• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Animax
Oldalak: ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... <<>>
beküldve: 2008-04-23 10:49:20
(#478) Válasz Lanwell (#477) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
LOL!
Nem baj ali, azért csak szólj nekik, akkor tuti, ha biztos!

Hmmm... nem is tom... én anno rengeteget telefonálgattam meg leveleztem velük, h találni kéne vmi megoldást a hülye cseh feliratokra... mármint h legyen helyette magyar... és a szolgáltaló csak kitérő válaszokat adott, meg a "vállát vonogatta"...

De azé... egy próbát megér... hátha...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-23 10:10:06
(#477) Válasz alister (#476) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
LOL!
Nem baj ali, azért csak szólj nekik, akkor tuti, ha biztos!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-23 10:10:42
beküldve: 2008-04-22 23:03:02
(#476) Válasz Csaba (#473) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Nálam már nincs Animax. A szolgáltató egyszerűen kivette a programcsomagból. Mindből. Azért ezt a szemétséget...

Kérd meg a szüleidet, hogy reklamáljanak. Vissza fog az kerülni, ha párszor szólnak

Izé... Csaba, megnézted, hány éves vagyok?
Szóval szólok én nekik
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Azért persze értékelem a jószándékot, de ezzel felvidámítottál...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-04-22 23:04:22
beküldve: 2008-04-22 15:31:13
(#475) Válasz idk pls delete (#474) üzenetére
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Na úgy látszik én vagyok az egyetlen aki őszintén örül a digimonnak..bár nem tudom pontosan melyik sorozatokról van szó, de én nagyon örülnék a Frontiersnek vagy a Saversnek magyarul...sőt, ha jól tudom még a Tamers sincs teljesen magyarországon befejezve...

A Tamerst már leadták egyszer végig magyarul a V3-on, a Frontiernek pedig elkészült a szinkronja, ámde még nem sugározták; szeptembertől várható az Animaxen.

beküldve: 2008-04-22 13:18:41
(#474)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Na úgy látszik én vagyok az egyetlen aki őszintén örül a digimonnak..bár nem tudom pontosan melyik sorozatokról van szó, de én nagyon örülnék a Frontiersnek vagy a Saversnek magyarul...sőt, ha jól tudom még a Tamers sincs teljesen magyarországon befejezve...

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-22 12:57:59
(#473) Válasz alister (#469) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Nálam már nincs Animax. A szolgáltató egyszerűen kivette a programcsomagból. Mindből. Azért ezt a szemétséget...

Kérd meg a szüleidet, hogy reklamáljanak. Vissza fog az kerülni, ha párszor szólnak

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-22 12:37:22
(#472)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Az újraszinkornizált Narutóra kíváncsi vagyok. A Jetix-es verzió ugyanis nekem nagyon nem tetszett. Remélem patentosabb és érzelemtelibbek lesznek a hangok.

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-04-22 11:29:53
(#471)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Örülök a Naruto-nak, de nem fogom végig nézni. Nézem, amíg a mangát vettem. Ha az anime elért az általam vett mangákig, akkor befejezem, aztán majd megnézem máskor.

beküldve: 2008-04-22 10:58:21
(#470)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Sok digimon szerintem azért van, mert kell valami gyerekeknek való újdonság 8ra, nyáron úgysem érnek rá szinkronizálni, így ezt legalább nem kell. Ősszel szerintem megint jönnek majd a nagyobb nevek. Scrapped princessnek örülnék a legjobban, rég volt már egy jó fantasy anime a csatornán.

Naruto jó ötlet, bár fura lesz pár szereplőnél új hangot megszokni, ezért bízok benne, hogy akiknél jól elvolt találva a Jetixes hang, azt megtartják.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-22 10:05:18
(#469)
alister
alister
[ True mangafan ]

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-22 08:10:21
(#468)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Szóval lesz Honey and clover második évad, Naruto új szinkronnal, meg egy csomó Digimon.
Egyedül csak a H&C-nek örülök, hogy végig lesz. Nem akarok panaszkodni, de szvsz a csatorna jobban kihasználhatná a lehetőséget, ha már újdonságokat akar adni.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-12 21:21:33
(#467)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Az Animax most elég jó műsort rakott össze.
Hétfő: Bleach (alig várom a következő részt)
Kedd: Nerima Daikon Brothers (most látom először, nem rossz)
Szerda: Gallery Fake (ezt is szoktam nézni, mindenből tanul az ember)
Csütörtök: Death Note (nem is kell hozzáfűtnöm semmit)
Péntek: (nem az én korosztályomat célozza, de szórakoztató)
Szombat: Full Metal Panic! Fumoffu? (majd az ismétlést megnézem, mert érdekel), Blood+ (nagyon érdekes itt, a végefelé), A káprázat lángjai (ezzel az animével csináltam meg azt, hogy elkezdtem nézni, majd abbahagytam; most végig fogom nézni)
Vasárnap: ugyanaz, mint a szombat.
És mostanában nincsenek is hibák!

beküldve: 2008-03-30 11:28:02
(#466)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Picilány, édesem, leadták a Honey and Clovert (egyszer sem fogom kiírni a hülye magyar fordítást). Itt ment mögöttem, miközben gépeztem. Nem is nagyon figyeltem oda. Majd a mai ismétlést felveszem, aztán megnézem.

beküldve: 2008-03-29 13:06:17
(#465)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
valaki informáljon.. (mást nézet) most akk leadták honey and clovert vagy nem??????meert nem votam animax közelében.. bár ahogy a magyar tvcsatornákat ismerem ..NEM vagy mást adtak

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-29 12:29:12
(#464)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Nálunk ajánló sem volt

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Oldalak: ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... <<>>