Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Bárnyíró és tsai - mangák kifilézve
azért sztem nem ojan rossz ötlet
és igen 2en vagyunk...
és igen 2en vagyunk...
Mondtam én, hogy rossz ötlet?
bocsi, igazad van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
azért sztem nem ojan rossz ötlet
és igen 2en vagyunk...
és igen 2en vagyunk...
Mondtam én, hogy rossz ötlet?
beküldve: 2007-07-01 00:14:20
(#96) azért sztem nem ojan rossz ötlet
és igen 2en vagyunk...
és igen 2en vagyunk...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ááááá...ez a Hanon nevű pszihopata már nemcsak engem akar leütni...
más:
van nekem is 1 ötletem lehet h vmi propagandának fog tűnni v ijesmi de nincs ijen szándékom (és lehet h nem is válik be az ötlet )
szóva, Gy. Ferenc mint bárnyíró
1.szinten képes semmit nem csinálni 4 évig!
2. szinten képes mindent el***ni, nem kicsit, nagyon!
3. szinten képes nagy mennyiségű rendőrt idézni akik bármikor elintézik az akár még járókerettel! is felszerelt nyugdíjasokat!
akinek véleménye van róla jelezze
más:
van nekem is 1 ötletem lehet h vmi propagandának fog tűnni v ijesmi de nincs ijen szándékom (és lehet h nem is válik be az ötlet )
3. szinten képes nagy mennyiségű rendőrt idézni akik bármikor elintézik az akár még járókerettel! is felszerelt nyugdíjasokat!
Szerintem ebben túl sok a politika. A bárnyírók pedig nem a semmittevésről híresek. Heh. Szóval már ketten vagyunk Hanon listáján.
beküldve: 2007-06-30 00:38:48
(#94) ááááá...ez a Hanon nevű pszihopata már nemcsak engem akar leütni...
más:
más:
Heh, hímsoviniszta egy világ ez...csak a férfiak mehetnek 'terepre' :P
Lehet, hogy a női bárnyírók titkolják ugyan, de igazából csak azért józanítják szüntelen férfitársaikat alvás előtt, mert egy kis huncutkodásra vágynak? :PP Jó, ez gyenge, de előtört a feminista énem XD
Sodrófa?! Leütlek -.-'
Lehet, hogy a női bárnyírók titkolják ugyan, de igazából csak azért józanítják szüntelen férfitársaikat alvás előtt, mert egy kis huncutkodásra vágynak? :PP Jó, ez gyenge, de előtört a feminista énem XD
Sodrófa?! Leütlek -.-'
ÁÁÁÁÁ! Ne tessék bántani engem... Nah, akkor a feminista éned kedvéért: A női bárnyírók különlegessége, hogy el tudják csábítani a csaposokat - és minden más férfiút - a kocsmában és rá tudják venni őket, hogy gyújtsák fel a kocsmájukat. Őőőő...fegyvernek pedig használhatják az elképeszően szexi megjelenésüket(a sodrófa helyett). Így nincs szükségük különböző segítők megidézésére, ugyanis, akármelyik férfi, aki meglátja őket, azonnal követi a parancsaikat egy kis jutalom ígérete hallatán, amit a női bárnyírók tetszését elnyert hímnemű egyedek meg is kapnak.
Remélem ezzel elkerültem a leütést. A férfi bárnyírók csak józanon csábíthatóak el.
Mmm. Így utólag ez a verzió izgalamasbban hangzik.
Egyébként sem hinném, hogy a szex mint olyan túl népszerű lenne egy olyan világban, ahol minden férfi állandóan mattrészeg. Esetleg a női bárnyíróknak lehet egy titkos szervezete amelynek célja, az NVK (Nagy Végleges Kijózanodás) eljövetele. (Esetleg Human Detoxification Project, a szerző túl sok NGE-t nézett... )
Szerk: drwest 2007-06-29 14:01:25
Heh, hímsoviniszta egy világ ez...csak a férfiak mehetnek 'terepre' :P
Sodrófa?! Leütlek -.-'
Sodrófa?! Leütlek -.-'
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-29 13:48:34
Ha ha ha óriási!!! Naonjóó naonjóó!
A női bárnyírók a férfi társaikra felügyelnek, amikor éjjel megtérnek a melóból. Nekik sodrófájuk van (1 barázdás, 2 barázdás... stb) ők a bárnyírókat józanítják!!!
A női bárnyírók a férfi társaikra felügyelnek, amikor éjjel megtérnek a melóból. Nekik sodrófájuk van (1 barázdás, 2 barázdás... stb) ők a bárnyírókat józanítják!!!
Na igen, de mivel a bárnyírók mindig részegek(vér helyett alkohol van az ereikben, ezért kevésbé érzik a fájdalmat), ezért a női bárnyírók józanítása csak éjszakára szól vagy bármokorra, amikor a bárnyírók aludni akarnak. A józanításra azért van szükség alvás előtt, mert a bárnyírók hajlamosak alvás közben kiadni az aznap megevett táplálékot és ez még rájuk nézve is életveszélyes. Viszont létezik egy legenda egy női bárnyíróról, akinek van egy 5 barázdás sodrófája és akár 2 hétig is józanságra tudja bírni a bárnyírókat.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-06-29 12:45:46
O.o Tehát, ez a történet egy olyan világban játszódik, ahol az emberek egy 10 literes törésálló sörösüveg ütésétől nem holtan rogynak össze, hanem kijózanodnak?
És hol van a női bárnyíró a megidézhető német józanító csaposnéni-brigáddal?!
Ebben a világban az alkohol jobban erősíti az embereket, ezért jobban bírják az ütéseket. Pont ezért kell megfékezniük a részegeket a bárnyíróknak.
beküldve: 2007-06-29 12:30:56
(#88) Ha ha ha óriási!!! Naonjóó naonjóó!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
O.o Tehát, ez a történet egy olyan világban játszódik, ahol az emberek egy 10 literes törésálló sörösüveg ütésétől nem holtan rogynak össze, hanem kijózanodnak?
Ááh, ez jó :PP Majd holnap én is továbbfűzöm egy kicsit (most nincs kedvem mobillal bepötyögni :P)
Utólag jutott eszembe: A borospalack megidéző képessége függ a tárolókapacitásától.
A különböző erősségű palackok idézési lehetőségei:
1literes: egy részeg kocsmáros, aki segít inni
2literes: két részeg kocsmáros, az egyik iszik, miközben a másik üt
3literes: R.K.K.(Csak a kezüket és a lábukat használják nevelésre, egyszerre 5 kocsmányi részeget tudnak "foglalkoztatni")
4literes: B.R.K.K.(Brutálisan Részeges Különleges Kommandó nagyobb ütőerő birtokosai és fegyverként fel vannak szerelve 10literes törésálló sörösüvegekkel, amik természetesen tele vannak, hogy nagyobbat lehessen vele ütni, ezáltal felgyorsul a józanodási folyamat. Egyszerre 10 kocsmányi részeggel képesek elbánni.
beküldve: 2007-06-29 10:36:08
(#85) Üdv mindenkinek! Most találtam rá erre a témára, csak most kezdtem el olvasni, de jó látni, hogy a magyar népben még él Rejtő szelleme!
Ááh, ez jó :PP Majd holnap én is továbbfűzöm egy kicsit (most nincs kedvem mobillal bepötyögni :P)