Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-22 23:33:36
(#1728) A mágus vissza fordítja a fejét az egyik kezével, míg a másikkal a lányt tartja, majd odahajol a nyakához és végignyalja.
-Nem. Most már soha nem eresztelek el.
Fel sem fogja, hogy mit tesz...
-Nem. Most már soha nem eresztelek el.
Fel sem fogja, hogy mit tesz...
- Te elmebeteg vagy - vágja teljes erőből pofán a mágust, aminek nyomán annak feje gyakorlatilag 180 fokos szögben elfordul, ám őt ismerve, még ettől sem lesz baja, sőt, csak még jobban önti az olajat, tüzessé vált harci kedvére.
- Eressz el, te pokolfajzat!!!- ordítja magából kikelve.
- Eressz el, te pokolfajzat!!!- ordítja magából kikelve.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-08-22 23:30:38
-Tedd meg most. Mondja továbbra is őrült vigyorral, közben magához húzza a lányt.
Téged max csak felidegesíteni lehet, kedves Nemes
- Útban??? Mégis miért van útban? - vág még meglepettebb arcot.
- Amúgy meg, csak megjegyzem, ha valamilyen csoda folytán megölöd, szerintem kitépkedem a beleidiget, szépen lassan - jegyzi nem egy gúnyos mosllyal. A másik fekete mágiája kihozza belőle a valódi ragadozót.
- Amúgy meg, csak megjegyzem, ha valamilyen csoda folytán megölöd, szerintem kitépkedem a beleidiget, szépen lassan - jegyzi nem egy gúnyos mosllyal. A másik fekete mágiája kihozza belőle a valódi ragadozót.
Szerk: Arishima 2007-08-22 23:22:45
beküldve: 2007-08-22 23:16:53
(#1721) -Mert meg akarom ölni. Útban van. A mágus arcán már-már beteges vigyor jelent meg. A fekete mágia néha előhozza belőle a legsötétebb oldalát.
Vigyázz, mert szavadon foglak: na szóval, nálam ez olvasható:Én, mint Júlia? Köszi, Sophie Ezt megjegyeztem...:P Ezzel szemben nála:Rómeó siess!!!! Júlia vár!!!!!! És az egészet ő találta ki XD
- Csak én tudom megölni. Egy ragadozót csak egy másik ragadozó tehet el láb alól, különösen, ha olyan erős, mint Udin. Igaz, ez nem látszik rajta. Amúgy meg miért is ölnéd meg? - vonja fel a szemöldökét.
Szerk: Arishima 2007-08-22 23:16:25
beküldve: 2007-08-22 23:10:31
(#1717) -Akkor megölöm.-mondta Axon és torz mosoly jelent meg az racán. Mintha nem is ő lett volna.
Biztos vagy te ebben? Felőlem bemásolom neked a két msn-es kiírást, de aztán ne nekem mond, h nem vagyunk észnél
- Udin... Udin a... szerelmem, mondjuk így. Legalábbis annak idején az volt. Amikor megismertem, a mestere, aki Sárkánynak nevezte magát, engem is ragadozóvá tett, nehogy elvegyem tőle a legdrágább kincsét, és Kimérává nevezett ki. Elpusztíthatnám Udint, ha úgy akarnám, de a lelkem egy része még mindig kötődik hozzá. A dolog lénye az, hogy ma már nem szívesen vagyok mellette, de kénytelen vagyok. Én tartom életben a Sárkány halála óta. Tömören ennyi.
Egyszer azért meghallgatnám. Szívesen látok mindennemű őrült gondolatot.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-22 23:08:53