Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Ma is alkottak! A Hellsing japánul megy, felirat nélkül.
Pedig ezt a részt direkt meg akartam nézni már csak Anderson atya miatt is.
*Bekapcsolta a TV-t és megnézte*
Télleg
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 22:00:13
(#972) Ma is alkottak! A Hellsing japánul megy, felirat nélkül.
LOOOL
beküldve: 2008-12-20 21:56:02
(#970) Ma is alkottak! A Hellsing japánul megy, felirat nélkül.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hallottam róla. Állítólag az ismétlésnél is rossz volt az egész..
Mind1 megnézem a neten ^^"
Hallottam róla. Állítólag az ismétlésnél is rossz volt az egész..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 22:05:09
(#967) Köszönom Animax.Nem szoktam különöseben panaszkodni a szinkronokra de most....Az elözö Gankotsuo elözö rész képét muttaták de a mostani rész hangját....
beküldve: 2008-12-14 22:25:31
(#966) hmm Chrononak örülnék, Nanat lesz*rom de DB ISTEN rem megveszik és leadják, de a régi szinkronnal, nem csinálnak hozzá újat. (+ remélem nem japánul akarják adni ha megveszik mert kb ez az egyetlen anime aminek hányoka japó szinkronjától, de ettől télleg)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-12-14 21:50:46
(#965) Whoa, jó kis anyag volt ez itt a Hellsing előtt az AnimeConról. Nem is tudtam, hogy magának az Animaxnek/Animaxék is forgatnak con alatt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-14 21:23:36
(#964) beküldve: 2008-12-14 19:55:07
(#963) Ki tudjuk majd mindig találni előre, h milyen új animék vagy mangák jönnek
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 19:46:01
(#962) Tegnap néztem a szinkronos Hellsinget és majdnem hanyattvágtam magam. Eszméletlenül jó! Pontosan eltalálták a karakterekhez illő hangokat. Gratulálok, Animax!
beküldve: 2008-12-13 19:45:50
(#961) A DN-moziknak örülök, mindenképpen megérdemelnek egy esélyt, nem olyan szörnyűek.
CC: épp most nézem, tehát már nem várom be az Animaxes premiert, de ettől függetlenül még egyszer megnézem majd, mert jó sorozat. Kellene hozzá egy ütős szinkron.
Nana: ez is tervezve volt, így legalább kíváncsian várhatom a tv-ben. A manga nagyon jó.
DB nagyon nem kellene, elég shounen cucc van már a csatornán, három (Bleach, Naruto, Detective Conan) maratoni sorozat bőven ad utánpótlást. A műsoridőhöz képest, a többi rövidebb, kevésbé sztárolt címekkel a műsoridő nagy részét így is ezek teszik ki. Főleg, hogy a Naruto folyamatos lesz, de a nyakamat rá, hogy a Bleach is.
CC: épp most nézem, tehát már nem várom be az Animaxes premiert, de ettől függetlenül még egyszer megnézem majd, mert jó sorozat. Kellene hozzá egy ütős szinkron.
Nana: ez is tervezve volt, így legalább kíváncsian várhatom a tv-ben. A manga nagyon jó.
DB nagyon nem kellene, elég shounen cucc van már a csatornán, három (Bleach, Naruto, Detective Conan) maratoni sorozat bőven ad utánpótlást. A műsoridőhöz képest, a többi rövidebb, kevésbé sztárolt címekkel a műsoridő nagy részét így is ezek teszik ki. Főleg, hogy a Naruto folyamatos lesz, de a nyakamat rá, hogy a Bleach is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Sajna nincs rá túl nagy esély, meg elég nehéz lenne Kenshinnek igazán jó szinkronhangot találni...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-13 19:19:58
(#959) Nem is hangzana rosszul egy kiss szinkronos kenshin, és nem is olyan hosszú mint a Naruto, a Kenshin csak 95 rész.
Kenshint a népnek.
Kenshint a népnek.
Táncolj Hercegnő!