Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Új Bleach részek-ezt várom legjobban
Én szégyen és gyalázat,de Bleachből 2 részt láttam összesen...
nembajj!!!! de bepótóóólni!!!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-10-22 18:32:49
(#792) Jesszus! Csak bugyimutogatós háremaniméket ne!
Inkább a shoujo/josei sorozatok arányát kellene javítani, mert jelenleg elég gyér a felhozatal.
Inkább a shoujo/josei sorozatok arányát kellene javítani, mert jelenleg elég gyér a felhozatal.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én szégyen és gyalázat,de Bleachből 2 részt láttam összesen...
meh....
inkább valami "felnőttesebbet" adjanak már
Bocs, de ránéztem az adatlapodra, és nem bírtam megállni...
óóó, hát ő már sokkal érettebb a koránál, sőt több postjában bizonyította is
csakh témához is vágjak: Gankotsuot le akartam szedni, de így nem fogom, mert magyarul jobban érdekel mint japóul
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-10-22 10:20:21
(#789) Hellsing-nagyon, örülni fogok.Kiváncsi vagyok, a szinkronra
Montek Kristóf grófja-sok, jót halotam a regényröl.
Naruto-hmmmm...... sztem, megnézem
Detective Conan-Nem helotam róla semmit
Montek Kristóf grófja-sok, jót halotam a regényröl.
Naruto-hmmmm...... sztem, megnézem
Detective Conan-Nem helotam róla semmit
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
inkább valami "felnőttesebbet" adjanak már
Bocs, de ránéztem az adatlapodra, és nem bírtam megállni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Engem ne kérdezz,én nem nézek animaxot....(majd max decemberben az újraszinkronizált naruotot)Amgy volt asszem a szptemberi vagy Augusztusi Mondo-ban,egy levél hogy hagyatlink az animax színvolnala mert egyre gyerekesebb animéket adnak le,semmi"nagyobb korosztálynak" szólót.Hát igen én is így vok vele.Ki akar közülletek kukucskát?(na jó,van itt 1-2 olyan emberke...)VAgy pl digimont?Az RTL lejáratott lemeze.Fullmetal Alchemist?Jóvan,jó az nagyon,de hogy egy anime csatorna 3.-jára adja le...Igaz úgy néz ki jönnek az új animék,de ez már sok...Az animax-on inkább valami "felnőttesebbet" adjanak már,ne csupa kodomot,vagy unásig látott "divatanimét"(Kivéte l a Naruto,az most új style-val érkezik,Bleach detto).
Ecchi animéket a népnek!!!
Bizony, Love Hinát kérünk!
Egyébként ez rengeteg mindentől függ, hogy az Animax melyik animéhez kapott jogot, hogy lesugározza. A jogdíj őrületes mennyiségű pénz, szerintem most perpillanat, örülnek, hogy leadhatják a Hellsinget. Szerintem inkább a már meglévő animékből kell okosabban választani. Mert én rendszeresen nézem az Animaxet, de csak 20.50-től, amikor kezdődik a Slayers. Szerintem azt nem lehet megunni. ^^
Most pontosan nem tudom, hogy indult anno az A+, de olyan sejtésem van, hogy civil emberek "hozták létre" az anime népszerűsítése érdekében, így teljességgel nyilvánvaló, hogy ritkán tudnak új animét leadni, mert mondom, a jogdíjak nagyon drágák. Az Animaxszel csak az a bajom, hogy mivel a Sony Pictures fennhatósága alatt áll, ezért elterjedtek a Sony Pictures által készített Animék, ld. Blood +, Arc the Lad, Kyoro-Chan. Én inkább attól tartok, hogy a Sony miatt kiesik egy pár anime, amik egyébként nagyon jók.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Az animax-on inkább valami "felnőttesebbet" adjanak már,ne csupa kodomot,vagy unásig látott "divatanimét"(Kivéte l a Naruto,az most új style-val érkezik,Bleach detto).
Ecchi animéket a népnek!!!
1. Igen... éljen a "hű...de komoly"-hozzáállás
2. A Naruto és Bleach miért is kivételek? A legnagyobb divatanimék mostanában.
Nem sértésnek, de: a korod alapján ez a "felnőttesebb animéket"-dolog tőled kicsit nevetségesen hangzik...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Te véletlenül nem a "baniaa" nicknevű fórumozó vagy?
Dehogynem... Szinte ugyanazok a mangák vannak meg neki, mint baniaanak.
Igen Bania 1-4 ig megeggyezik meg a yugioh! -s cuccok, úgyanúgy hibásan írja a Monte Cristo-t és ugyanazokat a nyelvtani hibákat követi el (pl dupla "S" és "E" betűk)
Méghogy a helyesírás nem fontos, pedig most lebuktatott ám
Jólva...
meh....
Igen Bania 1-4 ig megeggyezik meg a yugioh! -s cuccok, úgyanúgy hibásan írja a Monte Cristo-t és ugyanazokat a nyelvtani hibákat követi el (pl dupla "S" és "E" betűk)
Méghogy a helyesírás nem fontos, pedig most lebuktatott ám
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-20 20:30:03
Bocs 2e-ért
Ha nem, akkor vedd úgy, hogy meg sem szólaltam, a Monte Cristo-t én sem tudom, hogy szinkronos lesz e.
OrO?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-20 20:20:04
(#781) Szerintem egész jó az animax. Nem lehet mindig olyan műsort csinálni ami mindenkinek tetszik, és a kicsikre is gondolniuk kell(tudom, arra ott van a minimax, de már kicsi korban kell az animére szoktatni ).
Amikor tavaly egymás után jött az FMA, Death note, Bleach, Blood+ akkor azt mondtam, hogy le a kalappal előttük.
De az tény hogy az a Digimon ömlés rémes volt...
A Gankotsuo (Monte Cristo) szinkronos lesz.
Amikor tavaly egymás után jött az FMA, Death note, Bleach, Blood+ akkor azt mondtam, hogy le a kalappal előttük.
De az tény hogy az a Digimon ömlés rémes volt...
A Gankotsuo (Monte Cristo) szinkronos lesz.
Szerk: Dora-chan 2008-10-20 20:20:56
Bocs 2e-ért
Ha nem, akkor vedd úgy, hogy meg sem szólaltam, a Monte Cristo-t én sem tudom, hogy szinkronos lesz e.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-20 20:11:40
(#779) Bocs 2e-ért