Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Bárnyíró és tsai - mangák kifilézve
Én mindig is egy Hellsing paródián gondolkoztam...vagy Hellsing hentai? Anderson&Alucard, Integra&Alucard, KicsiSeras&Alucard, mindenki&Alucard? Baah, szegény csávónak találjunk már valakit
Hellsing paródiát már írtam...
A beszélő szerencsesüti...
Úgyan már, itt a remek lehetőség, hogy bontogasd a tehetséged és csiszold a stílusod!
Írd meg hogyan hullott szét a Demizsun Birodalom és hogyan lett Mucu bárnyíró!
Nem inkább Muci?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én tudnék írni egy ilyesmit, mert elvileg paródia-írónő volnék, csak néhányan azt mondták, hogy inkább hagyjam, mert csak a tömény hülyeség írásához értek, és ez is valószínűleg az lenne... az én tollamból
Úgyan már, itt a remek lehetőség, hogy bontogasd a tehetséged és csiszold a stílusod!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-20 12:08:19
(#5) Én mindig is egy Hellsing paródián gondolkoztam...vagy Hellsing hentai? Anderson&Alucard, Integra&Alucard, KicsiSeras&Alucard, mindenki&Alucard? Baah, szegény csávónak találjunk már valakit
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-20 11:55:38
(#4) szerintetek hogy festene 1 Trigun paródia?
azt azér már művészet lenne fokozni
azt azér már művészet lenne fokozni
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-20 11:48:57
(#3) Én tudnék írni egy ilyesmit, mert elvileg paródia-írónő volnék, csak néhányan azt mondták, hogy inkább hagyjam, mert csak a tömény hülyeség írásához értek, és ez is valószínűleg az lenne... az én tollamból
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-06-20 11:47:35
(#2) Rövid előélet:
Lehetne majd mellékfolyamot csinálni a kocsmába járó, kiégett árnybírókról, Bárnyíró címmel!
Ez nagy! Milyen eszement (jó értelemben) képes ilyesmit kitalálni?
Lehetne majd mellékfolyamot csinálni a kocsmába járó, kiégett árnybírókról, Bárnyíró címmel!
Hehehe! Csoportos terápia és analízis Bárnyíróknak! [/QUOTE]
aaaa! "egy Bárnyíró áll elöttetek!" Végtelen mennyiségű alkoholt idézne meg a pecsét, vagy ittas fantomokat? (esetleg részeges mester kung-fu stílus?)
aaaa! "egy Bárnyíró áll elöttetek!" Végtelen mennyiségű alkoholt idézne meg a pecsét, vagy ittas fantomokat? (esetleg részeges mester kung-fu stílus?)
Vagy háromszoros másnapot okoz és megidéz egy bandzsa bangdzsát!
Javaslom, legyen egy ilyen Bárnyírós topic is és oda írhatnánk az ilyesmit. És ki fogja ezt megrajzolni?
Na hajrá! Ja és fanartosok előnyben!!!
Amikor először láttam és még nem esett le mi is ez, kicsit hálivúdinak tünt, de a karaktert ismerve teljesen jól el lett találva a cím.
Ez nagy! Milyen eszement (jó értelemben) képes ilyesmit kitalálni?
Hehehe! Csoportos terápia és analízis Bárnyíróknak! [/QUOTE]
És lenne egy, két, ill. három kupicás mahai pecsét!
Javaslom, legyen egy ilyen Bárnyírós topic is és oda írhatnánk az ilyesmit. És ki fogja ezt megrajzolni?
Na hajrá! Ja és fanartosok előnyben!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-06-20 11:48:36
beküldve: 2007-06-20 11:44:25
(#1) Nemrégiben kaptam egy kis agymenést és megalkottam Munszu meghasonult verzióját, a Bárnyíró címmel.
Még csak száj(fórum)hagyomány útján fejlődik a sztori, de nem akarunk szét offolni egy topicot sem, szóval legyen itt mindenki a szerk.
Ebbe a topicba várom az amúgy remek alapötletekkel szárnyaló mangák agyban nagy továbbgondolását, egy fajta mi lenne ha... játékra.
Aztán meglátjuk mi sül ki belőle!
Még csak száj(fórum)hagyomány útján fejlődik a sztori, de nem akarunk szét offolni egy topicot sem, szóval legyen itt mindenki a szerk.
Ebbe a topicba várom az amúgy remek alapötletekkel szárnyaló mangák agyban nagy továbbgondolását, egy fajta mi lenne ha... játékra.
Aztán meglátjuk mi sül ki belőle!