Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket,
A Jelek. Az engem is "megérintett" h mondjam így...
Jah... a legrosszabb rész az volt benne mikor a szülinapi házivideón belenézett a kamerába... bváh... totál kiszáradt torokkal aludtam el, mert féltem kimenni inni :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket,
Blood+, Hell Girl, egyálltalán nem olyan...
Attól, h van benne vér még nem lesz vmi félelmetes.
En ezeket a korhatarokat nem ertem akkor anikor egy filmben,animeben...van ver mindig 16 v 18-as korhatar van.
Blood+, Hell Girl, egyálltalán nem olyan...
Attól, h van benne vér még nem lesz vmi félelmetes.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-23 18:46:35
(#535) Én is egyetértek az alább szólókkal. Nekem se tetszett a Blood+, egyszerűen unalmas volt. Túlzásba vitték a lelkizést, ráadásul folyton ugyanazokat a problémákat ugrálták körbe újra és újra. Plusz nem tett jót neki az a sok pozőrködés sem, csellós bishi a koporsó alakú csellótokkal és hasonlók.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nekem a Blood+ max. azért feküdte meg a gyomrom, mert rettentően borzalmas cucc. Hát, szvsz sem a horror, sem a romantikus oldala nem erős a sorozatnak, pedig férfi létemre nincs bajom a gyengédebb érzelmek bemutatásával, és vérmániás sem vagyok. Saya nevetségesen ostoba, a üres szócséplésen kívül szvsz semmi sem volt benne. Túl sokat akartak kihozni magukból a készítők, akik akkor éppen alkotói válságban lehettek.
Ez esetben a nagyon akarásnak nyögés lett a vége. Vagy csak a tehetség hiányzott? Bocs, de ennél feleslegesebb animét még tényleg nem láttam.
Ez esetben a nagyon akarásnak nyögés lett a vége. Vagy csak a tehetség hiányzott? Bocs, de ennél feleslegesebb animét még tényleg nem láttam.
Teeeljesen egyetertek...Az egesz anime agyon volt dicserve igy a kepernyo ele is azzal ultem hogy "jeee most egy legendas animet latok" igy meg nagyobb volt a csalodas...unalmas a rajz nagyon szanalmasnak tunt es az akcio jelenetek se voltak valami jok...egyedul az elso resz tetszett a tobbit atszenvedtem...az elejetol arra vartam hogy a kovetkezo resz talan jobb lesz de aztan csak hirtelen vege lett...
Animax!Kerem semmi ehhez hasonlo animet mar ne adjatok!!!
beküldve: 2008-06-23 16:19:37
(#533) A Blood+ nekem se igazán jött be (sőt, egyáltalán nem)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-23 16:13:43
(#532) Nekem a Blood+ max. azért feküdte meg a gyomrom, mert rettentően borzalmas cucc. Hát, szvsz sem a horror, sem a romantikus oldala nem erős a sorozatnak, pedig férfi létemre nincs bajom a gyengédebb érzelmek bemutatásával, és vérmániás sem vagyok. Saya nevetségesen ostoba, a üres szócséplésen kívül szvsz semmi sem volt benne. Túl sokat akartak kihozni magukból a készítők, akik akkor éppen alkotói válságban lehettek.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nagashi: nemrég olvastam egy vámpíros könyvet, kb annyira volt ijesztő és véres mint a Blood+, de közben mégis azt írták rá , hogy romantikus regény.
Nem nagyon értelek titeket
Szerintetek Blood+ meg a (lentebbinek) a Hellgirl félelmetes? Hellgirl thrillernek is gyenge volt, Blood+ meg inkább csak véres... nemtudom elképzelni hogy akármelyiken az ember hátrahőkölne, vagy megfeküdné a gyomrát a cucc... én csak két művön féltem igazán, mikor 10 évesen megnézette apám velem a Jeleket, meg mikor 12 évesen végigvittem a Silent Hill 2-t.
Amúgy könyvekben a vér és az ijesztgetés nemszokott úgy átjönni, nemcsodálom hogy inkább romantikus kategóriába sorolták:)
beküldve: 2008-06-23 13:29:09
(#530) Nagashi: nemrég olvastam egy vámpíros könyvet, kb annyira volt ijesztő és véres mint a Blood+, de közben mégis azt írták rá , hogy romantikus regény.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-23 00:33:57
(#529) Már megszoktam minden hétfő= Bleach =)
És ha jönnek a Bountok, hamarabb jönnek az Espadak is
És ha jönnek a Bountok, hamarabb jönnek az Espadak is
MIANEVED?!
AyaAya-t én is nagyon szeretnék! =)
Meg FMA-t is^^
Biztos ismételnek majd mindent.
Elvégre nem azért vették, h csak 1x adják le őket...
DE most inkább koncentráljanak a Bleach 2. évadjára >.<
Meg FMA-t is^^
Ne várd annyira. A Bounto arc filler arc....iszonyat egy piece of **** szerintem. A bleachben a lejgobb arc az SC és az Espada arc
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-22 21:40:02
(#527) AyaAya-t én is nagyon szeretnék! =)
Meg FMA-t is^^
Meg FMA-t is^^
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-06-22 21:41:31
"Jó lehet egy női nézőnek ez jönn le de a blood+ egy picit lájtosabb horror anime. Nem egy hellgirl elismerem de főleg a vér és az ijezgetésre mentek rá a készítők.,,
Nem értem a mondatot...
Bontsd fel a mondatot érthetőre plz..
Amúgy Chobits én Onegai Teacher, azokat láttam, jók :) az OT egyik jelenetéből még amv-t is akartam csinálni.:)
Nem értem a mondatot...
Bontsd fel a mondatot érthetőre plz..
Amúgy Chobits én Onegai Teacher, azokat láttam, jók :) az OT egyik jelenetéből még amv-t is akartam csinálni.:)
beküldve: 2008-06-22 18:38:00
(#525) Szerintem FMA és AyaAya ismétlés lesz először, én mindenképpen szeretnék AyaAyát nézni a nyáron.
Laissez faire, laissez passer.
ON:
Emberek azt lehet tudni hogy a nyári nagy szünetben valamelyik új sorozatot (FMA ,death note és bleach) ismételni fognak? Egy ismerősöm kérdezi főleg ezt mert az új sorozatból lemaradt pár részről és szeretné azé újralátni őket.
Vagy szerintetek van esély hogy a digimonok és a nárutó közben azé ismételni fogják ezeket?
Emberek azt lehet tudni hogy a nyári nagy szünetben valamelyik új sorozatot (FMA ,death note és bleach) ismételni fognak? Egy ismerősöm kérdezi főleg ezt mert az új sorozatból lemaradt pár részről és szeretné azé újralátni őket.
Vagy szerintetek van esély hogy a digimonok és a nárutó közben azé ismételni fogják ezeket?
A Bleach-et semmi képp nem fogják megismételni, szerintem ez lehetetlenség. A Death Note-ra van egy kis esély, hogy augusztus végefelé megint elkezdik, de nem sok. Most hogy említed az FMA-t............., ez várhatóan lesz.
Hát, ha a nyáron nem is, de a későbbiekben, valamikor biztos ismétlik majd. Eddig mindegyikkel így volt.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?