Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-05-11 16:56:41
(#508) hankey..beteéefonálsz a szolgáltatóhoz és jelzed nekik a problémádat(jelen esteben a cseh feliratot9és ők utánna néznek h mit tudnak tenni8általában nem csinálnak semmit)és a legközelebbi adásnál megfigyelheted h javítottak e vagy sem.. ha nem akkor megint telefonálsz..stb...légy ügyes és talpraesett..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-11 14:15:35
(#507) Csak egy egyszerü kérdésem lenne: Nem lehetne valahogy eltüntetni a cseh feliratot az animax csatornánál? UPC-m van tudom hogy csak upc nál vannak ilyen gondok... ezt a kérdést pár éve feltettem amikor még a+ volt :) de ott nem mondtak semmit mostt ide irók hátha van valami fejlemény az ügyben
Avarrejtek falva ősi taidzsucu technikája AZ ÉVEZREDES SZENVEDÉS!!!
A Gravi Note egy AMV, ami a Con-on az AMV versenyben az Animax kategóriában 2. helyezést ért el. Az összes nyertes AMV-t vetítik. Abban a kategóriában 1. helyezett lett egy Honay and Clover-es AMV? tehát valószínűleg azt ma láthajtjuk a két epizód között.
Nem csak a nyerteseket :) Ha minden jól megy az enyém is menni fog majd, csak pár javítás kell rajta. Pedig nem is ért el helyezést :P
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
beküldve: 2008-05-04 07:17:55
(#505) Nem mondtam, hogy baj, és én nem nézek sok japán szinkronos animéket. Mondjuk, amit クイックシルバー írt, az alapján a jetixes ismét bizonyította "rátermettségét".
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-04 07:18:14
beküldve: 2008-05-03 20:38:13
(#504) Riku: a csádó vagy csád, ha egyszer így egyszer úgy mondják egyáltalán nem baj, ugynais néhány karakter így néhány úgy nevezi őt az eredeti japánban is.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A Honey and Clover AMV-t sem adták a két epizód között.
Az animax-os animéknél, pl. a Bleach-nél és a Death Note-nál észrevettem, hogy a szinkronnál ugyanazokat a neveket néha másként mondják. Bleach-beli megoldások a Chad-ra: Cshád, Csad, Csádo. Death Note-beli megoldások az Auber-re: Ajber, Ájbör, Ajbör.
Az animax-os animéknél, pl. a Bleach-nél és a Death Note-nál észrevettem, hogy a szinkronnál ugyanazokat a neveket néha másként mondják. Bleach-beli megoldások a Chad-ra: Cshád, Csad, Csádo. Death Note-beli megoldások az Auber-re: Ajber, Ájbör, Ajbör.
Még mindig jobb, mint a jetixes Narutonál, egyszer genin, máskor dzsenin.
beküldve: 2008-05-03 19:58:08
(#502) A Honey and Clover AMV-t sem adták a két epizód között.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-03 20:25:15
beküldve: 2008-05-03 11:45:41
(#501) Kár, hogy nálunk nem adták le a GraviNoteot.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-02 12:31:53
(#500) A Gravi Note egy AMV, ami a Con-on az AMV versenyben az Animax kategóriában 2. helyezést ért el. Az összes nyertes AMV-t vetítik. Abban a kategóriában 1. helyezett lett egy Honay and Clover-es AMV? tehát valószínűleg azt ma láthajtjuk a két epizód között.
beküldve: 2008-05-02 12:11:04
(#499) hoppá, GraviNote? levagyok maradva egy picit nagyon mikor volt tegnap az Animaxon, és miről szól?
beküldve: 2008-05-02 12:03:15
(#498) Tegnap GraviNote komoly volt xD
Meglepődtem és felvettem azt is dvd-re xD
Meglepődtem és felvettem azt is dvd-re xD
MIANEVED?!
Az Animax oldalán a műsornál vannak hibák, nem is kevés. Kihagy részeket, más van kiírva (pl.: A káprázat lángjai 7-8. helyett Gravitation 7-8. van). Tegnap, a Death Note 2. része előtt, kijön a Következő műsoraink cucc, legelől a 22:05-kor kezdődő F-Zero. Szerencsére leadták a 25. részt.
Tegnap láttam Animax-en a Gravi Note-ot. Szerintem nagyon nagy lett.
Aha, tök jól sikerült a Gravi Note, Bár amikor először megláttam nagyot csodálkoztam
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-05-02 10:16:39
(#496) Ja, tegnap engem is a szívbaj kerülgetett, mondom: ha a DN helyett berakják azt a hülyeséget, esküszöm felkötöm magam. De szerncsére minden rendben volt. A Gravinote meg elment, de szvsz semmi különös. Miért nem inkább az első op. volt a zenéje?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-02 09:40:30
(#495) Az Animax oldalán a műsornál vannak hibák, nem is kevés. Kihagy részeket, más van kiírva (pl.: A káprázat lángjai 7-8. helyett Gravitation 7-8. van). Tegnap, a Death Note 2. része előtt, kijön a Következő műsoraink cucc, legelől a 22:05-kor kezdődő F-Zero. Szerencsére leadták a 25. részt.
beküldve: 2008-05-01 20:34:28
(#494) Ez tényleg érdekes dolog... Szvsz ami nagyon sikerszagú (mint pl. a Yu-gi-oh féle-ostobaságok) és nagyot lehet vele kaszálni, arra szerintem rátelepszik egy (általában amerikai ) forgalmazó, "oszt" a világ minden tájáról őt kell keresni, ha le akarják vetíteni a sorozatot. Ekkor általában angol szövegkönyv van, de nem ritka, hogy a japánok is angol szövegkönyvet küldenek. Am az sorozattól függ, hogy milyen a fordítás, van amikor angolból, van amikor japánból készül. Narutot pl. újraszinkronizálják japánból. Tehát elág sok mindentől függ.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.