Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
LOL!
Nem baj ali, azért csak szólj nekik, akkor tuti, ha biztos!
Hmmm... nem is tom... én anno rengeteget telefonálgattam meg leveleztem velük, h találni kéne vmi megoldást a hülye cseh feliratokra... mármint h legyen helyette magyar... és a szolgáltaló csak kitérő válaszokat adott, meg a "vállát vonogatta"...
De azé... egy próbát megér... hátha...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
LOL!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-23 10:10:42
Nálam már nincs Animax. A szolgáltató egyszerűen kivette a programcsomagból. Mindből. Azért ezt a szemétséget...
Kérd meg a szüleidet, hogy reklamáljanak. Vissza fog az kerülni, ha párszor szólnak
Izé... Csaba, megnézted, hány éves vagyok?
Szóval szólok én nekik
Azért persze értékelem a jószándékot, de ezzel felvidámítottál...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-04-22 23:04:22
Na úgy látszik én vagyok az egyetlen aki őszintén örül a digimonnak..bár nem tudom pontosan melyik sorozatokról van szó, de én nagyon örülnék a Frontiersnek vagy a Saversnek magyarul...sőt, ha jól tudom még a Tamers sincs teljesen magyarországon befejezve...
A Tamerst már leadták egyszer végig magyarul a V3-on, a Frontiernek pedig elkészült a szinkronja, ámde még nem sugározták; szeptembertől várható az Animaxen.
beküldve: 2008-04-22 13:18:41
(#474) Na úgy látszik én vagyok az egyetlen aki őszintén örül a digimonnak..bár nem tudom pontosan melyik sorozatokról van szó, de én nagyon örülnék a Frontiersnek vagy a Saversnek magyarul...sőt, ha jól tudom még a Tamers sincs teljesen magyarországon befejezve...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nálam már nincs Animax. A szolgáltató egyszerűen kivette a programcsomagból. Mindből. Azért ezt a szemétséget...
Kérd meg a szüleidet, hogy reklamáljanak. Vissza fog az kerülni, ha párszor szólnak
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-22 12:37:22
(#472) Az újraszinkornizált Narutóra kíváncsi vagyok. A Jetix-es verzió ugyanis nekem nagyon nem tetszett. Remélem patentosabb és érzelemtelibbek lesznek a hangok.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-04-22 11:29:53
(#471) Örülök a Naruto-nak, de nem fogom végig nézni. Nézem, amíg a mangát vettem. Ha az anime elért az általam vett mangákig, akkor befejezem, aztán majd megnézem máskor.
beküldve: 2008-04-22 10:58:21
(#470) Sok digimon szerintem azért van, mert kell valami gyerekeknek való újdonság 8ra, nyáron úgysem érnek rá szinkronizálni, így ezt legalább nem kell. Ősszel szerintem megint jönnek majd a nagyobb nevek. Scrapped princessnek örülnék a legjobban, rég volt már egy jó fantasy anime a csatornán.
Naruto jó ötlet, bár fura lesz pár szereplőnél új hangot megszokni, ezért bízok benne, hogy akiknél jól elvolt találva a Jetixes hang, azt megtartják.
Naruto jó ötlet, bár fura lesz pár szereplőnél új hangot megszokni, ezért bízok benne, hogy akiknél jól elvolt találva a Jetixes hang, azt megtartják.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-22 10:05:18
(#469) Nálam már nincs Animax. A szolgáltató egyszerűen kivette a programcsomagból. Mindből. Azért ezt a szemétséget...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-22 08:10:21
(#468) Szóval lesz Honey and clover második évad, Naruto új szinkronnal, meg egy csomó Digimon.
Egyedül csak a H&C-nek örülök, hogy végig lesz. Nem akarok panaszkodni, de szvsz a csatorna jobban kihasználhatná a lehetőséget, ha már újdonságokat akar adni.
Egyedül csak a H&C-nek örülök, hogy végig lesz. Nem akarok panaszkodni, de szvsz a csatorna jobban kihasználhatná a lehetőséget, ha már újdonságokat akar adni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-12 21:21:33
(#467) Az Animax most elég jó műsort rakott össze.
Hétfő: Bleach (alig várom a következő részt)
Kedd: Nerima Daikon Brothers (most látom először, nem rossz)
Szerda: Gallery Fake (ezt is szoktam nézni, mindenből tanul az ember)
Csütörtök: Death Note (nem is kell hozzáfűtnöm semmit)
Péntek: (nem az én korosztályomat célozza, de szórakoztató)
Szombat: Full Metal Panic! Fumoffu? (majd az ismétlést megnézem, mert érdekel), Blood+ (nagyon érdekes itt, a végefelé), A káprázat lángjai (ezzel az animével csináltam meg azt, hogy elkezdtem nézni, majd abbahagytam; most végig fogom nézni)
Vasárnap: ugyanaz, mint a szombat.
És mostanában nincsenek is hibák!
Hétfő: Bleach (alig várom a következő részt)
Kedd: Nerima Daikon Brothers (most látom először, nem rossz)
Szerda: Gallery Fake (ezt is szoktam nézni, mindenből tanul az ember)
Csütörtök: Death Note (nem is kell hozzáfűtnöm semmit)
Péntek: (nem az én korosztályomat célozza, de szórakoztató)
Szombat: Full Metal Panic! Fumoffu? (majd az ismétlést megnézem, mert érdekel), Blood+ (nagyon érdekes itt, a végefelé), A káprázat lángjai (ezzel az animével csináltam meg azt, hogy elkezdtem nézni, majd abbahagytam; most végig fogom nézni)
Vasárnap: ugyanaz, mint a szombat.
És mostanában nincsenek is hibák!
beküldve: 2008-03-30 11:28:02
(#466) Picilány, édesem, leadták a Honey and Clovert (egyszer sem fogom kiírni a hülye magyar fordítást). Itt ment mögöttem, miközben gépeztem. Nem is nagyon figyeltem oda. Majd a mai ismétlést felveszem, aztán megnézem.
beküldve: 2008-03-29 13:06:17
(#465) valaki informáljon.. (mást nézet) most akk leadták honey and clovert vagy nem??????meert nem votam animax közelében.. bár ahogy a magyar tvcsatornákat ismerem ..NEM vagy mást adtak
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-29 12:29:12
(#464) Nálunk ajánló sem volt
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym