Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-06-20 12:20:50
(#523) Karez: semmi baj.
Death Note és FMA ísmétlés jó lenne, augusztusban több animének is vége lesz, így várható. Főleg FMA a legnagyobb esélyes, de úgy tudom a DN-t is legkésőbb szeptember végéig elkezdik ísmételni. Én annak örülnék ha minnél hamarabb lenne.
Death Note és FMA ísmétlés jó lenne, augusztusban több animének is vége lesz, így várható. Főleg FMA a legnagyobb esélyes, de úgy tudom a DN-t is legkésőbb szeptember végéig elkezdik ísmételni. Én annak örülnék ha minnél hamarabb lenne.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
ON:
Emberek azt lehet tudni hogy a nyári nagy szünetben valamelyik új sorozatot (FMA ,death note és bleach) ismételni fognak? Egy ismerősöm kérdezi főleg ezt mert az új sorozatból lemaradt pár részről és szeretné azé újralátni őket.
Vagy szerintetek van esély hogy a digimonok és a nárutó közben azé ismételni fogják ezeket?
Emberek azt lehet tudni hogy a nyári nagy szünetben valamelyik új sorozatot (FMA ,death note és bleach) ismételni fognak? Egy ismerősöm kérdezi főleg ezt mert az új sorozatból lemaradt pár részről és szeretné azé újralátni őket.
Vagy szerintetek van esély hogy a digimonok és a nárutó közben azé ismételni fogják ezeket?
A Bleach-et semmi képp nem fogják megismételni, szerintem ez lehetetlenség. A Death Note-ra van egy kis esély, hogy augusztus végefelé megint elkezdik, de nem sok. Most hogy említed az FMA-t............., ez várhatóan lesz.
Emiatt is van hogy a legtöbb férfi vámpír fiatal szűz lányok vérét kóstolgasa ,hisz aki már volt szerelmes jól tudja hogy a nyaki résznél lévő csókolgatás egy elég érzékeny "erogénzóna" amit az embernek jól esik ha ott "csikizik". Igaz a vámpírok emelet a fájdalom és a gyönyört kinálják egyszerre vérszipojozás közbe
Nem gondoltam volna hogy a vámpír bácsikat az örömszerzés lehetősége vonzza a kecses nyakakra a lüktető nyaki artéria helyett.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-06-19 23:29:10
(#520) OFF:
Így utólag bocsi a "nő szemszögéből " féle szövegemre mást akartam írni oda de utána végül azt írtam.(jaj már hallom a feministák hangját ahogy máglyára kívánnak és voodoo babával szurkálják a nevemet eme kijelentés miatt)
ON:
Így utólag bocsi a "nő szemszögéből " féle szövegemre mást akartam írni oda de utána végül azt írtam.(jaj már hallom a feministák hangját ahogy máglyára kívánnak és voodoo babával szurkálják a nevemet eme kijelentés miatt)
ON:
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-06-19 23:31:24
beküldve: 2008-06-19 11:55:31
(#519) Én horrornak nem igazán tartottam persze van benne vér, miért ne lehetne egy romantikus történetben, de az anime második fele szinte csak az érzelmekről szólt, lelkizésekről, gyönyörű mondatok, szerelmi vallomások hangzottak el, így sokan csalódtak az animében mert nem csöpögös romantikára számítottak, (amit én nagyon szeretek, ezért tetszett meg nagyon ez az anime is), hanem sok harcra, egy horror animére, és nem azt kapták.
Én ezért is tartom inkább romantikus drámának, mint horrornak, főleg, hogy a sztori, kicsit hasonlít is a kedvenc romantikus vámpíros könyvemhez.
Én ezért is tartom inkább romantikus drámának, mint horrornak, főleg, hogy a sztori, kicsit hasonlít is a kedvenc romantikus vámpíros könyvemhez.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-19 10:28:35
(#518) Én is egyetéertek azzal, hogy nem egy romantikus anime....
Öm.. néha még egy nő szemszögéből sem...
A romantikus rész nálam ott kezdődik, hogy kevesebb a vér, és a gyilkolás...
Emellett sci-finek írják mint mű meghatározását...
Öm.. néha még egy nő szemszögéből sem...
A romantikus rész nálam ott kezdődik, hogy kevesebb a vér, és a gyilkolás...
Emellett sci-finek írják mint mű meghatározását...
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2008-06-19 10:17:24
(#517) Egyetértek!
A blood+ hol romantikus anime?
Jó lehet egy női nézőnek ez jönn le de a blood+ egy picit lájtosabb horror anime. Nem egy hellgirl elismerem de főleg a vér és az ijezgetésre mentek rá a készítők.
Az hogy Saya meleg érzelmeket váltott ki egy bizonyos hegedű virtuóz miatt az nem újkeletű.
Aki olvasott vagy látott valaha vámpír sztorit jól tudja hogy a vámpíroknál elég erőteljes az érzelem kifejezés művészi kimutatása.
Emiatt is van hogy a legtöbb férfi vámpír fiatal szűz lányok vérét kóstolgasa ,hisz aki már volt szerelmes jól tudja hogy a nyaki résznél lévő csókolgatás egy elég érzékeny "erogénzóna" amit az embernek jól esik ha ott "csikizik". Igaz a vámpírok emelet a fájdalom és a gyönyört kinálják egyszerre vérszipojozás közben.
Hoops picit eltértem a témától .
A lényeg az hgoy a blood+ közlesem egy romantikus anime. Ha már romantikus anime-t akartok ott a Chobits vagy a Please Teacher.
A blood+ hol romantikus anime?
Jó lehet egy női nézőnek ez jönn le de a blood+ egy picit lájtosabb horror anime. Nem egy hellgirl elismerem de főleg a vér és az ijezgetésre mentek rá a készítők.
Az hogy Saya meleg érzelmeket váltott ki egy bizonyos hegedű virtuóz miatt az nem újkeletű.
Aki olvasott vagy látott valaha vámpír sztorit jól tudja hogy a vámpíroknál elég erőteljes az érzelem kifejezés művészi kimutatása.
Emiatt is van hogy a legtöbb férfi vámpír fiatal szűz lányok vérét kóstolgasa ,hisz aki már volt szerelmes jól tudja hogy a nyaki résznél lévő csókolgatás egy elég érzékeny "erogénzóna" amit az embernek jól esik ha ott "csikizik". Igaz a vámpírok emelet a fájdalom és a gyönyört kinálják egyszerre vérszipojozás közben.
Hoops picit eltértem a témától .
A lényeg az hgoy a blood+ közlesem egy romantikus anime. Ha már romantikus anime-t akartok ott a Chobits vagy a Please Teacher.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-06-19 09:50:30
(#516) beküldve: 2008-06-18 13:45:43
(#515) Igen, nagyon sok jó anime van a csatornán: Death Note, FMA, Blood+, Mirage stb
Előbbi kettő komolyabb. 3. romantikus, 4, történelmi.
Előbbi kettő komolyabb. 3. romantikus, 4, történelmi.
beküldve: 2008-06-17 19:54:49
(#514) Szvsz eléggé az vagyok. a Bleachet már eddig végig láttam, a narutot is. Anno a Gakkou no Kaidan nagyon tetszett. Amúgy két reklám közé benyomhatnák a bizenghast animét is...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-17 19:44:21
(#513) A Digimon már van egy ideje, shounenből meg ott a Bleach és hamarosan a Naruto. De szvsz lehetnél nyitottabb egy kicsit más műfajok iránt is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-06-17 19:40:11
(#512) Én az ANimaxon eddig még egy sorozatot se néztem végig..nincs rajta túlzottan olyan ami érdekelne. Talán ha elindul rajta a Digimon vagy folytatnák rajta a Pokémont vagy vmi jó shounent nézném
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-17 19:37:39
(#511) beküldve: 2008-06-17 18:19:25
(#510) Mr.Hankey:
Nem laksz véletlenségből Szlovákiába vagy a határ közelébe? Mert ha igen akkor azért van benne a cseh felirat. Pl.: a Yu-Yu hakusho van magyarul, de csehül nincs japán szinkronos és ezért van benne a felirat. Magyarországon
pl.: Hell Girlbe is van felirat csak ott magyarul és azt se lehet kikapcsolni.
Nekem Digi-TV van és nekem is benne van a cseh felirat
+ a digimon is csak csehül megy, de 1-2 animénél ameik van csehül is azon nincs ott a felirat pl.: DN
De én Szlovákiában lakok
Nem laksz véletlenségből Szlovákiába vagy a határ közelébe? Mert ha igen akkor azért van benne a cseh felirat. Pl.: a Yu-Yu hakusho van magyarul, de csehül nincs japán szinkronos és ezért van benne a felirat. Magyarországon
pl.: Hell Girlbe is van felirat csak ott magyarul és azt se lehet kikapcsolni.
Nekem Digi-TV van és nekem is benne van a cseh felirat
+ a digimon is csak csehül megy, de 1-2 animénél ameik van csehül is azon nincs ott a felirat pl.: DN
De én Szlovákiában lakok
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-06-17 16:52:22
(#509) Biztos kisebbségben vagyok a problémával, de nekem hiányzik egy olyan műsor, mint a Japanimánia volt, és mivel itt van egy tv csatorna, így adott a lehetőség egy heti rövid magazinra is. Egy ismerősöm mutatott egy amereikei animével foglalkozo netes műsort, azóta gondoltam erre. Mondjuk heti 20 percben, hogy egy epizódnyi időt kitöltsön, még meg lehetne valósítani, csupán képernyőképes, de ugyanakkor a témában jártas műsorvezetők kellenének.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.