Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
PaRappa The Rapper
Úristen Legalább azért röhögsz...tetszik röhögni rajta, mert olyan gagyi, vagy mert ennyire tetszik?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem láttál Sweet Valeriant nézni... jajgattam a röghögéstől :) Nagyon fájt
Szeretem az abszurd dolgokat :3
Excelt olyan 6-7 éve néztem. Végig. Hősiesen.
Szeretem az abszurd dolgokat :3
Excelt olyan 6-7 éve néztem. Végig. Hősiesen.
Ne tessék Exerűt bántani...nálam még csak folyamatban van
Hát de mégis..egy 30-as szőrös ember ül a tv előtt és jókat röhög a parappán, ez mégiscsak groteszk zsenge elmémnek..
Hát de mégis..egy 30-as szőrös ember ül a tv előtt és jókat röhög a parappán, ez mégiscsak groteszk zsenge elmémnek..
beküldve: 2007-06-23 23:22:36
(#20) Egészségedre. Excel saga első kb 6 része zseniális, utána elmegy, a 20. rész utén kifejezetten ócska. Persze ez offtopic :)
Az altesti humor sajna nem az esetem, szóval Nabeshin nálam erősen elásta magát (igen megdöbbentem, hogy mégis tud jó dolgokat csinálni, pl. Nerima Daikon Bros. )
Az altesti humor sajna nem az esetem, szóval Nabeshin nálam erősen elásta magát (igen megdöbbentem, hogy mégis tud jó dolgokat csinálni, pl. Nerima Daikon Bros. )
beküldve: 2007-06-23 23:21:46
(#19) 34 év? tisztelem a korát de fel nem bírom fogni hogy azokon a fogyatékos tintapacákon mi lehet annyira szórakoztató...
ha kikapcsolódni vagy szórakozni akar 1000 más ANIMÉT találhat ami sztem minden tekintetben felülmúlja azt...az izét
ha kikapcsolódni vagy szórakozni akar 1000 más ANIMÉT találhat ami sztem minden tekintetben felülmúlja azt...az izét
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Tata Fel nem fogom, azt hittem értelmesebbnek tetszik lenni...ha valaki le akar épülni normális esetben inkább FLCL-t vagy Excel Sagát néz...most csalódtam
beküldve: 2007-06-23 23:09:28
(#17) 34. Az összes ismerősöm, akinek tetszett 20 felett van.
Nem váltja meg a világot, nem lesz a Legjobb Animék Csarnokának örökös tagja, nem tartalmaz semmi maradandót.
DE baromi kellemes, szórakoztató, az "agyadat képernyővédő üzemmódba kapcsoló" pihent baromság. Erős Lucy in the Sky with Diamond hangulattal, amit a második ending erősen alá is támaszt
Nem váltja meg a világot, nem lesz a Legjobb Animék Csarnokának örökös tagja, nem tartalmaz semmi maradandót.
DE baromi kellemes, szórakoztató, az "agyadat képernyővédő üzemmódba kapcsoló" pihent baromság. Erős Lucy in the Sky with Diamond hangulattal, amit a második ending erősen alá is támaszt
De, teljesen komolyan mondom.
Pffff...és hány évesnek tetszik lenni?..mármint mi az a kor, ami fölött már annyira fáradt az ember hogy jó szórakozás neki a parappa..
Szerk: Hanon 2007-06-23 23:06:10
beküldve: 2007-06-23 22:56:49
(#15) Te ezt nem mondod komolyan ugye?...nem megyek többet manga.hu-ra, édes atyám... O.o
Naja, ez a másik...este 10-kor vagy hánykor láttam azt a 2 részt, és már nem azért, de akkortájt milyen gyerek van ébren? Mármint azok a 8-10 év körüliek akiknek szánták a sorozatot...
beküldve: 2007-06-23 22:51:24
(#12) Parappa jóóó volt!
Igaz, kellett hozzá egy megfelelően belőtt elmeállapot, de ezt önmaga is előidézte kb. egy perc alatt, szóval nem gond :)
Persze van egy bizonyos életkor, amikor az ilyesmi a "jaj mese, nemáár ez gyerekeknek valóó" kategóriába esik, de afölött remek szórakozás volt.
És Sunny igenis aranyos
(u.i.: nem hinném, hogy sokan ismerik, de Adam Warren Magaical Drama Queen Roxy képregényében is felfedeztem Parappát :) )
Igaz, kellett hozzá egy megfelelően belőtt elmeállapot, de ezt önmaga is előidézte kb. egy perc alatt, szóval nem gond :)
Persze van egy bizonyos életkor, amikor az ilyesmi a "jaj mese, nemáár ez gyerekeknek valóó" kategóriába esik, de afölött remek szórakozás volt.
És Sunny igenis aranyos
(u.i.: nem hinném, hogy sokan ismerik, de Adam Warren Magaical Drama Queen Roxy képregényében is felfedeztem Parappát :) )
öhm.. Össz-vissz 3 vagy 2 részt láttam belőle + részleteket...de számomra az is sok volt... Az endigje úgy ahogy elmegy... De viszont /a Sweet Vallerian-nal 1ütt/ ez nem teccik! Megj.: Legalább ha gyerekeknek készült akkor szinkronizálták volna le, mert szegény gyerek azt se tudja h miről van szó...
mégegy szimpatikus ember
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-23 21:44:53
(#10) öhm.. Össz-vissz 3 vagy 2 részt láttam belőle + részleteket...de számomra az is sok volt... Az endigje úgy ahogy elmegy... De viszont /a Sweet Vallerian-nal 1ütt/ ez nem teccik! Megj.: Legalább ha gyerekeknek készült akkor szinkronizálták volna le, mert szegény gyerek azt se tudja h miről van szó...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-23 21:15:05
(#9) Ezaaaaz mondjuk meg neki Hanon