Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-11-11 16:27:32
(#913) Kopipastaa~
Elkezdett derengeni nekem valahonnan ez a Frakasházi név. Sejtettem, hogy nem a Heti Hetes lesz az, így rákerestem. Lolwut. Félreértés ne essék, én nem Serast sajnálom, de azért mégiscsak Barátok közt... ._."
Antal Olga sajnos nem ismerős, ugyanúgy mint Welker és Bolla. Bár utóbbi két úr film-szinkronszerepeik alapján nem lehet akkora melléfogás.
Maxwellnek Előd Botond, erre kíváncsi leszek. :'DDD
Érdekes, hogy végül is van benne Solec(z?)ki(y?) Janka, csak nem az akire többen is gondoltunk, Bogdányi Titanillát pedig Serashoz szokták gyakran írni.
Jól érzem, hogy vannak itt jópáran anime-szinkron téren kezdő szinkronhangok? Vagy csak nekem nem rémlik ennyi ember neve?
Várom már azt a december 13-at. :)
Elkezdett derengeni nekem valahonnan ez a Frakasházi név. Sejtettem, hogy nem a Heti Hetes lesz az, így rákerestem. Lolwut. Félreértés ne essék, én nem Serast sajnálom, de azért mégiscsak Barátok közt... ._."
Antal Olga sajnos nem ismerős, ugyanúgy mint Welker és Bolla. Bár utóbbi két úr film-szinkronszerepeik alapján nem lehet akkora melléfogás.
Maxwellnek Előd Botond, erre kíváncsi leszek. :'DDD
Érdekes, hogy végül is van benne Solec(z?)ki(y?) Janka, csak nem az akire többen is gondoltunk, Bogdányi Titanillát pedig Serashoz szokták gyakran írni.
Jól érzem, hogy vannak itt jópáran anime-szinkron téren kezdő szinkronhangok? Vagy csak nekem nem rémlik ennyi ember neve?
Várom már azt a december 13-at. :)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azt azért még nem, de szószó kezd érték és tartalom csordogálni a hsz-eibe...néha.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 13:59:40
(#910) Uhh...Remélem naruto hangját lecserélik...az csak úgy felolvassa a szöveget,nem pedig szinkronizál
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-11 13:14:39
(#909) Ez miért lenne gonosz? Tökéletesen összefoglalja a lényeget.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
That was nagyon jó! LOL
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-02 17:40:17
(#903) beküldve: 2008-11-02 15:44:47
(#902) értem,csak hülyültem te...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-02 15:12:50
(#900) nem,igaza van.A google-be beírod a mangát,kiad egy rtakat oldalt,és azok közül az egyiken lehet leszedni
Szerk: .., 2008-11-02 15:04:44