Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Animax
Én is megakadtam a tévé előtt a Hellsing közben. Nem vagyok igazán felháborodva, csak szinkronosan vártam. Szerencsére nekünk magyar a felirat.

Akkor te szerencsés vagy, mert nálunk sajna cseh felirat van...

Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-28 11:29:02
(#867) Én is megakadtam a tévé előtt a Hellsing közben. Nem vagyok igazán felháborodva, csak szinkronosan vártam. Szerencsére nekünk magyar a felirat.

Ugyan ugyan, a tv sorozat nem ér meg ennyi idegeskedést.

Ez igazából a tipikus "utolsó csepp a pohárban" effektus volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ugyan ugyan, a tv sorozat nem ér meg ennyi idegeskedést.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-28 00:24:02
(#864) A *** a *** TvNetWork-be!!!! Amior a Death Note kezdett volna belendülni, kivették a csomagból az Animaxot! Aztán amíg csak a *** Kukucska meg a hasonló ****ok mentek, akkor visszarakták. És most, hogy lenne Hellsing, megint kivették... Hát a *** a *** *** a*** fajtájuknak!
//Hősünk a világ igaztalanságán felháborodva orgyilkosokat meneszt a felelősök fejéhez és fejéért//

//Hősünk a világ igaztalanságán felháborodva orgyilkosokat meneszt a felelősök fejéhez és fejéért//
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-27 21:26:05
(#863) Levagyok maradva vagy mi?
T-kábles vagyok és eddig mindig amikor kezdődöt volna az Animax csatorna mindig kikapcsolt, de most kapcsolgatok csatornákon és mitlátok. Megy a csatorna pedig nincs is Digital csomagom.
Tud erről valaki valamit?
T-kábles vagyok és eddig mindig amikor kezdődöt volna az Animax csatorna mindig kikapcsolt, de most kapcsolgatok csatornákon és mitlátok. Megy a csatorna pedig nincs is Digital csomagom.
Tud erről valaki valamit?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Az aláírásodon hangosan felsírtam.
Ez egy örök érvényű igazság.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-27 14:17:54
(#861) Azzi, tekints lejjebb. Megér egy strigulát.
És ez NEM árulkodás xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-10-27 14:19:53
beküldve: 2008-10-27 13:56:04
(#859) nincs már ötletek:
gyurcsány
gyurcsány

Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Jaj ne, ezek szerint Azzi fertőz! 
Bár ugyanaz a seiyuuja mint Alucardnak, úgyhogy azt mondom maradjunk Gálvölgyinél.

Bár ugyanaz a seiyuuja mint Alucardnak, úgyhogy azt mondom maradjunk Gálvölgyinél.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Monte Christo grófjának magyar hangja: Dévényi Tibi bácsi.

Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-26 21:05:13
(#855) Bocs a duplapostért ha már meg beszéltük a Hellsing szinkronát(csak senkinek sem volt igaza
)
Monte chisto grófja magyar szinkron:
várom az ötleteket

Monte chisto grófja magyar szinkron:
várom az ötleteket

beküldve: 2008-10-26 20:08:12
(#854) Nem érdekel megnézem az öszes hellsinget legaláb nem kell a feliratra figyelenem..........
és szemügyre vehetem e csodás vér pillanatokat xd