Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
stb................egy rossz szinkron van Bleach _
Ne nézd!
"Egyszer voltam baniaa utána superanimefan és most ez"
Ez nagyon beteges. Igazából miért szeretsz ide járni? Miért érzed úgy, hogy kötelező?
no pussy, just the dicks
Szerintem a JPOP klipek sokat lendítenének az Animaxen. Megumi Hayashibarát a népnek!
-.-...és az eszedbe se jut,hogy sokak nem hallgatnak JPOP-ot?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Helósztok!
Az animaxon jó szinkronok:
Death note
Méz és lóhere
Full metal alchemist
Digimon fronther
Rájöttél, h a Death Note szinkrona katasztrófa volt?(legalább is az elején(SZTEM)) Az animaxon jó szinkronok:
Death note
Méz és lóhere
Full metal alchemist
Digimon fronther
A Digimonról ne is beszéljünk...5 évesek szinkronizálják??
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-31 08:43:51
(#880) Helósztok!
Death note
Méz és lóhere
Full metal alchemist
Digimon fronther
Death note
Méz és lóhere
Full metal alchemist
Digimon fronther
beküldve: 2008-10-29 22:04:20
(#879) Szerintem a JPOP klipek sokat lendítenének az Animaxen. Megumi Hayashibarát a népnek!
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Igen, gáz, viszont esetleg néha-néha egy anime-maraton nem ártana. Mondjuk 4 részt lenyomnának szombat este x animéből.
Jó ötlet menedzser!
Ezt én is eltudnám képzelni...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Igen, gáz, viszont esetleg néha-néha egy anime-maraton nem ártana. Mondjuk 4 részt lenyomnának szombat este x animéből.
Jó ötlet menedzser!
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Szerintem meg hagyni kéne ezeket a tematikus napokat a fenébe. Úgy ahogy van gáz az egész.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-29 13:48:56
(#874) Ötletek az animaxra!
Sport szerda, horror szombat és mozi vasárnap xd
Vagy ha nem egésznapos animax
Animék:
D.Gray-man,Vampire kinght,Soul Eater,Dragonaut,Eyeshield21,
Tsubasa chronicle
Sport szerda, horror szombat és mozi vasárnap xd
Vagy ha nem egésznapos animax
Animék:
D.Gray-man,Vampire kinght,Soul Eater,Dragonaut,Eyeshield21,
Tsubasa chronicle
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-29 08:17:23
(#873) hát igen,léphetnek fel gondok,ha nem 1 nagyon nagy csatornát nézünk,ami még indulóban van,és sok szolgáltató nem adja...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
igen,van:Az a baj,hogy több csatorna csak az alapnyelvét feliratozza(Lásd UPC) így,ha nem a HBO-ról van szó,akkor a felirat 90%-ig cseh.(sajna nálunk is...)Ezen a problémán viszont az Animay jelenleg is dolgozik,tehát nemsokára érkezik a megoldás!!
Nagyon kíváncsi leszek rá. Bár olyan bakik után, hogy a Death Note első részének nem volt hangja, és a Hellsing feliratos lett (holott mindenhol szinkronosan jelentették be) nem számítok sok jóra.
Na még a Hellsing egy érdekes történet, mert azt hallottam, hogy valakinék még felirat sem volt, csak ment japán hanggal, valaki meg azzal dicsekedett, hogy szinkronnal hallgatja.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-28 21:46:06
(#871) igen,van:Az a baj,hogy több csatorna csak az alapnyelvét feliratozza(Lásd UPC) így,ha nem a HBO-ról van szó,akkor a felirat 90%-ig cseh.(sajna nálunk is...)Ezen a problémán viszont az Animay jelenleg is dolgozik,tehát nemsokára érkezik a megoldás!!
Én is megakadtam a tévé előtt a Hellsing közben. Nem vagyok igazán felháborodva, csak szinkronosan vártam. Szerencsére nekünk magyar a felirat.
Akkor te szerencsés vagy, mert nálunk sajna cseh felirat van...
Nálam is, de miért van ez? Van erre valami hivatalos magyarázat?
beküldve: 2008-10-28 19:10:50
(#869) Kérdezek valamit:Monte az hány részes?Tv év?