Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-10-15 20:40:37
(#718) Héló. Ha már mindenáron oltogatni akarjátok egymást azt kérlek ne az Animax topicban tegyétek. Ott a pm (itt mail) vagy ha nagyon nem megy, akkor a dumizzunk topic, az úgyis látott már hasonló szintű beszélgetéseket. x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
stréber!!
Te meg BUTA
De komolyan basszus....
Az osztályomban 1000x jobb a társosság amúgy te is szereted a heroes5-öt
The life already only so.
Most játszottam honfoglalót és egy hozzád hasonló szerencsétlen ott elkezdett stréberezni.
Egyébként én is spec. matos vagyok és lám, tudok helyesen írni.
stréber!!
Most játszottam honfoglalót és egy hozzád hasonló szerencsétlen ott elkezdett stréberezni.
Egyébként én is spec. matos vagyok és lám, tudok helyesen írni.
Szerk: .., 2008-10-15 20:32:11
Szerintem te hülye vagy !minek figyeljek ilyenkor amikor fórumozok a helyesírásra nem vok stréber.
Hehe, jól van, semmi gáz... Ügyes vagy.
MIANEVED?!
De ő direkt csinálja.
Most már komolyan ehez nincs tehetégem de matek tagozatos vok vagyis ne dumálj!amugyis a forum azért van hogy beszélgessünk
Attól, h matekos vagy, már nem is kell megtanulod helyesen írni?
És fogalmazni...
Szerintem te hülye vagy !minek figyeljek ilyenkor amikor fórumozok a helyesírásra nem vok stréber.
De ő direkt csinálja.
Most már komolyan ehez nincs tehetégem de matek tagozatos vok vagyis ne dumálj!amugyis a forum azért van hogy beszélgessünk
Attól, h matekos vagy, már nem is kell megtanulod helyesen írni?
És fogalmazni...
MIANEVED?!
De ő direkt csinálja.
Az nagyon jó könyv.
A gúnyolódást pedig igenis vegye fel, aki montek kristófot ír (egy mondat, ismét kb 5 helyesírási hibával)
A gúnyolódást pedig igenis vegye fel, aki montek kristófot ír (egy mondat, ismét kb 5 helyesírási hibával)
Hát nem mindenki tudhassa nem kell valakit legorombulni hanem finom kijavítani.
Én sem tudok mindent helyesen leírni, de van ez így vállalom.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-10-15 20:13:09
Az nagyon jó könyv.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-15 19:41:31
(#705) Szia
Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja című regény. Sok film készült ezeken az alapokon. Hősünk ártatlanul börtönben, szabadulás, bosszú stb...
Tökéletes alapstory, de érdemes elolvasni az eredetit.
És a gúnyolódást nem kell felvenni
Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja című regény. Sok film készült ezeken az alapokon. Hősünk ártatlanul börtönben, szabadulás, bosszú stb...
Tökéletes alapstory, de érdemes elolvasni az eredetit.
És a gúnyolódást nem kell felvenni
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-10-15 19:33:34
(#704) Egyszerűen csak senki nem foglalkozik vele a környezetében és a neten vár segítséget!
Nem kell vele foglalkozni!
Nem kell vele foglalkozni!
MIANEVED?!