Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-03-10 20:37:17
(#448) Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik sorozat helyén lesz a Honey and Clover? Ha igen, akkor legyen szíves, és mondja meg!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-10 20:50:19
beküldve: 2008-03-02 15:22:22
(#447) Tényleg lol volt, de én így is értettem az AyaAyát.
Persze a rész még nagyobb LOL volt.
Persze a rész még nagyobb LOL volt.
Laissez faire, laissez passer.
Nekem nincs Animaxom
Ahogy mostanában az animax áll, ne sajnáld... a gépem nekem is megbízhatóbb...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-02 12:24:41
(#445)
Szerk: Mangaangel 2008-03-02 12:34:15
Ennyi mássalhangzó-torlódást még nem láttam magyar szavakban.
Azaz:
"Ennyi mssalhangz-torldst mg nem lttam magyar szavakban."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-02 11:37:58
(#443) Nekünk a szél az egész cuccot elvitte,úgyhogy se kép se hang. De ha a múltheti részt adák FMA-ból,akkor jó,azt már láttam...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-02 09:27:24
(#442) FMA-ból nálam is a múlt vasárnapi rész ment. Továbbá szinte az egész rész alatt akadozott a kép és a hang, rengetegszer másodpercekig csak feketeség volt látható a képernyőn. Persze ez esetben lehetséges, hogy a szélvihar volt a felelős.
Az Ayakashi Ayashi esetében nekem is hibázott a feliratozás, az ékezetes betűk szépen kimaradtak. Ennyi mássalhangzó-torlódást még nem láttam magyar szavakban.
Az Ayakashi Ayashi esetében nekem is hibázott a feliratozás, az ékezetes betűk szépen kimaradtak. Ennyi mássalhangzó-torlódást még nem láttam magyar szavakban.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-02 07:54:28
(#441) Most már az Ayakashi Ayashi is belekerült egy listába, melynek címe: Animax által elrontott sorozatok. Múlt héten ugyanazt a részt sugározták mind a két nap, tegnap pedig hibás volt felirat. Kihagyták belőle az összes olyan magánhangzót, amin valamilyen ékezet, pont van. Tapasztalt valaki hasonló problémát? Amúgy nekem jó, hogy AZ FMA-nak ugyanazt az epizódját sugározták, mert a műlt héten nem láttam.
A fenébe is már. Most már tényleg gyakoriak a technikai gondok. Ez a Fullmetal Alchemist epizód roppant élvezetes lett volna, ha nem romlik el az adás. Valakinél normálisan ment?
Hát esküdni mernék, hogy ezt a részt a múlthéten már láttam. Az adással nem volt gondom, csak az epizóddal.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-01 20:51:28
(#439) A fenébe is már. Most már tényleg gyakoriak a technikai gondok. Ez a Fullmetal Alchemist epizód roppant élvezetes lett volna, ha nem romlik el az adás. Valakinél normálisan ment?
Lehet, vhol erre kószál Ryuk egyik kollégája...
Valaki nagyon nem akarja, hogy ittenhonban leadják a Death Note-ot x)
Lehet, vhol erre kószál Ryuk egyik kollégája...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ja a tv-ben egymás után kapnak szívinfarktust a szerkesztők Valaki ül otthon a kis notesze fölöt,amit a földön talált,és szórakozottan irogatja bele a neveket,amiket valami rajzfilm végén látott...XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ja a tv-ben egymás után kapnak szívinfarktust a szerkesztők beküldve: 2008-03-01 15:02:44
(#434) Valaki nagyon nem akarja, hogy ittenhonban leadják a Death Note-ot x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!