Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
PaRappa The Rapper
Én egy részt se bírtam végignézni belőle...
ezzel én is így voltam
at the end,we all die alone
beküldve: 2008-08-12 22:38:18
(#52) Nah nem hittem volna , hogy lesz még egy ilyen nagyszínvonalú anime ami túlszárnyalja a kukucskát.....de tévedtem
Annyi jó anime van... de sebaj nekünk marad a Kukucska
Annyi jó anime van... de sebaj nekünk marad a Kukucska
Csak azt tudom mondani, mint amit előző kommentben idéztem... majd kinövöd
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-11 15:53:56
(#50) nekem naon nem tetszik!
rávtettem egyszer magam, h megnézzek egy részt, de 5 percig bírtam!
hülyeség... és dedó...
rávtettem egyszer magam, h megnézzek egy részt, de 5 percig bírtam!
hülyeség... és dedó...
私は日本のファンです。
A Parappa mellett a Kukucskát szeretem még nagyon. Nem agydöglesztő, inkább agyzsibbasztónak mondanám...
Majd te is kinősz egyszer az "utálom a dedós animéket"-korszakodból, talán utána még élvezed is ezeket a cuccokat...
Majd te is kinősz egyszer az "utálom a dedós animéket"-korszakodból, talán utána még élvezed is ezeket a cuccokat...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A Parappa mellett a Kukucskát szeretem még nagyon. Nem agydöglesztő, inkább agyzsibbasztónak mondanám...
Nekem csak a Cubixszal van bajom a Kukucska meg a Parappa egy állatság XD Mikor rossz a kedvem kifejezetten jótékony egy-egy rész megnézése, főleg a Kukucska, magyar szinkronnal. Na az haláli :P
Lol hehehe...Mondjuk szerintem a Kukucska is sz.r tesóm mindig az előzetest mondja"Egy messzi messzi szigeten...egyrejtett helyen valaki megtalálta a kulcsot kinyitotta az ajtót rátalált a tojás(á)ra és felébresztette a lényt" aztán meg az a hang "Szijja" a plafonra mászok tőle
Nincs fény sötétség nélkül
Nekem csak a Cubixszal van bajom a Kukucska meg a Parappa egy állatság XD Mikor rossz a kedvem kifejezetten jótékony egy-egy rész megnézése, főleg a Kukucska, magyar szinkronnal. Na az haláli :P
Télen telelek; nyáron nyaralok
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-06 07:27:43
(#44) Ezek szerint eretnek vagyok. Nem szeretem a PaRappa-t, a Kukucska-t, a Kaleido Star-t, a Vadmacska Kommandó-t, a Cubix-ot és a hasonló agydöglesztő animéket.
beküldve: 2008-04-05 21:56:11
(#42) Én egy részt se bírtam végignézni belőle...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-08-07 01:23:48
(#41) jajneee ne kezgyük el megin lécci...
inkább temessük a témát jó méjre h ne is jusson eszünkbe,,,
inkább temessük a témát jó méjre h ne is jusson eszünkbe,,,
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-07 00:36:49
(#40) én 16 éves fejjel még élvezni is tudtam. ahhoz képest, hogy egy bárgyú kis izének néz ki, sztem jó lett, nem csak az ovisok meg kisiskolások szeretik, én teljesen meg is hatódtam rajt amikor legyőzik a karácsonygyűlölő biszorkát, és a végén mind boldogok (a boszorka is) és táncolnak..
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-07-22 11:50:13
(#39) A történet meg a szereplők elég gázak viszont nekem a zene kifejezetten bejött.
Nathaniel never dies ^^