Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Na, nem is tudom mit szóljak. Talán valaki tud szólni helyettem, ha most hallotta Haku magyar animaxes hangját.
Szólj nekem, milyen?
beküldve: 2009-01-07 21:41:10
(#987) Na, nem is tudom mit szóljak. Talán valaki tud szólni helyettem, ha most hallotta Haku magyar animaxes hangját.
Nem, tényleg női szinkronja van Kenshinnek és pont ezért lenne nehéz jó magyar hangot találni neki.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sajna nincs rá túl nagy esély, meg elég nehéz lenne Kenshinnek igazán jó szinkronhangot találni...
Ja, am én azt hallotam hogy, Kenshinek női hangot adtak.
Egy Kenshines oldalon. Vagy csak az a oldal volt rossz?
beküldve: 2008-12-22 16:58:58
(#984) beküldve: 2008-12-22 16:08:35
(#983) Remélem harmadjára nem adják le a HC hetedik részét.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-12-22 08:56:04
(#982) igen igen ma ugyanazt a részt adták honey&clover-nek mint tegnapXD
a héten baki parádét alkottak animaxosokXD
Ez a baki nekem spec. most még jól is jött, mert szombaton lemaradtam róla.
De tényleg, a múlt hét nem az Animax hete volt...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-22 08:33:30
Na, ma meglátjuk mit alkot az "Animax"
De ma is valamit elrontanak, biztos vagyok benne, ha nem jár nekik a tapsvihar, vagy csak csodálkozás?Komolyan, azt még elhiszem hogy, tegnapi részt adják le, vagy a következöt vagy valami ilyesmit de nem.
Ilyenkor is sajnálom hogy elkezdtem a Hellsinget, meg a Montét....
De ma is valamit elrontanak, biztos vagyok benne, ha nem jár nekik a tapsvihar, vagy csak csodálkozás?Komolyan, azt még elhiszem hogy, tegnapi részt adják le, vagy a következöt vagy valami ilyesmit de nem.
igen igen ma ugyanazt a részt adták honey&clover-nek mint tegnapXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-12-21 20:31:40
(#979) Na, ma meglátjuk mit alkot az "Animax"
beküldve: 2008-12-21 20:25:52
(#978) Én is megütköztem az Animax produkcióján. Pedig igencsak jó szinkront sikerült csinálniuk, csak éppen keveset, úgy látszik. Remélem, ma szinkronnal normálisan adják le.
Eddig mág nem sikerült, mert az első néhány részt sosem láttam, és nem folytattam a sorozatot, de most bepótolom a Spirál végignézését is. Remélem, sikerrel.
Eddig mág nem sikerült, mert az első néhány részt sosem láttam, és nem folytattam a sorozatot, de most bepótolom a Spirál végignézését is. Remélem, sikerrel.
beküldve: 2008-12-21 12:42:35
(#977) Azért kíváncsi leszek hogyan fogják ma leadni. Lehet hogy tényleg japán felirattal
Holnap legyen magyar hang japán felirat. Ilyen még úgyse volt.
De azért érzitek, hogy most kiírták a végén a szinkronstábot, ellenben az első 2 résszel.
De azért érzitek, hogy most kiírták a végén a szinkronstábot, ellenben az első 2 résszel.
Mindkettő mondat ütött XD
MIANEVED?!
Holnap legyen magyar hang japán felirat. Ilyen még úgyse volt.
Ez ütött.
beküldve: 2008-12-20 22:17:34
(#974) Holnap legyen magyar hang japán felirat. Ilyen még úgyse volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!