Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Már elment... amúgy meg lehet, h ettől te is falnak mennélXD
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-22 23:04:01
(#1712) -Miért álltál a vér oldalára és ki az az Udin? A mágus elgondolkodtt, hogy annak ellenére, ami történt közöttük, nem sokat tud a lányról.
beküldve: 2007-08-22 23:02:08
(#1711) - Igen. Bár ez nem az én otthonom, valójában... De már pár éve itt élek... Amióta csak bennem van a vér. Szóval mondhatni, hogy az otthonom, valamennyire, azt hiszem.
Na jó, én meg közben megfulladok a röhögéstől, Sophienak beindult a fantáziájaXD
beküldve: 2007-08-22 22:57:00
(#1709) -Itt laksz?-kérdezi a lánytól és közelebb lép, hogy a szemébe nézhessen.
- Oké, elhiszem - von vállat. - Mást úgyse nagyon tehetek. Nem szeretem, hogy nekromanta vagy, mondtam már?
Neveti el magát, miközben kimegy az erkélyre, és felül annak korlátjára.
Neveti el magát, miközben kimegy az erkélyre, és felül annak korlátjára.
Szerk: Arishima 2007-08-22 22:55:05
beküldve: 2007-08-22 22:44:12
(#1707) -Izé én nem neked mondtam.-mondja a mágus. Tudod, a holtak beszélnek a fejemben, szóval én is beszélek velük.
A kopogást hallva visszamegy, megáll a megmaradt ajtó túloldalán, kinyitja, majd Axonra néz:
- Mit akarsz? - kérdi halkan, mialatt magában azon morfondírozik, hogy rávágja-e a másik orrára az ajtót, vagy halgassa végig, márha az mondani fog egyáltalán bármármit is. Acélszürke szemeivel némán figyeli a mágust.
- Mit akarsz? - kérdi halkan, mialatt magában azon morfondírozik, hogy rávágja-e a másik orrára az ajtót, vagy halgassa végig, márha az mondani fog egyáltalán bármármit is. Acélszürke szemeivel némán figyeli a mágust.
beküldve: 2007-08-22 22:34:37
(#1705) A mágus látván a lány reakcióját, a fejére csap. Fekete füstté válik és felszáll az erkélyre. Nem akar bemenni, így hát csak kopog a megmaradt üvegen.
- Kussolj?! Ki, én? - vonja fel a szemöldökét. - Ezt valamivel szebben is mondhattad volna, akkor is megértem - mondja duzzogva
no comment
, majd eltűnik az erkély ajtó mögött, ami hangosan bevágódik utánna, egy-két ablaküveg ki is törik.Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-08-22 22:30:51
beküldve: 2007-08-22 22:22:07
(#1703) Axon mikor közelebb ért a házhoz, jobban körülnéz és megpillant egy alakot. Jobban megnézi magának és látja, hogy Seera az. Itt lakik? Kérdezi magában, közben hangosan megszólal:
-Kussolj.-mondja a fejében szónokoló holtnak, aki azonnal elhallgat.
Odalép a kapuhoz és az erkélyt nézi.
-Kussolj.-mondja a fejében szónokoló holtnak, aki azonnal elhallgat.
Odalép a kapuhoz és az erkélyt nézi.
Amikor meglátja Axont a murvával felszórt úton közeledni, eltátja a száját:
- Hát ez meg? Mit keres itt korán hajnalban? És min röhög, mit az elmeháborodott? - kérdi félhangosan, miközben kissé kijebb hajol a korláton. Csak nézi-nézi a mágust, nem tudja eldönteni, hogy mi üthetett a srácba.
- Hát ez meg? Mit keres itt korán hajnalban? És min röhög, mit az elmeháborodott? - kérdi félhangosan, miközben kissé kijebb hajol a korláton. Csak nézi-nézi a mágust, nem tudja eldönteni, hogy mi üthetett a srácba.
beküldve: 2007-08-22 22:13:35
(#1701) A mágus egy murvás úton haladt. Egy házat látott a távolban, gondolta körül néz. Még mindig nem pihente ki magát rendesen és közben a fejében szóló egyik holt vicceket mesélt és ezért elröhögcsélt magában. Ha valaki látta, úgy nézett ki, mint aki megbolondult.
Ezt h érted??? Mi az, h kellemetlen helyzeteket? Ajjaj....
Rendben, akkor folytatom a történetedet és teremtek kellemetlen helyzeteket.