Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-10-25 10:48:07
(#808) Visszaszámlálás:
11óra
11óra
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-25 10:45:59
(#807) Naon bejön az Animax disegnja, az első anime vetítésüket is megnéztem.
Én is várom, h valyon mit csesztek el a szinkronba, de még mindig nem tudom ,h-hogy a fenébe kapcsolom majd át a Megasztárról a Hellsingre a TV-t...
Én is várom, h valyon mit csesztek el a szinkronba, de még mindig nem tudom ,h-hogy a fenébe kapcsolom majd át a Megasztárról a Hellsingre a TV-t...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-25 09:58:19
(#806) Neeem bírom ki addig áááááááá.Most kb úgy viselkedek mint Ryuk ha nem kap almát
Az fájhat Oo
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-25 09:46:22
(#804) Neeem bírom ki addig áááááááá.Most kb úgy viselkedek mint Ryuk ha nem kap almát
Nincs fény sötétség nélkül
Szerk: Ronin 2008-10-25 09:46:41
beküldve: 2008-10-25 09:39:14
(#803) beküldve: 2008-10-25 09:39:07
(#802) Ma Hellsing
Ezzel mire célzol?
Ööö... hát asszem elég egyértelmű voltam. Nem szeretem a bugyivillantós háremcuccokat és keveslem a a shoujo/yosei sorozatokat az Animax kínálatában.
Ja, és holnap Hellsing és még mindig nem tudni semmit a szinkronstábról, pedig megveszek, hogy megtudjam ki lesz Alucard magyar hangja.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-24 22:14:32
beküldve: 2008-10-24 15:08:49
(#800) Holnap Hellsing
Jesszus! Csak bugyimutogatós háremaniméket ne!
Inkább a shoujo/josei sorozatok arányát kellene javítani, mert jelenleg elég gyér a felhozatal.
Inkább a shoujo/josei sorozatok arányát kellene javítani, mert jelenleg elég gyér a felhozatal.
Ezzel mire célzol?
meh....
Szerk: Maryke 2008-10-22 20:11:55
Új Bleach részek-ezt várom legjobban
Én szégyen és gyalázat,de Bleachből 2 részt láttam összesen...
Hát, minimum....... 100 magyar felirat rész. (nézni)