Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-03-29 09:02:24
(#463) Csak az ajánló volt hibás, szóval normálisan lement mindkét rész.
De legalább már normális sorozatot ajánlgatnának folyton, ne a Cubixot.
De legalább már normális sorozatot ajánlgatnának folyton, ne a Cubixot.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Most megy mögöttem az Animax, mert kíváncsi vagyok erre a Honey and Cloverre. Második rész előtt: a kép jó. A hang: Connor és robotbarátai megmentik a Solex-et: Cubix.
Az ismétlést csak nem rontják el. Jó hogy nem volt "kedvem" megnézni.
Most megy mögöttem az Animax, mert kíváncsi vagyok erre a Honey and Cloverre. Második rész előtt: a kép jó. A hang: Connor és robotbarátai megmentik a Solex-et: Cubix.
Ez már szánalmas...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-28 21:43:56
(#460) Most megy mögöttem az Animax, mert kíváncsi vagyok erre a Honey and Cloverre. Második rész előtt: a kép jó. A hang: Connor és robotbarátai megmentik a Solex-et: Cubix.
De melyik honlapon? Mert az animax.blogol.hu nem hivatalos.
www.animax.hu/sorozatok/méz és lóhere.... itt lehet látni, h hány részt vettek meg... és megnéztem az eredetit (rákerestem google-n) és ott is annyi...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-22 18:59:43
(#458) chika köcce.. már asszem mindent értek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-22 18:57:12
(#457) De melyik honlapon? Mert az animax.blogol.hu nem hivatalos.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nekem most az nem világos, hogy mind a két sorozatot + a 2 extra részt is leadják?
Ahogy ismerem a csatornát, szeretik elaprózni, így kétlem. De ne legyen igazam...
Ahogy ismerem a csatornát, szeretik elaprózni, így kétlem. De ne legyen igazam...
Nekem úgy rémlik, h leadják a plusz kettő részt is... legalábbis úgy van fenn a honlapon...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-22 18:53:56
(#455) gyors magyarázatot kérek.. mert nem értek semmit.. mi van méz és lóherével( v mi az isten a magyar címe) és R:O.-vel..? ( bár azt már 4x láttam végig)és macskáimmal??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-22 18:51:24
(#454) Nekem most az nem világos, hogy mind a két sorozatot + a 2 extra részt is leadják?
beküldve: 2008-03-21 20:05:04
(#453) Most tűnt csak fel, hogy 13 héten keresztül fog menni a Honey and Clover. Azt a 30 részt nem tudják egybe leadni?
beküldve: 2008-03-12 19:29:47
(#452) Hát gépen gyorsabban végig lehet nézni az animéket, mert nem kell várni egy napot a következő részre, hanem kattintasz egyet, aztán nézed, ráadásul vágatlan és cenzúrázatlan. Animaxot már régóta nem nézek sajna, valamiért nem sok rajta az érdekes anime, amit meg megnéznék, arra meg csinálnak szinkront, ami nekem nem hiányzik.
Péntekenként fogja váltani a Read or Die-t... a Vadmacsokat pedig a Csajkommandó fogja váltani 25-étől, minden hétköznap...
Köszi a infot. Ebben reménykedtem, mert nem szeretem a R.O.D.-t. Így legalább egy ideig minden nap lesz valami jó kis néznivaló az Animaxen.
beküldve: 2008-03-11 11:58:04
(#450) Nálam az animaxon kevesebb a hiba, mint a gépemmel, szóval egy gép is nagyon kiszámítatlan. meg hát tévét nézni este több idő jut, gyorsabban végiglehet nézni ott egy animét, meg legalább magyar.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik sorozat helyén lesz a Honey and Clover? Ha igen, akkor legyen szíves, és mondja meg!
Péntekenként fogja váltani a Read or Die-t... a Vadmacsokat pedig a Csajkommandó fogja váltani 25-étől, minden hétköznap...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3