Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Bárnyíró és tsai - mangák kifilézve
Eh, bocsánat, de most mobilról vagyok, és nem tudok linkelni, majd hétvégén, ha hazaértem^_^"
Mobilról... pfff! Nédd' máá' a kis fanatikus!
Mivel fú' a szél és hideg a Balaton mást nemigen tudok itt csinálni :P
Na, valami új sztori, ötletek? :P
Nekem a Bárnyíróhoz lenne ötletem: Úgy képzelem el, hogy a bárnyírókat a részegek elkerülése miatt képezik ki. Bemennek egy kocsmába és képesek meginni az egész alkoholkészletet mindenki elől. Ha mégis részegekkel találkoznak, akkor, a különleges borospalack(ami törhetetlen és soha nem fogy ki) segítségével megidézi az R.K.K.-t (Részeges Különleges Kommandót), és addig ütteti velük az illuminált állapotban lévő személyt, amíg az ki nem józanodik. Ezzel nagy mértékben csökken a kocsmai bűnözés. Ők maguk persze egyfolytában be vannak rúgva és soha nem józanok. Ezért kell nekik minimum egy Támogató az útra , akiknek az a dolguk, hogy a bárnyírókat aránylag egynes mozgásra bírják a vándorlásaik során. A különlegesen részegek mellé két Támogató jár útitársként.
Eh, bocsánat, de most mobilról vagyok, és nem tudok linkelni, majd hétvégén, ha hazaértem^_^"
Mivel fú' a szél és hideg a Balaton mást nemigen tudok itt csinálni :P
Na, valami új sztori, ötletek? :P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-27 13:59:20
(#80) Eh, bocsánat, de most mobilról vagyok, és nem tudok linkelni, majd hétvégén, ha hazaértem^_^"
beküldve: 2007-06-27 11:37:04
(#79) Hanon szedd össze magad, törött a link!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
csak én nem tudom megnyitni ezeket a linkeket?
Sajna én sem tudom megnyitni őket.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-22 18:44:00
(#76) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hmmm...egy Integra-KicsiSeras-Alucard szerelmi háromszög? Imádom ezt a triót boncolgatni
ááá ez már unalmas 1 kicsit nem?
(ne báncs!!! )
De én Alucardot akarom!!
Nekem jó lenne még mondjuk Mermaid Melody-s vagy Higurashi no Naku Koro ni-s, de ahhoz meg ti nem tudtok hozzászólni
Szerk: Hanon 2007-06-22 16:15:17
Hmmm...egy Integra-KicsiSeras-Alucard szerelmi háromszög? Imádom ezt a triót boncolgatni
ááá ez már unalmas 1 kicsit nem?
(ne báncs!!! )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-22 15:45:35
(#73) Hmmm...egy Integra-KicsiSeras-Alucard szerelmi háromszög? Imádom ezt a triót boncolgatni
beküldve: 2007-06-22 15:39:21
(#72) Akkor talán át is térhetünk 1 új történetre
na hello mindenkinek én is felkeltem vagy inkább megérkeztem
húúú látom szépen továbbgondoltátok a történetet
Bezony, de most büntiből a késői érkezés miatt neked kell egy alternatív hello kitty mentes befejezést találnod
na...Alucard elmegy Thaiföldre,ott tanul 1 új vámpírképességet amivel lehet melletnöveszteni, ezután Izrael következik ahol a nemiszerveltüntetés képességét tanujja meg...na gondojja igy már biztosan tecceni fog Andersonnak...
(jajjmár ez is már ojan túlerőltetett...segíccsééé éég)
Baaah, nagyon fáradt vagyok ehhez. Anderson és Alucard egymásba szeretnek, és elfoglalják a Hellsing Intézetet, mert ugye Integra bele lett írva az ecchi sztoriba, és semmi nem állíthatta meg őket. Gyönyörű gyermekeik születtek.
Vége
Szerk: Hanon 2007-06-22 15:37:09
Bezony, de most büntiből a késői érkezés miatt neked kell egy alternatív hello kitty mentes befejezést találnod
na...Alucard elmegy Thaiföldre,ott tanul 1 új vámpírképességet amivel lehet melletnöveszteni, ezután Izrael következik ahol a nemiszerveltüntetés képességét tanujja meg...na gondojja igy már biztosan tecceni fog Andersonnak...
(jajjmár ez is már ojan túlerőltetett...segíccsééé éég)