Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-09-30 14:29:16
(#628) Naruto fillerekből 2szer annyi van és 3szor sz@rabbak a Bleach fillereknél. Bleachben a fillerek olyanok, mint egy movie feldarabolva több részre, nekem ez sokal jobban fekszik, minthogy 3 részenként valami új küldetésre zavarni a ninjákat. Így elgalább lehet tudni, hol lesz vége a fillernek.
Amúgy jó mindkettő, szóval felőlem mehetnek rogyásig.
Más kérdés, hogy nincs is animax-em.
Amúgy jó mindkettő, szóval felőlem mehetnek rogyásig.
Más kérdés, hogy nincs is animax-em.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 07:03:11
(#627) Kíváncsi vagyok, hogy végig adják-e a Narutót. És ha jobb lesz a szinkron, akkor leülök elé. De jelen állás szerint a Bleach vs. Naruto harcban magasan a Bleach nyer.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-09-29 21:55:13
(#626) sztem Detektív Konan tuti bukás lesz, szinte biztosra veszem h az animax mostani közönségének nem fog tecceni...
Naruto legyen végig
azzal h a Bleach süllyesztőben végzi...hajlok arra h egyetértsek, mert a fillerek überszarok, és nagyonsok embernek elveszika kedvét...(én belekeztem, de csak 3 részt bírtam kihagytam őket a csába...)
Gankotsout megnézem és a Hellsinget is pont
legyen CODE GEASS!!!! v esetleg Samurai Champloo, Claymore, esetleg Berserk
Naruto legyen végig
azzal h a Bleach süllyesztőben végzi...hajlok arra h egyetértsek, mert a fillerek überszarok, és nagyonsok embernek elveszika kedvét...(én belekeztem, de csak 3 részt bírtam kihagytam őket a csába...)
Gankotsout megnézem és a Hellsinget is pont
legyen CODE GEASS!!!! v esetleg Samurai Champloo, Claymore, esetleg Berserk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-09-29 20:40:41
(#624) Hagyják abba a Narutót és vegyék meg a Doraemont. :3
Kis off-szerűség: Hellsinget is Mangafan adja majd ki? Mert nem nagyon tudok mást elképzelni.
Kis off-szerűség: Hellsinget is Mangafan adja majd ki? Mert nem nagyon tudok mást elképzelni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Akkor inkább már a Narutót hagyják félbe! *félrehajol a kövek elől*
*Egyetért és a kövek elé veti magát xd*
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Akkor inkább már a Narutót hagyják félbe! *félrehajol a kövek elől*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-29 20:27:53
(#621) Hát igen, kicsit nagy falat a DC, de a Gankutsuou mellett ennek örülök. A Bleach, Naruto, és Hellsing hidegen hagy. Van egy olyan érzésem, hogy a Detective Conant biztosan nem fogják végigadni. Bár a népszerűségétől függ majd, de szerintem a sok divatemberkének nem igazán fog bejönni. Szvsz a Bleach végigadása is kétséges, idővel úgyis a süllyesztőbe kerül.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-09-29 18:53:18
(#620) A kérdés az, hogy a Conant vajon végig is fogják adni? És még ebben az évtizedben?
Nem értem minek ennyi végtelenített sorozatba belekezdeni.
Gankutsuou-nak örülök, azt biztos nézni fogom.
Nem értem minek ennyi végtelenített sorozatba belekezdeni.
Gankutsuou-nak örülök, azt biztos nézni fogom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-29 18:53:36
[...]és jön a Detective Conan is[...]
Hát igen... Ez se lesz éppen rövid darab. Jelenleg az 514. (nem elírás!) résznél tart és még fut. Ráadásul ezekből csomó egyórás, továbbá van néhány 2 órás speciál is.
beküldve: 2008-09-29 15:54:30
(#618) köszönöm a híreket:) örök hála az animax-nak és nektek is :)
am hol olvastad tényleg?
am hol olvastad tényleg?
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-09-29 15:29:23
(#617) beküldve: 2008-09-29 14:37:14
(#616) Remélem a szinkronok jók lesznek!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Aztarohadt.
Áó. ._.
Most csak nyugodtan tűnök, pedig írnék ide heppi szmájlikat meg sokáig tartó "KYAAA"-t.
Szabó Sipos Barna, Szabó Sipos Barna... *mantrázik*
Hol aludtam mikor ezt bejelentették?
Animax újdonságok:
Október 25-től Hellsing szinkronosan, 16-os korhatárral.
Novembertől (valószínűleg péntekenként 21.20-kor) "Gankutsuou - Monte Cristo grófja", szinkronosan.
Október 25-től Hellsing szinkronosan, 16-os korhatárral.
Novembertől (valószínűleg péntekenként 21.20-kor) "Gankutsuou - Monte Cristo grófja", szinkronosan.
Áó. ._.
Most csak nyugodtan tűnök, pedig írnék ide heppi szmájlikat meg sokáig tartó "KYAAA"-t.
Szabó Sipos Barna, Szabó Sipos Barna... *mantrázik*
Hol aludtam mikor ezt bejelentették?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-29 13:28:52
(#614) Engem az újak közül leginkább a Gankutsuou érdekelne. Vagy a Mondóban, vagy az AS-ben már olvastam róla, de addig nem keltette fel az érdeklődésem, amíg a conon nem láttam belőle bemutatót. Érdekes a látványvilága, viszont kíváncsi leszek, hogy mennyiben tér el a Monte Cristo grófja regénytől.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.