Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-02-11 12:58:44
(#403) Lenne egy kérdésem: Ha az Animax megvesz egy sorozatot, akkor várható, hogy megveszi hozzá a tv-ben nem leadott, csak DVD-n megjelenet részeket/külön sorozatokat (aka ova) is? Ugye FMA-nak van egy külön kis baromkodása, meg persze a film is, Blood+-nak is ott van az a prequel filmje, Bleachet pedig említeni sem kell, a film meg a specialok. Szóval, megveszi-e valaha az Animax, vagy csak leshetünk? Blue Gender filmet megvette, Slayers ovákat viszont nem láttam még ittenhonban.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-11 08:56:38
(#402) Szeretnék kérdezni. Mégpedi azt, hogy az Animaxen nost a DN-nak az az első része volt, vagy a második? Me én most ezt nem éertem.
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Én is megtenném, de hát............................ akinek van felvevős DVD-je, annak nem kell.
+ akinek van korlátlan FTP hozzáférése
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-09 18:44:59
(#400) Én is megtenném, de hát............................ akinek van felvevős DVD-je, annak nem kell.
beküldve: 2008-02-09 18:39:20
(#399) Na, kíváncsi leszek.... ma direkt fennmaradok (pedig holnap suliba kell mennem) és megvárom a DN ismétlését... ajánlom a t. animaxnak, hogy adják le az első részt is, különben....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mi volt az Animaxel kb 2 hete ? Mert nálam nem volt egy 7ig adás. Nemtom mi lehetett a baj. Nálatok volt valami GÁZ??
Ilyesfajta gázt nem tapasztaltam, de amit az Animax csinál, az néha tényleg gáz. Azért én még szeretem.
Mi volt az Animaxel kb 2 hete ? Mert nálam nem volt egy 7ig adás. Nemtom mi lehetett a baj. Nálatok volt valami GÁZ??
Nincs....mármint gáz.Animax,az van.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-02-09 16:11:02
beküldve: 2008-02-09 15:34:45
(#396) Mi volt az Animaxel kb 2 hete ? Mert nálam nem volt egy 7ig adás. Nemtom mi lehetett a baj. Nálatok volt valami GÁZ??
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Elég gyenge lett a szinkron, szinte fájdalom volt végig nézni!!!
Azért messze nem volt szar mindenki. L pl kitűnő, de nagy baj a többiekkel sincs. Csak Light furi.
Someday the Dream will End
Elég gyenge lett a szinkron, szinte fájdalom volt végig nézni!!!
Nekem csak Light hangja nem tetszett, de megszokható, többieké jól sikerült.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-08 21:02:48
(#393) Elég gyenge lett a szinkron, szinte fájdalom volt végig nézni!!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-03 09:51:34
(#392) Egész jó a szinkronosok felhozatala a Death Note-ban. Viczián Ottó: okés, a többiről én sem tudok sokat. De várom már. Nagyon jóra sikeredett a bemutatója.
Viczián Ottó sztem nagyon okés, de azt a másikat nem ismerem...vki tudna felvilágosítást adni h kinek vol eddig a magyarhangja?(ha volt )
Azt nem tom, hogy kit szinkronizált már, de azt tom, h kicsoda... emléxel még azokra a Borsodi sör-reklámokra, amikor 3 srác szerencsétlenkedett mindig (napernyő, stb.)... nnnaaa... a három fiú közül a vékony, szőkés hajú, nagyorrú fickó a Kolovratnik Krisztián... egyébként én már láttam vele darabot a Vígszínházban, és naon kellemes hangja van...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-02 12:34:38
(#390) Viczián Ottó sztem nagyon okés, de azt a másikat nem ismerem...vki tudna felvilágosítást adni h kinek vol eddig a magyarhangja?(ha volt )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-02 12:27:35
(#389) Nyilvánosságra hozták a Death Note című sorozat fontosasbb szereplőinek magyar szinkronhangjait. Eszerint:
Yagami Light: Kolovratnik Krisztián
L: Viczián Ottó
Ryuk: Sótonyi Gábor
Yagami Soichiro: Csuha Lajos
Yagami Sachiko: Ősi Ildikó
Yagami Sayu: Talmács Márta
Watari: Várday Zoltán
Matsuda Tota: Czető Roland
Lind L. Tailor: Kossuth Gábor
Yuri: Bogdányi Titanilla
Shibuimaru Takuo: Szokol Péter
angoltanár: Fekete Zoltán
nyomozó: Varga Rókus
főcím: Tóth G. Zoltán
További magyarhangok:
Balázsi Gyula, Bordás János, Fésűs Beáta, Gaál Péter, Garamszegi Gábor, Gubányi György, Joó Gábor, Kapácsy Miklós, Király Adrián, Nádorfi Krisztina, Nyári Darinka, Tóth Roland
Magyar szöveg: Igarashiné Szabó Adrienn
Az Animax oldalán szavazni is lehet, hogy mikor hozzák nyilvánoisságra, vagy egyáltalán nyilvánosságra hozzák-e a sorozat előtt a szinkronhangokat.
Forrás: japanimania.hu
Yagami Light: Kolovratnik Krisztián
L: Viczián Ottó
Ryuk: Sótonyi Gábor
Yagami Soichiro: Csuha Lajos
Yagami Sachiko: Ősi Ildikó
Yagami Sayu: Talmács Márta
Watari: Várday Zoltán
Matsuda Tota: Czető Roland
Lind L. Tailor: Kossuth Gábor
Yuri: Bogdányi Titanilla
Shibuimaru Takuo: Szokol Péter
angoltanár: Fekete Zoltán
nyomozó: Varga Rókus
főcím: Tóth G. Zoltán
További magyarhangok:
Balázsi Gyula, Bordás János, Fésűs Beáta, Gaál Péter, Garamszegi Gábor, Gubányi György, Joó Gábor, Kapácsy Miklós, Király Adrián, Nádorfi Krisztina, Nyári Darinka, Tóth Roland
Magyar szöveg: Igarashiné Szabó Adrienn
Az Animax oldalán szavazni is lehet, hogy mikor hozzák nyilvánoisságra, vagy egyáltalán nyilvánosságra hozzák-e a sorozat előtt a szinkronhangokat.
Forrás: japanimania.hu
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.