Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
És ezzel a hozzászólásával alister megdöntötte a legátgondoltabb és legkifinomultabb hozzászólás rekordját!!! Háromszoros hurrá és ajvé alisternek!!!
Némi iróniát érzékelek
Ugyan, dehogy miről beszélsz!!! Hát olyannak ismersz engem??? Naná, hogy nem!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ez azé' van, me' Magyarországon duplán érvényes a Murphy-törvény, miszerint: ha valami elromolhat, az el is romlik...
Na, mind1... ez vanik...
Ajánlom, keresd fel a
Na, mind1... ez vanik...
Ajánlom, keresd fel a
www.veoh.com
-ot, és írd be a címet... fenn van a teljes sorozat angol felirattal, és gyönyörű minőségben... Angol felirat nem jön be és nekem tökéletes minőség az, ami megy. Most már nincs azért olyan sok gond az animaxel. Az első feliratos sorozatoknál volt rengeteg baki.
Egyébként ami meg megy a tv-ben, azt nem tötögetem. Minek. Gép előtt alig nézek animét.
És ezzel a hozzászólásával alister megdöntötte a legátgondoltabb és legkifinomultabb hozzászólás rekordját!!! Háromszoros hurrá és ajvé alisternek!!!
Némi iróniát érzékelek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ja-ja [/QUOTE]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Feliratos animékkel csak gond van. Rossz rész felirata kerül rá, , csúszik, lemarad. cseh felirat, nem látni a feliratot stb ezért is jobb a szinkron.
Ja-ja
beküldve: 2008-01-25 11:45:46
(#383) Feliratos animékkel csak gond van. Rossz rész felirata kerül rá, , csúszik, lemarad. cseh felirat, nem látni a feliratot stb ezért is jobb a szinkron.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ma este ismét nagyot alkotott az animax. Végre azoknál a részeknél jár a Paradise Kiss, amiket nem láttam még. Elindul a 10. rész, kb 7-8 perc után hirtelen vége van (megjelenik az animaxes karatés csávó), majd kezdődik a kjubiksz. Miért van az, hogy az animax mindíg elront valamit???
E sikeres húzásuk miatt szombaton maradhatok fent késő estig...
Ez azé' van, me' Magyarországon duplán érvényes a Murphy-törvény, miszerint: ha valami elromolhat, az el is romlik...
Na, mind1... ez vanik...
Ajánlom, keresd fel a
www.veoh.com
-ot, és írd be a címet... fenn van a teljes sorozat angol felirattal, és gyönyörű minőségben... 今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Miért van az, hogy az animax mindíg elront valamit???
Kezdek hozzászokni...
beküldve: 2008-01-24 23:49:54
(#380) Ma este ismét nagyot alkotott az animax. Végre azoknál a részeknél jár a Paradise Kiss, amiket nem láttam még. Elindul a 10. rész, kb 7-8 perc után hirtelen vége van (megjelenik az animaxes karatés csávó), majd kezdődik a kjubiksz. Miért van az, hogy az animax mindíg elront valamit???
A lélekszablya speciel jobban teszett volna.
Csak az meg nem azt jelenti...
Lehet...de kifejezőbb mint lélekölő kard
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Csak az meg nem azt jelenti...
beküldve: 2008-01-24 19:48:49
(#377) A "lélekölő kard" eléggé szájbarágós. Ráadásul csak egy ugrásnyira van a "fordított pengéjű kard"-tól. Ez volt a rémálmom, de szerencsére a Mangafan nem játszotta meg.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
És mégis mi kellett volna helyette?
Amúgy a lélekölő kard csak öt szótag... lazán elmondható egy szóként
Most csak a kötözködés kedvéért... a lélekszablya olyan, mintha azt mondanám, hogy lélekből készült kard... ...bocs, gonosz voltam... de ez magas labda volt...
De sztem még mindig jobb mint a lélekölő kard...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Most csak a kötözködés kedvéért... a lélekszablya olyan, mintha azt mondanám, hogy lélekből készült kard... ...bocs, gonosz voltam... de ez magas labda volt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.