Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
A minimax unalmas! Az Animax pedig jó (volt)!
de én még visszasírom!
de én még visszasírom!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-29 19:51:25
(#1032) Hello! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az animax mostanában nagyon belejött a népszerű animék műsorra adásába
pl.: Nemrég olvastam azt a hírt, hogy lesz Nana az animax-on Gondoltam, megosztom azokkal, akik még nem tudják, viszont nagyon szeretik ezt az animét.
Az Animax a legjobb =^.^=
pl.: Nemrég olvastam azt a hírt, hogy lesz Nana az animax-on Gondoltam, megosztom azokkal, akik még nem tudják, viszont nagyon szeretik ezt az animét.
Erről én is olvastam,de nem lepődtem annyi jó műsor után alap hogy ezt is beteszik,de remélem hogy marad az eredeti hang és felirat lesz hozzá!Csak úgy az élvezetes,mert szerintem soha nem találnának a szereplőknek megfelelő magyar hangot!
Szerk: Nanaho 2009-03-29 15:45:30
Nekem már elment az Animax! Helyette Cartoon Network! Bár egy kicsit szívás h a Minimax után van nem? Vagy van egésznapos is? nemtom..
Szegény te... Én nem bírnám ki 2 napig se Animax nélkül...
és úgy tudom, hogy nincs egésznapos Animax (Jajj, de jó lenne pedig) és állandóan Meg kell néznem az utolsó mese végét, hogy le ne maradjak a Kaleido Star kezdéséről xD
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Szerk: Hiko-chan 2009-03-29 15:05:04
beküldve: 2009-03-29 14:49:59
(#1029) Nekem már elment az Animax! Helyette Cartoon Network! Bár egy kicsit szívás h a Minimax után van nem? Vagy van egésznapos is? nemtom..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-29 14:24:26
(#1028) Hello! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az animax mostanában nagyon belejött a népszerű animék műsorra adásába
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-02-24 20:32:22
(#1027) beküldve: 2009-02-12 18:32:27
(#1026) arrol nem tud senki semmit, h a ghost in the shell nem kerül e fel a vetítendő animék listájára??? meg a stand alone complex???
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
[Mert így a félelmetes Battószai* egy vödör (híg) puding!
*: amikor rajta van a harci szigor
Pedig hitokiri módban Suzukaze Mayo sztem már egészen férfias hangot tudott megütni.
Azt javaslom, ha kíváncsi vagy Kenshinre férfias hanggal, akkor nézz bele az angol szinkronba, az valami borzadály.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Amúgy csak nekem van Minimax/Animax helyett Cartoon network?
Szerk: márminthogy ma...eddig CN nem volt...
nem vagy egyedül
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
Egyébként is úgy néz ki, mint egy kislány, akkor miért ne lehetne olyan hangja is.
Mert így a félelmetes Battószai* egy vödör (híg) puding! *: amikor rajta van a harci szigor
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mondjuk Kensin eredeti szinkronhangja nagyon büntet...
Szerintem meg nem! Először kicsit furcsa volt, hogy nő szinkront adtak neki, ezt nem tagadom, de most már más hanggal el se tudnám képzelni. Egyébként is úgy néz ki, mint egy kislány, akkor miért ne lehetne olyan hangja is.
Az angol szinkronjától viszont a falnak mentem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
A Kenshin animére sajnos nem sok esélyt látok, mert már így is sok az Animaxen a hosszú shounen sorozat, meg még régi is. Pedig örülnék neki.
Mondjuk Kensin eredeti szinkronhangja nagyon büntet... Annál rosszabbat a Jetix se találna... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-11 19:51:10
(#1020) Amúgy csak nekem van Minimax/Animax helyett Cartoon network?
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-02-11 19:53:04
És mit tudtok a Bleach-ről ezekután ezt is folyamatosan fogják adni?
Abból évente lesz szerintem 52 rész. Márciusban jön az újabb 52.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym