Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Mármint ki? Annácska vagy Pákó? XD
Még szép, hogy Pákó!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az általam ajánlott személy bárki szinkronhangjának megfelelne. Tehát a személy: Fekete Pákó.
Fekete Pákó az max valami hentaiba lenne jó
"ád ide á dzsidzsit"
Képzeljétek el, ahogy valami komolyabb animében, valami drámai jelenetenél hirtlen megszólal pákó hangján a karakter és csak hebeg-habog
miért nem d gray mant adnak le ?
The life already only so.
Tökéletesen egyetértek. Egyébként Orihime magyar hangját meg le kéne cserélni Kelemen Annácskára.
Nem-nem! Kelemen Annácska Integrának lenne tökéletes, vagy esetleg még Dundika.
Ha ezt Hanon észreveszi, agyonvág!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az általam ajánlott személy bárki szinkronhangjának megfelelne. Tehát a személy: Fekete Pákó.
Fekete Pákó az max valami hentaiba lenne jó
"ád ide á dzsidzsit"
Képzeljétek el, ahogy valami komolyabb animében, valami drámai jelenetenél hirtlen megszólal pákó hangján a karakter és csak hebeg-habog
no pussy, just the dicks
Tökéletesen egyetértek. Egyébként Orihime magyar hangját meg le kéne cserélni Kelemen Annácskára.
beteg
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-13 19:12:16
(#665) Az általam ajánlott személy bárki szinkronhangjának megfelelne. Tehát a személy: Fekete Pákó.
beküldve: 2008-10-13 19:11:01
(#664) Mondjuk Integra hangján én is gondolkodtam, hogy ki lehet jó, de nem nagyon jut szembe senki, azért abban reménykedek, hogy szerencsétlennek nő szinkronja lesz XD Kuramából kiindulva nem biztos...
Én csak próbáltam új távlatokat nyitni
Tárjátok ki az elméteket és máris megvan mondjuk egy Walter C. Dornez mondjuk győzike, vagy Gálvölgyi hangján.
Vagy egy Integra .......... hangján?
a ........... helyére várom a fennkölt ötleteket
Tárjátok ki az elméteket és máris megvan mondjuk egy Walter C. Dornez mondjuk győzike, vagy Gálvölgyi hangján.
Alucardnak ichigo hangja
The life already only so.
beküldve: 2008-10-13 19:04:30
(#662) Én csak próbáltam új távlatokat nyitni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-13 19:04:41
beküldve: 2008-10-13 19:01:20
(#661) Ember, hogy jutott eszedbe pont Bodrogi!? Most elképzeltem, ahogy Alucard az ő hangján szólal meg és ez súlyos lelki törést okozott nekem!
Az tuti, hogy Alucardnak nagyon nehéz lesz jó szinkronhangot találni magyarul. Japánul láttam a sorozatot és az össze ova-t, ilyen hangja nincs még egy embernek az biztos. XD (L)
Áh valakit csak találnak...Bodrogi?
Bár ő inkább godzilláé lehetne, ha már japán.
süsü=godzilla
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-13 18:56:23