Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-02-16 20:16:03
(#418) Köszönöm az ismertetőt. Igaz, hogy spoilereket ritkán olvasok el, de ezt most el kellett olvasnom.
beküldve: 2008-02-16 12:07:16
(#417) Már vasárnap mondták, hogy kedden már aj ó rész lesz és az is volt. Eléggé fontos rész volt.
Ha majd lesz kérdésed nyugodtan kérdezz.
Kai nem tudja elfogadni, hogy Riku más, hogy nem kell aludnia, ennie, Riku a rész végére már felfogja. Sifuk is támadnak, de mivel Sayanak két chevaliere van így visszavonulnak. Rikunak vér kell, Kai engedi, hogy megharapja.
Ha majd lesz kérdésed nyugodtan kérdezz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-16 09:42:24
(#416) Valaki nem tudja, hogy a Blood+ csütörtöki ismétlésében a jó részt adták-e le? Csak mert ha igen, akkor lemaradtam róla, és nem biztos, hogy megértem a történetet.
beküldve: 2008-02-12 19:48:51
(#415) Én meg amikor felveszek éjszakai ismétlést, általában reggel szoktam megnézni, és néha elkések az iskolából, de csak pár percet, az meg ugyse számít.
beküldve: 2008-02-12 19:24:14
(#414) rockynak igaza van..én mikor letöltöttem(sompolyog mert tudja h nem helyes) megnéztem még az nap nem csináltam mást csak dvd-ztem apám már kérdezte h várhat e tőlem mást is nyári szünetben vagy csak a tv előtt fogok ülni.. a hidegélelmet mindig odahozta olyan édes volt ..még fürödni is elfelejtettem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Anyukám nem engedte, hogy felkeljek éjszaka DN-t nézni, teház maradt a dilemma. Azért tudtam választani. A
Death Note-ot vettem fel. Ma reggel meg is néztem az első részt és a másodikat mégegyszer. Nem lehet megunni.
És még nem is tartassz sehol.
beküldve: 2008-02-12 18:07:25
(#412) Anyukám nem engedte, hogy felkeljek éjszaka DN-t nézni, teház maradt a dilemma. Azért tudtam választani. A
Death Note-ot vettem fel. Ma reggel meg is néztem az első részt és a másodikat mégegyszer. Nem lehet megunni.
beküldve: 2008-02-12 11:53:12
(#411) Én DN-t néztem tegnap is, nem tudom megunni.
Akirát meg amúgysem szeretem.
Vasárnapi Blood+ hiba előtt írták, hogy nem lesz, de ma már igen.
Érdemes megnézni, nagyon fontos rész.
Akirát meg amúgysem szeretem.
Vasárnapi Blood+ hiba előtt írták, hogy nem lesz, de ma már igen.
Érdemes megnézni, nagyon fontos rész.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Más: Az Animax megint eltolt valamit, de ez most nekem jól jött. Szombaton és vasárnap ugyanazt a Blood+ epizódot adták le. Nekem azért kedvezett, mert szombaton nem láttam.
Szerintetek ma leadják a kövi részt vagy csúszik?
De ha kihagyják JAJ nekik ! [/QUOTE]
Ismerve az animaxot, és visszagondolva a DN-re (amikor ugye a második résszel kezdték, majd az ismétlésben már az elsőt is leadták), nagy esély van rá, hogy ma a JÓ részt fogják leadni... de ha nem.... akkor VÉR FOG FOLYNI!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Más: Az Animax megint eltolt valamit, de ez most nekem jól jött. Szombaton és vasárnap ugyanazt a Blood+ epizódot adták le. Nekem azért kedvezett, mert szombaton nem láttam. [/QUOTE]
Szerintetek ma leadják a kövi részt vagy csúszik?
De ha kihagyják JAJ nekik !
Lehet gyökérnek nézni, de én tuti elaludnék éjjeli 1 előtt. Méghogy nézzem meg.
nkem megvan az akira és hát ..én inkább death note-ét nézném meg..bár én mindkettőt akkor nézem meg mikor akarom mert death note is meg van!!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Lehet gyökérnek nézni, de én tuti elaludnék éjjeli 1 előtt. Méghogy nézzem meg.
Akkor este csicsi, éjjel hipphopp felkelni, csipa kitöröl, megnéz, aztán durrantás vissza a párnák közé!
Na ez volt a vicc része. Akkor vedd fel DN-t, az Akirát meg vedd meg 990 Ft-ért occsó dvd-n. Hm?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-11 15:20:27
(#406) Lehet gyökérnek nézni, de én tuti elaludnék éjjeli 1 előtt. Méghogy nézzem meg.
Nagy választás előtt állok. Nem tudom, hogy ma az Akirát vegyem fel, vagy a Death Note 1. részét? Az Akira nagy részét fel tudnám venni, meg a Death Note-ot, de akkor az Akira végét nem látom. Nem tudok dönteni. Valaki ilyen helyzetekre tud megoldást?
Szerintem a Death Note-ot nézd meg és jegyezd meg jól, hogy később is emlékezz rá, közben meg vedd fel az Akirát, mert - szvsz - az maradandóbb alkotás.
Vagy hagyd az egyészet a túróba és vedd fel a Luz Maria 87923. részét és nincs dilemma!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-11 14:46:04
(#404) Nagy választás előtt állok. Nem tudom, hogy ma az Akirát vegyem fel, vagy a Death Note 1. részét? Az Akira nagy részét fel tudnám venni, meg a Death Note-ot, de akkor az Akira végét nem látom. Nem tudok dönteni. Valaki ilyen helyzetekre tud megoldást?
Más: Az Animax megint eltolt valamit, de ez most nekem jól jött. Szombaton és vasárnap ugyanazt a Blood+ epizódot adták le. Nekem azért kedvezett, mert szombaton nem láttam.