz. Így a Trilliannak teljesen más úton kellene beszereznie a japán heti és havi antológiákat.
Valami magyar konyvbolt vagy uzletlanc nem akar ilyen manga magazinokat rendelni?
Én is szerettem volna Jump-ot rendelni, csak épp az "eladó" általam tudta meg, hogy az valójában nem amerikai eredetileg. No comment.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-13 18:38:33
Ez igy nyilvanvalo, azert nem ertem miert nem probalkoznak be egy kis importtal. Tiszta magyar felfogas h nem mernek kockaztatni.
valószínüleg nem igazán érné meg nekik...
szerk: max ha kevés példányban rendelnek. :)
szerk: max ha kevés példányban rendelnek. :)
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2009-07-10 13:39:09