Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-11-02 14:57:06
(#898) Boys love-nak a rövidítése...a Boy Love nem ugyan az...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ezt azoktól kérdezem akik már látták a Gravit: végig ilyen lesz a stori mint az első részben?Mert ha igen már most abba hagyom a nézését!
Igen, ez végig ilyen langyosmignon sorozat lesz.
Rockypapa, egyetértek
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: SötétOldal 2008-11-02 15:19:50
Az ecchi szvsz nem rossz ötlet. Mondjuk elvileg a tematikus programban két nap lesz shounen, de ezek a fajta shounenek, amik az Animaxon vannak, pont nem érdekelnek, szóval van abban valami, hogy lehet egyesek számára érdektelen. A maratonnal egyébként az a baj, hogy így is sokat ismételnek szerintem, tehát elvileg így is-úgy is láthatjuk eléget a sorozatot. Ennek addig lenne értelme, még egy-egy anime az újdonság erejével hat. Pl. premier, max 1-2. ismétlés.
A Gravitaion pedig BL sorozat, szóval ha hadilábon állsz vele, most hagyd abba.
Mi az a BL?
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
Szerk: Rockypapa 2008-11-02 12:47:56
beküldve: 2008-11-02 12:05:05
(#893) beküldve: 2008-11-02 09:34:19
(#891) Nem tudja valaki,hogy honnan lehet szerezni BECK mangát? :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-02 08:06:00
(#890) Az ecchi szvsz nem rossz ötlet. Mondjuk elvileg a tematikus programban két nap lesz shounen, de ezek a fajta shounenek, amik az Animaxon vannak, pont nem érdekelnek, szóval van abban valami, hogy lehet egyesek számára érdektelen. A maratonnal egyébként az a baj, hogy így is sokat ismételnek szerintem, tehát elvileg így is-úgy is láthatjuk eléget a sorozatot. Ennek addig lenne értelme, még egy-egy anime az újdonság erejével hat. Pl. premier, max 1-2. ismétlés.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-11-01 21:32:02
(#889) Ezt azoktól kérdezem akik már látták a Gravit: végig ilyen lesz a stori mint az első részben?Mert ha igen már most abba hagyom a nézését!
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
Szerk: Alphonse Elric 2008-11-01 21:40:32
beküldve: 2008-11-01 21:25:47
(#888) űÉn továbbra is arra szavazok,hogy ecchit a népnek
a tematikus nap,szentrem nem jó.pl ha a hét 3 napján olyan fajta temnatikus nap van amit az ember nem szeret,akk minek kell neki egyáltalán animax?pl: a 3 nap-ból az egyik hentai,a másik yaoi,a harmadik meg kodomo.+ nap bárbavész,azért,mert a nézők 80%-a nem nézi8nyugi,ez csak példa,nem valós alap).Ellenben a maratoni nap az más: vegyük pl a bleach-et.szombat 22-23:30-ig végig bleach megy egy szombaton.Netes szavazás,kövi héten naruto ugyan így.ez szentem ésszerűbb.
Én nem arra gondoltam egész este mittomén miylne témájú animék mennének, hanem pl mennek a napi sorozatok (kukuscka meg társai) és mondjuk egy vagy két olyan témájú animét adnak ami a nap "témája", mondjuk 9-10 ig,
és akkor ez a rész váltakozik naponta mondjuk, de elötte meg utána mennek a szokásosak.
Nah de ez már nekem is bonyi. de még mindig nem tartom oylan vészes ötletnek. A maratont sme egyébként.
beküldve: 2008-11-01 20:31:58
(#886) a tematikus nap,szentrem nem jó.pl ha a hét 3 napján olyan fajta temnatikus nap van amit az ember nem szeret,akk minek kell neki egyáltalán animax?pl: a 3 nap-ból az egyik hentai,a másik yaoi,a harmadik meg kodomo.+ nap bárbavész,azért,mert a nézők 80%-a nem nézi8nyugi,ez csak példa,nem valós alap).Ellenben a maratoni nap az más: vegyük pl a bleach-et.szombat 22-23:30-ig végig bleach megy egy szombaton.Netes szavazás,kövi héten naruto ugyan így.ez szentem ésszerűbb.
beküldve: 2008-10-31 11:22:43
(#885) Pl:afrikába is egész nap van animax (néztem a honlapján )
de, ott még keveseb anime van mint itt és csak ism.
de, ott még keveseb anime van mint itt és csak ism.
és ha nem tetszik a aláírásom akkor ez van!
Szerintem nem rossz ötlet, egyszer egy-két klippet leadni, mondjuk egy reklám blokkban, mert mondjuk vki a digimont nem szereti mégis megy az animaxen... És szerintem akik animét néznek majdnem midneki hallgat is japán zenét, szóval ez elég fura kizáró ok lenne.
Jah, és a tematikus napok sem olyan rossz ötlet. Ilyen tematikus nap a kereskedelmi tvken is van egyébként (krimi hétfö meg a keddi orvos sorozatok.
Csak ezzel az a baj h még nincs annyi anime h igy belehessen renedzni, de ötletnek nem rossz.
(Ne hurrogjátok már le csak ezért mert, néha (khm) hülyeséget beszél.)
Jah, és a tematikus napok sem olyan rossz ötlet. Ilyen tematikus nap a kereskedelmi tvken is van egyébként (krimi hétfö meg a keddi orvos sorozatok.
Csak ezzel az a baj h még nincs annyi anime h igy belehessen renedzni, de ötletnek nem rossz.
(Ne hurrogjátok már le csak ezért mert, néha (khm) hülyeséget beszél.)