Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
A Digimon borzalmas szinkronját nem az Animax követte el, szóval nem lehet mércének venni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-07 15:08:55
(#567) Azért nyilván a mellékszereplők szinkronja sem mellékes, ha elszúrnák akkor biztos, hogy azért háborognának. Arról tényleg nem is beszélve, ha valakinek valóban egy mellékszereplő kedvenccé válik, nyilván szívén viseli a sorsát.
Azért a részleteken is nagyon sok múlik.
Azért a részleteken is nagyon sok múlik.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-07 14:11:42
(#566) Azért volt pár jó hang a Jetixen is. PL. Oro, Kakashi, Sasuke, Zabuza és Hokage. Hozzájuk mást nem tudnék elképzelni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
De most a sorozat szempontjából Zabuza egy mellékszereplő, olyan mindegy szerintem hogy milyen lessz a szinkronja.
Na, az kéne még csak!
Mondjuk egy biztos: Zabuza dzsetikszes hangját tényleg vissza fogom sírni! Szerintem még az eredeti japánénál is jobb a hangja, jobban illik a karakterhez.
Mondjuk egy biztos: Zabuza dzsetikszes hangját tényleg vissza fogom sírni! Szerintem még az eredeti japánénál is jobb a hangja, jobban illik a karakterhez.
De most a sorozat szempontjából Zabuza egy mellékszereplő, olyan mindegy szerintem hogy milyen lessz a szinkronja.
Az igaz, de azért az elején volt egy kis ideig és nagyon jó volt
Szerk: .., 2008-07-07 07:55:53
Na, az kéne még csak!
Remélem nem kell majd visszasírni a "dszetikszes" verziót.
Na, az kéne még csak!
Igen. Az első 52 rész vágatlanul, japánról fordítva, új szinkronnal.
Ezt még sűrű homály fedi. (legalábbis én még nem találtam konkrét dátumot)
Ha tippelnem kéne, azt mondanám hogy a Méz és Lóhere után. De ez csak tipp.
Miután a Digimon ilyen "teszkó" gazdaságos szinkront kapott, kicsit aggódom. Remélem nem kell majd visszasírni a "dszetikszes" verziót.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-07-07 00:01:39
akkor most a narutot meg vette az animex???
akkor most a narutot meg vette az animex???
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Narancssárgából és kékből átment kékbe.
Legközelebb meg teljesen narancssárga lesz?
Már miért is ne?
*Megjön a nyaralásból*:Már biztosan helyrejött az Animax-*gondolja*. *Bekapcsolja a tévét, végignézi az összes csatornát, de Minimax-ot( ) nem lát.*
Narancssárgából és kékből átment kékbe.
Legközelebb meg teljesen narancssárga lesz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-01 11:28:41
(#556) Jaja én is pont tegnap néztem!
Nekem tetszik.
Már csak a forumon kéne vmi újítás..
Nekem tetszik.
Már csak a forumon kéne vmi újítás..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-30 14:24:02
(#555) Úgy látom arculat váltás volt a honlapon. Narancssárgából és kékből átment kékbe. Olyan szép.
beküldve: 2008-06-29 09:42:10
(#554) akkor most a narutot meg vette az animex???
"A kérdés én vagyok ... a kérdés pedíg csak addig él amíg a válasz titok marad."