Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Amúgy mindig megy a rinya, akár feliratosan, akár szinkronosan jön ki.
Persze, ez mindig így lesz. Mondjuk most némileg jogosan, mert másról volt szó. De persze ha valami nagyon érdekel, akkor meg lehet feliratosan is nézni (ha van éppen normális magyar hozzá). Persze angol felirattal és japán szinkronnal én is láttam, de emiatt, ha érdekelne, most szinkronnal szívesebben megnézném.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-10-26 09:21:32
(#837) elég illúzióromboló :S sietek haza moziból végre ÚJ anime SZINKRONOSAN és erre ...no comment ...thanks animax :S
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-10-26 09:18:52
(#836) Hát igen, ezért jó a kábeltv.
Amúgy mindig megy a rinya, akár feliratosan, akár szinkronosan jön ki. (Eltekintve a júpíszí és a digi okozta "kellemetlenségektől" ; is). Ezt nem értettem soha. :/
Szerk: az oldal miért rakott az is elé pontosvesszőt? O_O
Amúgy mindig megy a rinya, akár feliratosan, akár szinkronosan jön ki. (Eltekintve a júpíszí és a digi okozta "kellemetlenségektől" ; is). Ezt nem értettem soha. :/
Szerk: az oldal miért rakott az is elé pontosvesszőt? O_O
Szerk: Horsee 2008-10-26 09:19:56
beküldve: 2008-10-26 09:01:27
(#835) Feliratos volt a Hellsing? Mondjuk engem nagyon hidegen hagy a cucc, a különbség csak annyi, hogy a szinkron miatt megnéztem volna 1-2. részt. A csatorna kommunikációja pedig egyenlő a nullával - még mindig. Azért legalább a fórumukon vagy a honlapjukon jelezhették volna a változást. Tehát ezért nem volt stáblista...
Ez egyébként főleg az UPC-seknek meg a Digi TV-seknek szívás.
Ez egyébként főleg az UPC-seknek meg a Digi TV-seknek szívás.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Személy szerint örültem neki hogy feliratos volt!
Legalább nem tudták elrontani.
Dehogyis nem sikerült! Néha előbb tűnt fel a felirat, mint a hang, lemaradtak mondatközi írásjelek (vesszők), ahol meg ott voltak, ott nem tettek szóközt utána. És miért nem voltak képesek kiírni a végén, hogy ki fordította? Ennyivel legalább megtisztelhették volna... (Az AyaAyánál se volt kiírva...)
beküldve: 2008-10-26 08:48:12
(#833) A tányéros UPC szívás. Szerencsére nálunk nem tudta felszerelni a Digi a tányért. Utólag örülünk, mert így kevesebb a gond a hagyományos kábeles átvitellel.
beküldve: 2008-10-26 08:31:40
(#832) Sztem egy ideig nem nézek animaxot tegnapi miat....Oo
nekem, UPC-m van
nekem, UPC-m van
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Szegénykém, hogy te milyen naiv vagy... Legalább nem tudták elrontani.
Mert szvsz ha egy kazal ember csak szlovák felirattal láthatja, már az is kimeríti az elrontást... de az Animax amúgy is legendásan balfasz a feliratok kezelésében.
Ugye biztos van még, aki emlékszik mondjuk arra, amikor a Nerimai Retkes Bratyók és a Káprázat lángjai első leadásakor is sikerült egy-egy másik rész feliratát bevágniuk.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-25 22:31:00
(#829) áááááááááááááá lelki traumába estem
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. MEGŐRÜLÖÖÖÖK.MÁR 1 HETE VÁRTAM RÁ
Nincs fény sötétség nélkül
Menj fel a videoplayerre ozt jólvan, de a TV-e szent cucc mé nem magyar?Legalább nem tudták elrontani.
Egyébként így is, úgy is elrontották volna:
1.Ha nincs szinkron akkor az a baj.
2.Ha van szinkron akkor meg debil...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-25 22:23:27
(#826) áááááááááááááá lelki traumába estem
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Szerk: superanimefan 2008-10-25 22:25:21
beküldve: 2008-10-25 22:22:01
(#825) Viszont a társaság másik fele szívott mint a torkosborz...
Jójó,nem leszek elégedetlen,H-E-L-L-S-I-N-G az Animaxon,de ha már be volt harangozva a szinkron ez akkor is pofátlanság...a másik oldalról,ha lenne magyar feliratom valószínű örülnék neki,csak most meg szívom a fogam.
Jójó,nem leszek elégedetlen,H-E-L-L-S-I-N-G az Animaxon,de ha már be volt harangozva a szinkron ez akkor is pofátlanság...a másik oldalról,ha lenne magyar feliratom valószínű örülnék neki,csak most meg szívom a fogam.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-25 22:24:22
beküldve: 2008-10-25 22:20:39
(#824) Személy szerint örültem neki hogy feliratos volt!