Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-03-01 13:03:34
(#433) Az Animax fórumán, a csatorna munkatársa, Tonya előre szólt, hogy ezen a héten is a 6. részt fogják adni, a 7.-kel egyetemben, tehát innentől kezdve egy részt csúszik a sorozat. Azért elég sok embernek szivességet tettek ezzel, mert ugyebár talán nem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, hogy hétfőn, hajnali egy óra után talán nem mindenki tehette azt meg, hogy megnézi a 6. epizódot. Tehát ilyen szempontból én örülök, hogy most is adják a hatodik részt.
A 7. közben tapasztalt bajokról már hallottam, és eléggé sajnálatos, remélem ma este már jó lesz minden. Tényleg balszerencse kíséri az Animaxos DN-premiert.
A 7. közben tapasztalt bajokról már hallottam, és eléggé sajnálatos, remélem ma este már jó lesz minden. Tényleg balszerencse kíséri az Animaxos DN-premiert.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-29 21:37:09
(#432) Amit az Animax művel a DN-nel, az már szemétség ránk nézve. Hogy jönnek ők ahhz, hogy csütörtökön leadják a 6. részt, aztán orosz felirattal elkezdik a 7.-et, közben feketeség, és folytatódik a 7. rész ugrással felirat nélkül. Panaszt fogok tenni. Ez nem mehet így tovább.
beküldve: 2008-02-27 19:54:14
(#431) Jó neked. Hogy érted ezt el? Milyen trükköket vetettél be? Adnál tippeket?
beküldve: 2008-02-27 19:49:37
(#430) nekem minden normálisan mükszik ..de komoly eddig még csak A+ al volt gondom azzal is csak 1x!! akkor vmi ruszki jött be ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Változás max akkor lehet, ha animax új sávra kerül és több lesz a műsor ídő, de ez még nem megoldható. Sok szolgáltató bele sem tenné a csomagba, vagy fizetős lenne. Mint az AXN és az AXN scifi. Útóbbi csatornánk nincs is.
Így inkább maradok fent sokáig és nem mérgelődök a hibáért, mert így legalább láthatom.
Always look on the bright side of life!
Észben tartom a legközelebbi baklövésükig.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-27 12:02:04
(#428) Animax szerintem kirugná akik így dolgoznak, de nem tehetik, mivel a minimaxosok feladata a műsor leadása,
Változás max akkor lehet, ha animax új sávra kerül és több lesz a műsor ídő, de ez még nem megoldható. Sok szolgáltató belesem tenné a csomagba, vagy fizetős lenne. Mint az AXN és az AXN scifi. Útóbbi csatornánk nincs is.
Így inkább maradok fent sokáig és nem mérgelődök a hibáért, mert így legalább láthatom.
Változás max akkor lehet, ha animax új sávra kerül és több lesz a műsor ídő, de ez még nem megoldható. Sok szolgáltató belesem tenné a csomagba, vagy fizetős lenne. Mint az AXN és az AXN scifi. Útóbbi csatornánk nincs is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
nyugi, akinek nem kábeltvje van (mint pl nekem ) annak ugyszint ien cseh-szlovák felirata van...
Dettó... még jó, hogy valaha régen tanultam oroszul, és a cseh/szlovák feliratokból is viszonylag sokat megértek... mindazonáltal nem értem, h a szolgáltatók miért nem tudják megoldani a magyar nyelvű dolgokat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-26 21:54:53
(#426) nyugi, akinek nem kábeltvje van (mint pl nekem ) annak ugyszint ien cseh-szlovák felirata van...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-26 20:59:06
(#425) Csá ezt már biztos kérdezték de lassú a netem no meg lusta is vagyok , so az Animaxon nektek is van egy-két japán nyelvű anime amit a "csodás" szlovák nyelv fűszerez teljesen érthetetlenné, vagy csak a szolgáltatónk részesít minket ilyen előnyben?
Mehet ez így tovább, csak akkor nevezzék át magukat AniMIN-re!
Bár én csak együttérzésből mondom, nekem amúgy sincs ez az adó.
Köszönjük az együttérzést... és a névváltoztatási javaslat ügyében sztem keresd fel a csatorna szerkesztőit... bár, nem biztos, h a keblükre ölelnek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-25 09:29:20
(#423) Mehet ez így tovább, csak akkor nevezzék át magukat AniMIN-re!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-24 08:07:37
(#422) Mostanában már nagyon elegem van az Animaxból. Nem mondom, nagyon bizonyítja a valódi színvonalat a jelenlegi helyzet. Ilyen hozzáállással hamarosan lehúzhatják a redőnyt. Így mindenkinek csak az amatőr, béna tévécsatorna fog eszébe jutni a magyar Animaxról. És természetesen ennek nem hiszem, hogy lenne bármi következménye is a munkatársak körében. Csak az idegesítő, hogy máshol már páros lábbal rúgják ki a munkahelyéről az embert, ha ilyen trehány, más meg megteheti. Micsoda motiváció...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Anyukám nem engedte, hogy felkeljek éjszaka DN-t nézni, teház maradt a dilemma. Azért tudtam választani. A
Death Note-ot vettem fel. Ma reggel meg is néztem az első részt és a másodikat mégegyszer. Nem lehet megunni.
Én sem tudom megunni a Death Note-ot .
"Mert unatkoztam" - Light
Köszönöm az ismertetőt. Igaz, hogy spoilereket ritkán olvasok el, de ezt most el kellett olvasnom.
Szivesen máskor is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-16 20:40:13
(#419) Nálunk egyáltalán nincs animax!
Ha a vidaneten múlna kimaradnék mindenből.
Még jó, hogy van internet, de ez akkor sem tv!
Ha a vidaneten múlna kimaradnék mindenből.
Még jó, hogy van internet, de ez akkor sem tv!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."