Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
PaRappa The Rapper
beküldve: 2007-06-23 20:48:25
(#8) Mi az, hogy "nem csak gyerekeknek"? Mégis ki nézze akkor? Én megnéztem teljes 2 részt...egyszer a tanáruk lábára húztak egy vödröt, mert ettől határozottabb lesz az ember (ezt amúgy egy rádió mondta nekik), a másikban pedig jött egy lila csaj, ész összeveszett a kék macskával. Tehát én már joggal állíthatom, hogy nem csak úgy látatlanban fikázom, tényleg rettenetesen gagyi az egész.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-23 16:37:31
(#7) hidd el nem fogom megtudni...
ha rajtam múlik akkor nem
azzal h elvont nagyon is egyetértek,azzal is h eszement alkotás...(bár itt sztem nem ugyanarra gondolunk )
viszont az becsülendő h még akkor is beszerzed vhogy ha nemtod letölteni
ha rajtam múlik akkor nem
azzal h elvont nagyon is egyetértek,azzal is h eszement alkotás...(bár itt sztem nem ugyanarra gondolunk )
viszont az becsülendő h még akkor is beszerzed vhogy ha nemtod letölteni
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-06-23 16:41:21
ha vkinek ez teccik akko tőccse le
Még torrentről sem lehet beszerezni... A magamfajta őrültek csak annyit tehetnek, hogy megrendelik a dvd-t. (Ne tudd meg, milyen árban vannak...)
beküldve: 2007-06-23 16:20:14
(#5) Nekem tetszik, bár mindenképp kell hozzá a videójáték ismerete. Nem nagyon nevezhető animének az átlag animékhez képest, de végül is 100%-ban japánok készítették (oké, az eredeti karakter-dizájner nem japán). Fullos eszement alkotás, nagyon szórakoztató, eléggé elvont. Nem csak gyerekeknek!
beküldve: 2007-06-23 15:22:21
(#4) sztem eléggé sokaknak az a véleménye hogy ez bizony szánalmas...
nemtom kinek volt bátorsága animének nevezni ezt a vackot...
de mivel ez is teccik vkinek, ezért biztos van benne vmi jó...
(csak a többség nem vette észre)
nemtom kinek volt bátorsága animének nevezni ezt a vackot...
de mivel ez is teccik vkinek, ezért biztos van benne vmi jó...
(csak a többség nem vette észre)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A Népszerű videójáték(zenés, táncolos), melyből 2001-ben anime-t készítetettek mely 23 részes lett; 2001, Ápr. 14-től 2001, Szep. 29-ig vetítették Japánban. Az A+ TV csatorna hazánkban is vetítette anno. Én sajnos lemaradtam róla...
Szerintem nem maradtál le túl sokról (elnézve az írásod helyességét, nem vagy 10 éves). Nagyon gagyi, pedig én szeretem a gyerekmeséket, de ez már túlment minden elképzelt határon (nálam), a videójátékhoz még nem volt szerencsém.
A beszélő szerencsesüti...
A Népszerű videójáték(zenés, táncolos), melyből 2001-ben anime-t készítetettek mely 23 részes lett; 2001, Ápr. 14-től 2001, Szep. 29-ig vetítették Japánban. Az A+ TV csatorna hazánkban is vetítette anno. Én sajnos lemaradtam róla...
amekkora "sikere" volt nem is csodálom h nem vetítik többször...
és persze remélem is ehhez mégcsak hasonlókat sem fognak...
ha vkinek ez teccik akko tőccse le
beküldve: 2007-06-23 14:23:05
(#1) A Népszerű videójáték(zenés, táncolos), melyből 2001-ben anime-t készítetettek mely 23 részes lett; 2001, Ápr. 14-től 2001, Szep. 29-ig vetítették Japánban. Az A+ TV csatorna hazánkban is vetítette anno. Én sajnos lemaradtam róla...
Szerk: Matilda Mattise 2007-06-23 14:31:30