Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Te, Sophie, fogd be, mert a végén nem tom mit csinálok veledXD Sztem fejbeverlek vmivel
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-23 08:51:31
(#1742) Lehet, néha ki kellene tenni a 18-as karikát....
Ó Rómeó.... miért vagy te Rómeó?????
Fuss!! Hát nem látod mi van Júliáddal??????
hehe.....
Ó Rómeó.... miért vagy te Rómeó?????
Fuss!! Hát nem látod mi van Júliáddal??????
hehe.....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Pláne, ha még ezt is beleteszem
Csak elmosolyodik, amikor Axon végigdől az ágyon, és elalszik. ?ár éppen kilépne a szobából, amikor valaki hirtelen elkapja a derekát, magához rántja, majd tovább, ki az ajtón, majd leugrik az erkélyről, és rohan vele tovább. Ő pedig hiába sikítozik, a mágus talán meg sem hallja. Végül a rabló és elraboltja eltűnnek a közeli bozótosban.
Jó éjt
beküldve: 2007-08-23 00:39:55
(#1740) -Tehát maradhatok.-mondja vigyorogva, majd megcsókolja a lányt.
-De ha nem gond, most pihennem kell. Fáradt vagyok.
Azzal elengedi a lányt és ledől az ágyra, ahol egyből elalszik.
-De ha nem gond, most pihennem kell. Fáradt vagyok.
Azzal elengedi a lányt és ledől az ágyra, ahol egyből elalszik.
Nos, mára ennyi. Érdekesen alakuknak a dolgok. Jó éjt.
- Te kis... - neveti el magát - Nekem végülis mindegy, hol leszel. Majd kitalálod, melyik a kényelmesebb - von vállat, ami így elég érdekes mutatványnak minősül.
Szerk: Arishima 2007-08-23 00:39:57
beküldve: 2007-08-23 00:31:55
(#1738) -Valahogy úgy.-mondja a mágus nevetve.
-De, ha akarod, akkor a hálódban is tábort verhetek.
-De, ha akarod, akkor a hálódban is tábort verhetek.
- Hurrá. és ha azt mondom, maradj itt? Akkor mit csinálsz? Tábort versz a nappalimban?
beküldve: 2007-08-23 00:26:38
(#1736) -A döntés a te kezedben van.-mondja a lánynak.
-Ha azt mondod menjek, akkor itt hagylak.
-Ha azt mondod menjek, akkor itt hagylak.
Gyakorlatilag belefészkeli magát a másik ölelésébe, arcát annak vállgödrébe temeti, majd halkan megkérdi:
- És akkor most mi lesz? Egész nap itt fogunk állni, mint a hülyék? - enged meg magának egy aprócska mosolyt.
- És akkor most mi lesz? Egész nap itt fogunk állni, mint a hülyék? - enged meg magának egy aprócska mosolyt.
beküldve: 2007-08-23 00:16:03
(#1734) Megunta az egy helyben ácsorgást, így hát odament a lányhoz és magához szorította. Nem szólt semmit. Nem akarta őt egyedül hagyni.
- Nem tudom, mi a nagyobb kínszenvedés...Ha itt maradsz, vagy ha mész... - sóhajt egyet, és letöröl valamit az arcáról. Feláll, és körbe-körbe kezd kárkálni a szobában. Nem tud magával it kezdeni. Legszívesebben arra kérné a mágust, hogy maradjon vele, de ennél nagyobb őrültésget talán még nem is látott... Tehát marad számára a hallgatás.
-Én...én nem akarok úgy járni, mint az előbb. A végén még bántanálak és én azt nem akarom.
A mágus továbbra is egy helyben állt. Nem tudja, hogy mit gondoljon. Nem akaródzott elmennie. Szerette a lányt és ezért féltette is, de nem tudja, hogy mit döntsön. Lehet, hogy ő maga jelenti rá a legnagyobb veszélyt. Az árnyékban nem lehetett látni a szomorúságot az arcán.
A mágus továbbra is egy helyben állt. Nem tudja, hogy mit gondoljon. Nem akaródzott elmennie. Szerette a lányt és ezért féltette is, de nem tudja, hogy mit döntsön. Lehet, hogy ő maga jelenti rá a legnagyobb veszélyt. Az árnyékban nem lehetett látni a szomorúságot az arcán.
- Teljesen megőrültél, azt tetted. Te tényleg nem higgadsz le addig, amíg le nem gyilkollak? Ha pedig mindenképpen távol akarsz tőlem maradni, tedd azt. Nem állok az utadba.
Ül le az ágy szélére, és lehajtja a fejét.
Ül le az ágy szélére, és lehajtja a fejét.
Utálom a de ja vu-t
beküldve: 2007-08-22 23:48:55
(#1730) Axon karjainak a helyéből csak egy kis por szálldogállt, majd ismét kinőtt két rothadó kar, ami egy pillanat múlva normálissá vált. Nekromantaként képes uralkodni a rothadás felett. Elindult a lány után, de amikor meglátta, hogy az elesik, megdermedt.
Ott maradt, ahol volt és lehajtotta a fejét. Ismét képes volt uralni a mágiát, ami miatt ilyenné vált.
-Bocsáss meg. Azt hiszem, jobb, ha távol maradok tőled. Nézd mit tettem...-mondta alig hallhatóan, közben elcsuklott a hangja.
Ott maradt, ahol volt és lehajtotta a fejét. Ismét képes volt uralni a mágiát, ami miatt ilyenné vált.
-Bocsáss meg. Azt hiszem, jobb, ha távol maradok tőled. Nézd mit tettem...-mondta alig hallhatóan, közben elcsuklott a hangja.
Amikor Axon végignyalja a nyakát, halkan felmordul:
- Te teljesen meg vagy huzatva? Azt mondtam, engedj el! Nem vagyok a tulajdonod! Sőt, egyáltalán semmi közöm nincs hozzád! - tajtékzik a dühtől. Szó szerint leszakítja magáról a srác karjait, majd berohan a hálószobába, ahol azonban megbotlik, és végigvágódik a szőnyegen.
- A francba - motyogja, miközben megkapaszkodik az ágyban, és talpra evickél.
- Te teljesen meg vagy huzatva? Azt mondtam, engedj el! Nem vagyok a tulajdonod! Sőt, egyáltalán semmi közöm nincs hozzád! - tajtékzik a dühtől. Szó szerint leszakítja magáról a srác karjait, majd berohan a hálószobába, ahol azonban megbotlik, és végigvágódik a szőnyegen.
- A francba - motyogja, miközben megkapaszkodik az ágyban, és talpra evickél.