Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Bárnyíró és tsai - mangák kifilézve
[/QUOTE]
inkább 1 linket, jó? [Link] [/QUOTE]
Öööö... nekem az "altatódal" tetszett legjobban!
Szegény Victoriát de leoltottad...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
hihi Walter/Integra...hát ez nagyon jó...
nem akarom bántani szegény Waltert de a sok gyógyszer mellé be kell majd iktatnia 1 kis potencianövelőt...hihi
nem akarom bántani szegény Waltert de a sok gyógyszer mellé be kell majd iktatnia 1 kis potencianövelőt...hihi
Ghaaah ne bántsd már, különben is öreg szegény
Szerk.: bár ha azt az alapot nézzük, hogy ki mennyire öreg Alunak is kell majd egy-két pirula De neki elnézzük
Ugyan már Alu alig érzi meg azt a pár századot, ami a vállát nyomja!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ghaaah ne bántsd már, különben is öreg szegény
Szerk.: bár ha azt az alapot nézzük, hogy ki mennyire öreg Alunak is kell majd egy-két pirula De neki elnézzük
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-20 12:47:04
Akkor, csak hogy kiegyenlítsem a nemek arányát, szavazok egy Integra/Seras összeborulásra!
Ahhj, férfiak Legyen Hanon&Alucard
Walter&Integra?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Akkor, csak hogy kiegyenlítsem a nemek arányát, szavazok egy Integra/Seras összeborulásra!
Ahhj, férfiak Legyen Hanon&Alucard
Walter&Integra?
Én mindig is egy Hellsing paródián gondolkoztam...vagy Hellsing hentai? Anderson&Alucard, Integra&Alucard, KicsiSeras&Alucard, mindenki&Alucard? Baah, szegény csávónak találjunk már valakit
Hellsing paródiát már írtam...
Kjjáááh, miről szól?!
Jaja spoilert ide!!!
inkább 1 linket, jó? [Link]
A beszélő szerencsesüti...
naezmár mingyá más
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én mindig is egy Hellsing paródián gondolkoztam...vagy Hellsing hentai? Anderson&Alucard, Integra&Alucard, KicsiSeras&Alucard, mindenki&Alucard? Baah, szegény csávónak találjunk már valakit
Kjjáááh, miről szól?!
Jaja spoilert ide!!!
beküldve: 2007-06-20 12:22:43
(#15) héjhéj...
Anderson atyát tessék kihagyni azijen yaois ügyletekből...
még le kell cserélnem az avatarom
Anderson atyát tessék kihagyni azijen yaois ügyletekből...
még le kell cserélnem az avatarom
beküldve: 2007-06-20 12:22:35
(#14) Akkor, csak hogy kiegyenlítsem a nemek arányát, szavazok egy Integra/Seras összeborulásra!
Kjjáááh, miről szól?!
Anderson&Alucard?!?! Yikes!
Mindenhol róluk vannak fanartok
[QUOTE]Én mindig is egy Hellsing paródián gondolkoztam...vagy Hellsing hentai? Anderson&Alucard, Integra&Alucard, KicsiSeras&Alucard, mindenki&Alucard? Baah, szegény csávónak találjunk már valakit
Támogatom az AndersonAlucard 5letet, szeretem a yaoikat...
Úgyan már, itt a remek lehetőség, hogy bontogasd a tehetséged és csiszold a stílusod!
Írd meg hogyan hullott szét a Demizsun Birodalom és hogyan lett Mucu bárnyíró!
Írd meg hogyan hullott szét a Demizsun Birodalom és hogyan lett Mucu bárnyíró!
Nem inkább Muci?
A Muci jó 5let, de a Demizsun Birodalom nem tetszik... Dzsemm és Lekvár Birodalom inkább.
Anderson&Alucard?!?! Yikes!