Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2009-07-05 13:21:17
(#1063) Tényleg tök jó az Animax! Nekem igazából ugyancsak azokkal a csengőhangos reklámokkal van tele hócipőm. (a legújabb: számítsd ki a halálod napját... )
Ja, meg azzal h ráraktak valami Amazing Race-t. Mi a ráknak?
Oké h ifjúsági szórakoztató csatorna de a neve ANImax. Akkor?
De nekem még mindig a kedvenc csatornám
(bár asszem az egyetlen is )
Ja, meg azzal h ráraktak valami Amazing Race-t. Mi a ráknak?
Oké h ifjúsági szórakoztató csatorna de a neve ANImax. Akkor?
De nekem még mindig a kedvenc csatornám
(bár asszem az egyetlen is )
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-05 13:21:27
beküldve: 2009-07-05 13:12:46
(#1062) Ja,én sem a képek,játékok,stb.-ért vagyok oda hanem a müsorok miatt!!!!!!!!!
Best of manga!!!
Szerk: Oliver 2009-07-05 13:13:42
beküldve: 2009-07-05 12:10:56
(#1061) Hát azok a telefonletőltések tényleg nagyon szarak ,,
de abban is egyet értek, hogy az ANIMAX a legjobb!!!
de abban is egyet értek, hogy az ANIMAX a legjobb!!!
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
beküldve: 2009-07-05 10:12:57
(#1060) Emlékszem régen még az az a+Plusz volt vagy mi és azt nagyon sokszor néztem akkor még adták a Vadmacska kommandót hát az nekem nagy Kedvencem egyike!!! Aztán emlékszem hogy kiskoromba sokat néztem a Pokemont, Digimonokat és a Sailor Moon-t, Amúgy meg az Animax nagyon jóó nekem az animéken kívül még az is tetszik hogy amikor következne a kövi.anime akkor vannak előtte azok a behozatalaok és azook mindig újúlnak és azok annyira jóók!!!:)) Meg amikor hírdetik a DVD-ket meg Hogy megjelent a Következő MOndo magazin és azok is olyan jóók!!:))
És egyetlen egy a baj hogy vannak azok a hülye csengőhang letöltések sztem azok nem oylan jóók és mindig ugyan azok mennek már fél hónapja és egyszerűen már kivagyok, de nem nagy próbléma csak egy kicsit idegesítő!!!:((
DE attól még AZ ANIME A LEGESLEGJOBBB!!!:))))
És egyetlen egy a baj hogy vannak azok a hülye csengőhang letöltések sztem azok nem oylan jóók és mindig ugyan azok mennek már fél hónapja és egyszerűen már kivagyok, de nem nagy próbléma csak egy kicsit idegesítő!!!:((
DE attól még AZ ANIME A LEGESLEGJOBBB!!!:))))
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Ifjúsági szórakoztató csatorna--->ehhez van köze!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-07-04 22:08:50
(#1058) Valaki el tudja mondani nekem, hogy mi a radai rossebbet keres az Animax műsorán az "Amazing race"? Úgy értem, mi köze van annak az animekhez?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-05-20 13:45:53
(#1057) jaja
én má régen szeretem az animét /mangát
de csak most jutott eszembe hogy regizzek mangafanon XD
én má régen szeretem az animét /mangát
de csak most jutott eszembe hogy regizzek mangafanon XD
Hate leads to the darkside.
Lényeg, ami lényeg, mostmár együttes erővel rajongunk értük:)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:12:35
Ami érdekes, nem emlékszem, hogyan szoktam rá. Mert a létezésről már tudtam, de az, hogy hogyan szerettem meg ennyire, az egyenlőre rejtély és az is marad
én is így vagyok nekem is teljesen kiesett hogy szoktam rá az animékre
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
Sokan most fedezik fel mangák és az animék világát xD
Én 2007 végén regisztráltam, csak nem jöttem fel......
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:13:26
beküldve: 2009-05-19 19:09:08
(#1053) Fúúúúúúú itt milyen sok az új arc...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
nekünk UPC-n van és nálunk van. este 8-tól a minimax után,nálunk 51
Nálam is ugyazez. Csak sajnos nincs magyar feliratom
Hát összességében: nagyon ismert és színvnalas sorozatokat hozott be eddig is az Animax, remélem ezután is így lesz.
Bár Nana-fan nemvok
Szerk: Bloodraven 2009-05-19 19:08:00
beküldve: 2009-05-19 16:47:54
(#1051) Ha majd kell egyszer átküldöm.
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé."
beküldve: 2009-05-19 16:43:18
(#1050) beküldve: 2009-05-18 21:09:17
(#1049) Minálam van Animax. Ami érdekes, nem emlékszem, hogyan szoktam rá. Mert a létezésről már tudtam, de az, hogy hogyan szerettem meg ennyire, az egyenlőre rejtély és az is marad