Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
PaRappa The Rapper
beküldve: 2007-07-22 00:54:45
(#38) sztem izgalmasabb mint " a repper"...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-19 20:04:02
(#36) Ejj, egy 21 éves úriember vigyázhatna a nyelvére :p
Ezer bocsánat Hölgyem, elragadtattam magam. *fejet hajt*
beküldve: 2007-06-26 18:22:20
(#34) Ejj, egy 21 éves úriember vigyázhatna a nyelvére :p
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ne viccelj! Tehát akit nem köt le túlzottan a Parappa az egy szaros kölyök?
Nem egy sz*ros kölyök, csak egy nyavalygós p*csa.
beküldve: 2007-06-24 21:37:08
(#32) Ne viccelj! Tehát akit nem köt le túlzottan a Parappa az egy szaros kölyök?
Ja, a többiek meg be***hatják.
Mondjuk abszolúte megértem, hogy egy 14 éves lány "jajj, de gyerekes" felkiáltással távol tartja magát tőle - ciki gyerekmeséket nézni? 20 felett már kifejezetten élvezhető (pont most lettem 21 ) Én egyébként nem sorolom a szériát a sima animék közé, ergo felesleges bármiféle összehasonlítás.
A másik dolog, hogy a Parappa videójátékok rajongója vagyok, így képzelhetitek mekkorát kurjantottam, mikor megláttam az ismerős szereplőket.
Mondjuk abszolúte megértem, hogy egy 14 éves lány "jajj, de gyerekes" felkiáltással távol tartja magát tőle - ciki gyerekmeséket nézni? 20 felett már kifejezetten élvezhető (pont most lettem 21 ) Én egyébként nem sorolom a szériát a sima animék közé, ergo felesleges bármiféle összehasonlítás.
A másik dolog, hogy a Parappa videójátékok rajongója vagyok, így képzelhetitek mekkorát kurjantottam, mikor megláttam az ismerős szereplőket.
1. minden tiszteletem a tiéd, komolyan,hogy ezeket a járkáló amőbákat kibírod, de a 14 éves lány mellett egy 18 éves fiú is eléggé bárgyúnak és gyermetegnek tartja az egészet...
2. kösz, de nem kapjuk be(legalábbis én nem)
3. Boldog szülinapot
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-06-24 12:35:37
beküldve: 2007-06-24 11:05:35
(#30) Huh... itt aztán megy az élet.
Igazból nem láttam még egy részt sem az animéból, játékkal sem játszottam, de a zenék nagyon megfogtak belőle.
ja és 14 éves vagyok, vagyis teszek vele egy próbát, ha szörnyű ha nem...
Az Openinget már láttam.
Igazból nem láttam még egy részt sem az animéból, játékkal sem játszottam, de a zenék nagyon megfogtak belőle.
ja és 14 éves vagyok, vagyis teszek vele egy próbát, ha szörnyű ha nem...
Az Openinget már láttam.
beküldve: 2007-06-24 09:55:49
(#29) Ja, a többiek meg be***hatják.
Parappa jóóó volt!
(u.i.: nem hinném, hogy sokan ismerik, de Adam Warren Magaical Drama Queen Roxy képregényében is felfedeztem Parappát :) )
(u.i.: nem hinném, hogy sokan ismerik, de Adam Warren Magaical Drama Queen Roxy képregényében is felfedeztem Parappát :) )
Respect haver! Ennek a hosszú című képregénynek meg utánanézek...
Szerk.: szerinted baj ha nem tetszik/kiakaszt/lefáraszt egy járkáló napraforgó?
Nem. De ugyanígy az se baj ha tetszik/nem akaszt ki :)
Ennyi a lényeg.
Engem a korod akaszt ki...najó, meg úgy az egész, hogy valaki így odavan érte Kész, befejeztem, elég lesz
Nem. De ugyanígy az se baj ha tetszik/nem akaszt ki :)
Ennyi a lényeg.
Hát igen, lehet hogy a próbléma ott kezdődik, hogy nem köt le az egész
Szerk: Hanon 2007-06-24 00:11:41
Egyik sem. Szórakoztat. Jók a figurák, van egyéniségük, és igenis viccesek Parappa képzelgései, a sokszor teljesen abszurd, vagy szürreális szituációk, vagy épeen paródia elemek.
A humornak sok szintje van (a legjobb példa pl. a fekete humor amiben tulajdonképpen semmi nevetnivaló nincs, mégis nevetsz rajta), az ilyen szürreális, BELŐTT dolgok is ide tartoznak.
Persze aki alapból a beszélő virágon leakad, annak már alapból hiányzik valami kapcsolódás az agyában a dologhoz, szóval hiába is magyaráznám :)
A humornak sok szintje van (a legjobb példa pl. a fekete humor amiben tulajdonképpen semmi nevetnivaló nincs, mégis nevetsz rajta), az ilyen szürreális, BELŐTT dolgok is ide tartoznak.
Persze aki alapból a beszélő virágon leakad, annak már alapból hiányzik valami kapcsolódás az agyában a dologhoz, szóval hiába is magyaráznám :)