Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-10-25 22:16:59
(#823) igen, az biztosan örül akinek kábetévéje van de akinek digi/upcje (mint nekem) azmost tanuljon szlovákul v japánul? hát kösz de kösz nem beteszem a dvdt és előbbre vok mint így, mert ott legalább tudok választani az angol (ami nekem személy szerint jobban teccik mint a japó) és a japcsi között,+ ugye magyar felirat...
viszont bizonyos szinten megértem, az anime népszerűsítése a cél...de fakk
viszont bizonyos szinten megértem, az anime népszerűsítése a cél...de fakk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A magyar szinkron nagyon cool, csak kicsit hasonlított a japánra, legalább a felirat magyar lenne.
ja
Asszem valaki tartozik nekünk 1 pirospontyal
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-25 22:15:11
(#821) A szobám lángokban a TV szétverve és kérdem én MÉR NEM SZINKRONOS????????
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-10-25 22:13:13
(#820) Éss,igen,ismét bizonyítottunk!Japán szinkron!És élvezhettem alatta a cseh v.szlovák vagy milyen feliratot,Serasová,pekla,és a többi...ehh.
Én..én tényleg hittem a magyar szinkronban,de sebaj....így már láttam...csak angol felirattal,köszike,puszika.
Mert ugye már*számolgatja az ujjain* mnimum ötször hívtam őket,hogy állítsák már át azt a nyomorult feliratot,és nem.De holnap,istenbizony,várjanak csak,én úgy,de úgy...
De Inte-chan akkor is gyönyörű volt így nagyban *.*
Én..én tényleg hittem a magyar szinkronban,de sebaj....így már láttam...csak angol felirattal,köszike,puszika.
Mert ugye már*számolgatja az ujjain* mnimum ötször hívtam őket,hogy állítsák már át azt a nyomorult feliratot,és nem.De holnap,istenbizony,várjanak csak,én úgy,de úgy...
De Inte-chan akkor is gyönyörű volt így nagyban *.*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-25 22:18:47
A magyar szinkron nagyon cool, csak kicsit hasonlított a japánra, legalább a felirat magyar lenne.
ja
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-25 22:11:41
(#818) beküldve: 2008-10-25 22:11:36
(#817) A magyar szinkron nagyon cool, csak kicsit hasonlított a japánra, legalább a felirat magyar lenne.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-25 22:09:45
(#816) Animax hülye animax................
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
hát fakk, ez mérnem szinkronos?
bár tény élvezem így szlovák v mien felirattal is...
nah akk innentől ezt hanyagolom is, már láttam japánul, inkább nézema Juve meccset tovább...
nah akk innentől ezt hanyagolom is, már láttam japánul, inkább nézema Juve meccset tovább...
jó volt a magyar hangok xd
beküldve: 2008-10-25 21:54:38
(#814) hát fakk, ez mérnem szinkronos?
nah akk innentől ezt hanyagolom is, szinkronosan megnéztem volna,de igy inkább nézema Juve meccset tovább...
nah akk innentől ezt hanyagolom is, szinkronosan megnéztem volna,de igy inkább nézema Juve meccset tovább...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-10-25 21:55:19
Ha már itt tartunk, akkor én meg fordított háremet szeretnék pl. egy kis Fushigi Yuugit, de amíg még sima shoujo is alig van, addig nem tarthatok igény a különböző alműfajokra.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem szeretem a bugyivillantós háremcuccokat és keveslem a a shoujo/yosei sorozatokat az Animax kínálatában.
Azért egy kis ZnT vagy He is my master nem ártana a műsorra, tekintve, hogy "bugyivillantós háremcuccból" még annyi sincs az Animaxon, mint josei/shoujo-ból. Nem rossz az, legfeljebb nem kell nézni.
A Hellsing premierrel kapcsolatban szerintem ne fessétek az ördögöt a falra.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-25 11:53:02
Most meg miért?Oo xd
Nem tudod? Akkor nagyon figyelj:
NEM - NEM - NEM chat topic, és forum!!!!!
MIANEVED?!
Visszaszámlálás:
11óra
11óra
EZT MOST FEJEZD BE!
CSABA, PLÍZ BANN
Most meg miért?Oo xd
Szerk: SötétOldal 2008-10-25 10:49:20