Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Érdekes grafikája van,
Ennyire sikerült hirtelen rájönnöm, ahogy utána szaglásztam.
no pussy, just the dicks
Jó a befogadókészségem külömbenis, amennyire ismerlek, megelőlegezhetem Neked, hogy valóban jó
--> szégyellős.
Érdekes grafikája van, de simán meg lehet szokni^^
Az OP és ED meg különösen tetszett
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-11 22:37:35
Na jövőhten lesz a napja, hogy belekukkantok.
Attól, h nekem tetszik, neked nem biztos, h fog
Jó a befogadókészségem külömbenis, amennyire ismerlek, megelőlegezhetem Neked, hogy valóban jó
no pussy, just the dicks
Attól, h nekem tetszik, neked nem biztos, h fog
MIANEVED?!
Határozottan nem volt rossz!!!!
Ismétlést is megnézem.
Ismétlést is megnézem.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-11 22:30:04
Te még ilyenkor fennt? El fogsz aludni környezetismereten
Legjobb ^^
Amúgy milyen volt a "montek kristóf" ? Életemben nem láttam még.
no pussy, just the dicks
Te még ilyenkor fennt? El fogsz aludni környezetismereten
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-11-11 22:22:54
(#920) beküldve: 2008-11-11 18:22:55
(#919) Na igen, zsákbamacska, mert most mindenki írja, hogy ilyen szar olyan szar a szinkron, cseréljék le. Aztán meg azért megy a rinya mert 'jaj, a régi jobb volt xS.
Ez a szopás nem a faláb...
(Nem mintha érzékenyen érintené a lelkiállapotom, csupán ténymegállapítás.)
Ez a szopás nem a faláb...
(Nem mintha érzékenyen érintené a lelkiállapotom, csupán ténymegállapítás.)
Szerk: miyu 2008-11-11 18:24:17
beküldve: 2008-11-11 18:11:27
(#918) Meg Sasukeé és Sakuraé is!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-11 18:00:37
(#917) Szerintem is van pár jó hang.De siralmas ahogy cserélgetik! Kakashié maradhatna...
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-11-11 17:58:57
(#916) Én már megszoktam narutohangját, tehát szerintem sem olyan rossz... viszont sajnálnám ha lecserélnék Shikamaru és Sasuke hangját... azok nekem tetszenek... meg... Orochimaru sem rossz... neki olyan tipikus gonoszhangja van ^^ viszont Itachi olyan mintha 30 éves lenne amikor (asszem) 17...
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Én kitarok amellett amit mondtam: Ha neruto magyar hangját nem cserélik le,én tiltakozni fogok!
Tiltakozz nyugodtan. Egyébként sztem egyedül vagyok azzal az eretnek hozzáállással, hogy egyedül Naruto hangja van rendben (a geninek között természetesen, amúgy pl. Kakashi hangja is baromijó). Neki van gyerekhangja, a többiek mind felnőttek, pedg valami ~ 12 évesek!
Mellesleg a Naruto anime nem a szinkron miatt nézhetetlen, de ez már más lapra tartozik
beküldve: 2008-11-11 16:29:59
(#914) Én kitarok amellett amit mondtam: Ha neruto magyar hangját nem cserélik le,én tiltakozni fogok!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"