Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-06-29 09:09:04
(#553) Akkor gondolom ez azt jelenti, hogy ez is lesz hamarosan az Animaxon...
Istenem, mi jöhet még... Ez eddig egy viszonylag jó csatorna volt.
Istenem, mi jöhet még... Ez eddig egy viszonylag jó csatorna volt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-06-28 22:48:17
(#552) beküldve: 2008-06-28 20:37:58
(#551) Jah, közben informálódtam ez a hír csak nekem új, azok a jogok már egy éve is megvoltak, csak a sok piszok lusta eszinkronizálni!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-28 18:28:23
(#550) Állítólag az Animax megvette a Pokémnból a Hoenn ligás részeket 60.-ig. Hallott valaki erről, vagy tud valaki valamit erről?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-28 07:29:41
(#549) Nincs Animax-ünk. Lehet, hogy majd visszatér, de most valami csatornabővítés volt, meg egy csomó adó helyet cserélt, és már hétfő vagy kedd óta nem tudok Animax-et nézni. Remélem, ahova megyünk nyaralni, fogni lehet az Animax-et. Mert ha igen, akkor fogom is rendesen. Meg majd halakat is.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-28 07:30:18
beküldve: 2008-06-25 20:27:50
(#548) Persze attól is függ, hogy milyenféle ijesztgetésről van szó, meg hogy a vér a fröcskölős-látványos vagy pedig a valós-undorító verzió...
Csak mondjuk én lapozgatóskönyveztem egy horrorral, ott volt egy baromijó rész, mikor egy kecskefejet viselő kultista belekkel meg késsel hadonászik. Totál nemugyanúgy hatna pl filmben. És igaz, tényleg kicit éles volt hogy sokkal kevésbé jön át a dolog, ebben a könyvben is a lassan magábazáró félelem hatalmasodik el, meg a ,,ketrecbe zárt állat" halálfélelem, jó kis könyv. De vannak ott is jelenetek amik máshogy jönnének át így vagy úgy. Van különbség, ennyi (Amúgy a könyv a House of Hell, Steve Jacksontól)
Csak mondjuk én lapozgatóskönyveztem egy horrorral, ott volt egy baromijó rész, mikor egy kecskefejet viselő kultista belekkel meg késsel hadonászik. Totál nemugyanúgy hatna pl filmben. És igaz, tényleg kicit éles volt hogy sokkal kevésbé jön át a dolog, ebben a könyvben is a lassan magábazáró félelem hatalmasodik el, meg a ,,ketrecbe zárt állat" halálfélelem, jó kis könyv. De vannak ott is jelenetek amik máshogy jönnének át így vagy úgy. Van különbség, ennyi (Amúgy a könyv a House of Hell, Steve Jacksontól)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-24 17:22:50
(#547) Azért könyvben volt pár kegyetlenebb jelenet és mivel ha olvasok azt is magam előtt látom mintha filmet néznék, így nincs nagyon különbség.
Blood+nál egyébként kb az első részek voltak Resident evil hangulatúak, másik fele meg romantikusabb. Elég a 43as részre gondolni. Vagy Saya múltjára.
Sorozatról itt a bővebb véleményem.
Blood+nál egyébként kb az első részek voltak Resident evil hangulatúak, másik fele meg romantikusabb. Elég a 43as részre gondolni. Vagy Saya múltjára.
Sorozatról itt a bővebb véleményem.
Blood+ 50. rész: nagyon meghatott ez a rész, Haji nagyon szépeket mondott. És erőt is ad, hogy bármi rossz is történik veled , akkor is mosolyogva kell várni a holnapot, mert a rossz időszak nem tarthat örökké.
Én sokszor elolvasom, annyira szép.
"Látni akartam a mosolyodat. Még egyszer, mint amikor először találkoztunk. Szolgáltalak téged és még ha le is kellett
mondanom mindenről, örömmel tértem vissza hozzád. Mikor először felébredtem azután,
hogy a Chevaliered lettem, a könnyeid voltak, amiket először mutattál nekem. Azután haragtól vezérelve, a fegyverek felvétele, és
a harc mellett döntöttél. Azonban...mikor rád találtam Okinawán, körülvett a boldogság. Ott volt az arcodon a mosoly, amit én hiába akartam, nem tudtam megadni neked. Te voltál az, és a családod, Kai,
akik azt a mosolyt adtátok neki.Saya...a Chevalieredként a kívánságaid szerint éltem. De most...meg kell tagadnom a
kívánságodat, csak most az egyszer. Élj. Kérlek, élj. Élj ma a holnapért. Nem kell többé harcolnod. Mostantól fogva úgy élhetsz, ahogy szeretnél. Élj ma és mosolyogj holnap. Ha teljes életet élsz, várva a
holnapot, menni fognak a dolgok. Nankurunaisa! Kérlek, vezesd el Sayát a holnaphoz. Szeretlek!"
Majd amikor Saya elkezdett sírni a kerítésnél és Kai is amikor cipelte Sayát, nagyon átlehetett érezni a fájdalmukat, csak meghatódni lehetett rajta. Tovább nézném , hogy mi lesz velük a továbbiakban.
Kai szövege kár, hogy rosszúl lett fordítva: pedig így annyira szívbemarkoló.
Saya te tanítottál nekem a holnapról, amiért élek. Ezért harcoltál. Nem csak a saját boldogságodért, de mindenki más boldogságáért is. Mindig csak erre gondoltál. Igérem mindannyiukat boldoggá teszem, úgyhogy... aludj jól Saya.
Örültem, hogy David és Julia összejött és gyerekük is lesz. Kai és Saya utolsó beszélgetése is nagyon szép lett.
Szomorú belegondolni, hogy Saya amikor 30 év múlva felkel, akkora Kai már majdnem 50 éves lesz, de legalább találkoznak még. Remélem Kai is megismer majd egy lányt, akit úgy tud majd szeretni mint Sayát.. De addig sincs egyedül, ott vannak a barátai, gyerekeiként neveli Saya unokahugait is. Akik mindig Saya családja lesznek és ott lesz neki Haji is mindig.
Nagyon megszerettem az animét, pedig eleinte volt pár gyengébb rész, amik ha nem lettek volna megkapta volna az anime a 10 pontot, de így is többet ér 9,5nél.
Fordulatos izgalmas drámai történet, ahol fontos a család, összetartás, hűség. Karakterek jól kidolgozattak, érzelmekkel teliek. Több szálon futó történet sok szép idézettel. Szerelmi bonyodalmak, cselszövések, drámai jellemfejlődések teszik feledhetetlenné.
Várom az ísmétlést és a DVD kiadást, jó lesz negyedszerre is látni. Most nagyon sokat tudnék erről az animéről írni, nagyon mély nyomokat hagyott bennem ez a gyönyörűen szép érzelemdús sorozat.
Anyukámnak szintén tetszett az anime, neki is kellett a zsepi az utolsó rész alatt. Neki főleg az utolsó részekhez hasonló jelenetek tetszettek, Szereti a valóságban is az olyan romantikus fiúkat mint Haji , Solomon, vagy Kai volt.
Én sokszor elolvasom, annyira szép.
"Látni akartam a mosolyodat. Még egyszer, mint amikor először találkoztunk. Szolgáltalak téged és még ha le is kellett
mondanom mindenről, örömmel tértem vissza hozzád. Mikor először felébredtem azután,
hogy a Chevaliered lettem, a könnyeid voltak, amiket először mutattál nekem. Azután haragtól vezérelve, a fegyverek felvétele, és
a harc mellett döntöttél. Azonban...mikor rád találtam Okinawán, körülvett a boldogság. Ott volt az arcodon a mosoly, amit én hiába akartam, nem tudtam megadni neked. Te voltál az, és a családod, Kai,
akik azt a mosolyt adtátok neki.Saya...a Chevalieredként a kívánságaid szerint éltem. De most...meg kell tagadnom a
kívánságodat, csak most az egyszer. Élj. Kérlek, élj. Élj ma a holnapért. Nem kell többé harcolnod. Mostantól fogva úgy élhetsz, ahogy szeretnél. Élj ma és mosolyogj holnap. Ha teljes életet élsz, várva a
holnapot, menni fognak a dolgok. Nankurunaisa! Kérlek, vezesd el Sayát a holnaphoz. Szeretlek!"
Majd amikor Saya elkezdett sírni a kerítésnél és Kai is amikor cipelte Sayát, nagyon átlehetett érezni a fájdalmukat, csak meghatódni lehetett rajta. Tovább nézném , hogy mi lesz velük a továbbiakban.
Kai szövege kár, hogy rosszúl lett fordítva: pedig így annyira szívbemarkoló.
Saya te tanítottál nekem a holnapról, amiért élek. Ezért harcoltál. Nem csak a saját boldogságodért, de mindenki más boldogságáért is. Mindig csak erre gondoltál. Igérem mindannyiukat boldoggá teszem, úgyhogy... aludj jól Saya.
Örültem, hogy David és Julia összejött és gyerekük is lesz. Kai és Saya utolsó beszélgetése is nagyon szép lett.
Szomorú belegondolni, hogy Saya amikor 30 év múlva felkel, akkora Kai már majdnem 50 éves lesz, de legalább találkoznak még. Remélem Kai is megismer majd egy lányt, akit úgy tud majd szeretni mint Sayát.. De addig sincs egyedül, ott vannak a barátai, gyerekeiként neveli Saya unokahugait is. Akik mindig Saya családja lesznek és ott lesz neki Haji is mindig.
Nagyon megszerettem az animét, pedig eleinte volt pár gyengébb rész, amik ha nem lettek volna megkapta volna az anime a 10 pontot, de így is többet ér 9,5nél.
Fordulatos izgalmas drámai történet, ahol fontos a család, összetartás, hűség. Karakterek jól kidolgozattak, érzelmekkel teliek. Több szálon futó történet sok szép idézettel. Szerelmi bonyodalmak, cselszövések, drámai jellemfejlődések teszik feledhetetlenné.
Várom az ísmétlést és a DVD kiadást, jó lesz negyedszerre is látni. Most nagyon sokat tudnék erről az animéről írni, nagyon mély nyomokat hagyott bennem ez a gyönyörűen szép érzelemdús sorozat.
Anyukámnak szintén tetszett az anime, neki is kellett a zsepi az utolsó rész alatt. Neki főleg az utolsó részekhez hasonló jelenetek tetszettek, Szereti a valóságban is az olyan romantikus fiúkat mint Haji , Solomon, vagy Kai volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-24 13:09:34
(#546) Szerintem egyébként épp ellenkezőleg: nekem a könyvben sokkal jobban átjönnek a véres/ijesztő jelenetek mint filmben vagy animében.
Nagashi: nemrég olvastam egy vámpíros könyvet, kb annyira volt ijesztő és véres mint a Blood+, de közben mégis azt írták rá , hogy romantikus regény.
Elhiszem, hogy lehet véresen is romantikus regény, de meganimálva vagy filmre véve durvábban hatnak a jelenetek. Nem mintha elszörnyülködtem volna a Blood+ bármely jelenetén, de én soha nem tudnék rá romantikus műként tekinteni.
én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket, meg mikor 12 évesen végigvittem a Silent Hill 2-t
A jelek nagyon komoly film, mikor megláttam a szülinapi felvételen a tagot pisi-kaki összefolyt.
Köszi a poént, nemrég keltem fel! Megcsináltad a napom ^^ könnyezve röhögök a pisi-kaki összefolyt-on
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket, meg mikor 12 évesen végigvittem a Silent Hill 2-t
A jelek nagyon komoly film, mikor megláttam a szülinapi felvételen a tagot pisi-kaki összefolyt.
És ezzel egyidőben még röhögni is kell J. Phoenix-en ahogy ott kuporog valami kisszéken a gardróbban és riadozik. Az volt az utolsó nekem tetsző Shyamalan film.
Blood + -ról véleményem hasonló mint az előttem szólóknak. Hosszú és unalmas, de megkurtítva a rinyálós részeket, és Sayaból "tökösebb" csajt faragva jobb lehetett volna.Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket,
A Jelek. Az engem is "megérintett" h mondjam így...
Blood+, Hell Girl, egyálltalán nem olyan...
Attól, h van benne vér még nem lesz vmi félelmetes.
En ezeket a korhatarokat nem ertem akkor anikor egy filmben,animeben...van ver mindig 16 v 18-as korhatar van.
Ez miért fontos?Attól még nyugodtan megnézheted
Legalábbis engem ez speckó nem szokott zavarni
En nem foglalkozom vele es mindig megnezem azt amit szeretnek , de mi van azzokkal akik betartjak es egy csomo jo filmet nem neznek meg a korhatar miatt es manapsag mar igazan keves a korhatar nelkuli jo film.
Szerk: jinfanni 2008-06-23 21:55:25
én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket,
Jah... a legrosszabb rész az volt benne mikor a szülinapi házivideón belenézett a kamerába... bváh... totál kiszáradt torokkal aludtam el, mert féltem kimenni inni :)
Én is féltem =S
Nem mertem ránézni a TV-re (akár ki volt kapcsolva épp akár működött... ha érted )
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-06-23 21:16:12
Blood+, Hell Girl, egyálltalán nem olyan...
Attól, h van benne vér még nem lesz vmi félelmetes.
En ezeket a korhatarokat nem ertem akkor anikor egy filmben,animeben...van ver mindig 16 v 18-as korhatar van.
Ez miért fontos?Attól még nyugodtan megnézheted
Legalábbis engem ez speckó nem szokott zavarni
-Ren,ha meghalnék,te is meghalnál velem? -Gondolkozás nélkül...