Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
az "amv-blok" vagymiarák szombatonként van? Mert én nem találkoztam vele tegnapelött és a műsorban sem láttam. Vagy csak egyszeri alkalommal mutatták? Vagy mivan? O.o
hát azt én se láttam. eddig még csak kettő volt.
Hidd el fog még nagyobbat is fejlődni, csak ugye a nézők kezdenek elkényelmesedni...már a FMA sem jó nekik, mert ismétlés Régen majd meghaltak az örömtől, hogy volt valami anime egyáltalán a TV-ben. RTL-en pokémon meg Duna TV-n kétévente Ghost in the shell
Szerintem majd a Hellsingbe belekukkantok, meg majd ha leadják az új Inuyasha részeket, azt is megnézem :) Már alig várom ^^
*dühös,izgatot*
az "amv-blok" vagymiarák szombatonként van? Mert én nem találkoztam vele tegnapelött és a műsorban sem láttam. Vagy csak egyszeri alkalommal mutatták? Vagy mivan? O.o
Én azt mondom,mióta végetért a nyári szünet,a mangafan topicjai megkergültek...
Ejnye,nem ez a hozzáállás,tessék szépen megbeszélni egy másik topikban,én is szívesen segítek ha bármi elvi,moráli kérdésed lenne a fórummal kapcsolatban,rendben?
Mind1 hagyjuk igazad van.
Ejnye,nem ez a hozzáállás,tessék szépen megbeszélni egy másik topikban,én is szívesen segítek ha bármi elvi,moráli kérdésed lenne a fórummal kapcsolatban,rendben?
Lol.
Tényleg nem kéne itt vitatkoznom, mert ha egy hülyével vitatkozok, akkor lesüllyedek az ő szintjére és ott meg könnyűszerrel legyőz a rutinjával.
Na jól van emberek,legalább az értelmesebbike ne vegye fel a kesztyűt,és ne offoljuk szét a topikokat.Te pedig baniaa, tényleg eddig vissza fogtam magam,de téged is külön és emberi módon megkérnélek,hogy használd vagy értelmesen a fórumot vagy ne minket boldogíts.Igen,igazad van,hogy ez nem iskola,senki nem fog körmöst adni,ha úgy viselkedsz mint egy sík hülye,már bocsánat a kifejezésért.De mindenki egy utolsó bunkónak fog nézni,téged ez most komolyan nem zavar?
Nem akartam troll lenni,d ez kikívánkozott.
jól van na de ök kezdik mindig (a rohadékok)
Na jól van emberek,legalább az értelmesebbike ne vegye fel a kesztyűt,és ne offoljuk szét a topikokat.Te pedig baniaa, tényleg eddig vissza fogtam magam,de téged is külön és emberi módon megkérnélek,hogy használd vagy értelmesen a fórumot vagy ne minket boldogíts.Igen,igazad van,hogy ez nem iskola,senki nem fog körmöst adni,ha úgy viselkedsz mint egy sík hülye,már bocsánat a kifejezésért.De mindenki egy utolsó bunkónak fog nézni,téged ez most komolyan nem zavar?
Nem akartam troll lenni,d ez kikívánkozott.