Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Bárnyíró és tsai - mangák kifilézve
beküldve: 2007-06-22 14:27:01
(#68) na hello mindenkinek én is felkeltem vagy inkább megérkeztem
húúú látom szépen továbbgondoltátok a történetet
húúú látom szépen továbbgondoltátok a történetet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nyami! Jól laktam!
Akkor Anderson nagy empátiáról téve tanúbizonyságot elkezd egy egy ecchi-t készíteni Alucardnak KisSerasszal a főszerepben! Majd Integra beáll szerk.-nek, nehogy már ebből is kimaradjon!
Akkor Anderson nagy empátiáról téve tanúbizonyságot elkezd egy egy ecchi-t készíteni Alucardnak KisSerasszal a főszerepben! Majd Integra beáll szerk.-nek, nehogy már ebből is kimaradjon!
De Alucard nagyon kíváncsi Inegrára..meztelenül ezért Anderson őt is beleírja a sztoriba. Közben mintha Anderson és Alucard magányos szíve mintha egymásra találnának...
Ááááá!!! Ez kezd egy pszihothrillerré változni!!! Inkább jöjjön Hello Kitty és mészároljon le mindenkit!
Kivéve Andersont és Alucardot, mert ők épp nagyon el vannak foglalva egymással...
De legyen alternatív befejezés:...te jössz XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nyami! Jól laktam!
De Alucard nagyon kíváncsi Inegrára..meztelenül ezért Anderson őt is beleírja a sztoriba. Közben mintha Anderson és Alucard magányos szíve mintha egymásra találnának...
Ááááá!!! Ez kezd egy pszihothrillerré változni!!! Inkább jöjjön Hello Kitty és mészároljon le mindenkit!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nyami! Jól laktam!
beküldve: 2007-06-22 13:01:57
(#64) Nyami! Jól laktam!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
az a legszomorúbb, h senki nem akadályozot benne...
Miii??? Te délben reggelizel?!?!? Nem szégyelled magad?!?!?!
Ó te szegény elhanyagolt kisfiú
Hát igen, akinek összejött az sokáig csinálja...az alvást
Nos, Alucardnak lelkileg semmi baja nem lett, bár igaz kicsit elszomorítja hogy KicsiSeras nem belé szerelmes és hogy Integra elárulta, de a műszerei teljesítőképességével tisztában volt eddig is
jó étvágyat
Szerk: Hanon 2007-06-22 12:33:59
beküldve: 2007-06-22 12:24:22
(#62) Szegény Alucard! Küldjük el egy szexuálpszihológushoz... lehetne mondjuk ő Anderson!
Nah én meg elmentem EBÉDELNI!
Szerk: Lanwell 2007-06-22 12:26:58
*ásít* jó reggelt gyerekek
Mitől volt olyan rettenetes az az éjszaka? Nem jött össze valami?
Ehhh... ja nem jött össze.... az alvás és az a legszomorúbb, h senki nem akadályozot benne...
Miii??? Te délben reggelizel?!?!? Nem szégyelled magad?!?!?!
Szerk: Lanwell 2007-06-22 12:25:22
*ásít* jó reggelt gyerekek
Tehát vámpírrá tétel közben magáévá teszi, szegény kislány
No hát ennek a gombfocisnak a vége nekem kicsit homályos így korán reggel
Tehát, miközben Alucard a...kegyekem"döfésre" ;készül hirtelen valami furcsát érez..ott mélyen belül...bizsereg a szíve, valami furcsa érzés ez Seras iránt...igen, ez az, ez az a furcsa érzés: elmúlt a potencanövelő hatása! Integra a haját tépi és most folyt. köv. megyek reggelizni
Tehát vámpírrá tétel közben magáévá teszi, szegény kislány
No hát ennek a gombfocisnak a vége nekem kicsit homályos így korán reggel
Tehát, miközben Alucard a...kegyekem"döfésre" ;készül hirtelen valami furcsát érez..ott mélyen belül...bizsereg a szíve, valami furcsa érzés ez Seras iránt...igen, ez az, ez az a furcsa érzés: elmúlt a potencanövelő hatása! Integra a haját tépi és most folyt. köv. megyek reggelizni
Mitől volt olyan rettenetes az az éjszaka? Nem jött össze valami?
Szerk: Hanon 2007-06-22 11:56:23
beküldve: 2007-06-22 09:02:46
(#59) Pfúú gyerekek Ti nagyon egymésra találtatok, elzsibbadt a fél agyam, miután elolvastam a történéseket!
Alucard mit is csináljon Serasszal? Vámpírrá tegye vagy magáévá? Hmmm... végül is - nála - mindkettő elemi ösztön!
De az is kiderülhet, hogy Walter bácsit kicsi Seras csak a tuuti összeállítású Yu-Gi-Oh! paklijáért nyírta ki és már csak Alucard "áll" az útjában, hogy ő legyen a legjobb... de valóban az egészet Integra tervelte ki, mert megtudta, hogy Alucard titkos gombfoci csapatot verbuvált a háta mögött és ezért ültette Seras fülébe a bogarat, hogy Alucard jobb kártyajátékos nála... merthogy Integra megbundázta a Hellsing - Freaks gombfocimeccset és Alucard a legjobb csatára, ezért félre kell állítania... (folyt.köv)
Bocs srácok, rettenetes éjszakám volt, meg jött a cunami is... tiszta puliszkamálé az agyam, de ki kellett engedni a fáradt gőzt.
Alucard mit is csináljon Serasszal? Vámpírrá tegye vagy magáévá? Hmmm... végül is - nála - mindkettő elemi ösztön!
De az is kiderülhet, hogy Walter bácsit kicsi Seras csak a tuuti összeállítású Yu-Gi-Oh! paklijáért nyírta ki és már csak Alucard "áll" az útjában, hogy ő legyen a legjobb... de valóban az egészet Integra tervelte ki, mert megtudta, hogy Alucard titkos gombfoci csapatot verbuvált a háta mögött és ezért ültette Seras fülébe a bogarat, hogy Alucard jobb kártyajátékos nála... merthogy Integra megbundázta a Hellsing - Freaks gombfocimeccset és Alucard a legjobb csatára, ezért félre kell állítania... (folyt.köv)
Bocs srácok, rettenetes éjszakám volt, meg jött a cunami is... tiszta puliszkamálé az agyam, de ki kellett engedni a fáradt gőzt.
jaaa hogy vmi huncutkodás...
Ühüüm, csak a durvább fajtából
ajjaj és még azthittem én vok itt a főpszihó
na többit haggyuk holnapra lécci, mert korán reggel irány a strand!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
jaaa hogy vmi huncutkodás...
Ühüüm, csak a durvább fajtából
beküldve: 2007-06-22 00:35:55
(#56) jaaa hogy vmi huncutkodás...
Alucard Serassal? hm... tegye vámpírrá!!!
És valami olyasmi amihez a potencianvelő kellet Alucinak?
Szerk: Hanon 2007-06-22 00:34:45
szerepjátékoztál már?
am a jelenben jáccódik ahol a vámpírok klánokba tömörülnek és a játékban a tulajdonképpeni cél a vámpír emberségének megőrzése...na ezt lehet h nem érted de naggyából ezaz
am a jelenben jáccódik ahol a vámpírok klánokba tömörülnek és a játékban a tulajdonképpeni cél a vámpír emberségének megőrzése...na ezt lehet h nem érted de naggyából ezaz
Azt hiszem ehhez én "túl nő" vagyok
Mit csináljon Alucard Serassal? Vagy maradjon csak a videó titka örökké?
ezek szerint nem
ha van ojan ismerősöd aki már jáccott kérd meg h mutassa meg mijen az
Alucard Serassal? hm... tegye vámpírrá!!!