Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-01-22 15:16:38
(#358) mivel nekem teccik a szinkron (éshameg nem akarom szinkronosan nézni még mindig ottvan a gép ) ezért meg is védem *beáll a superman pózba*
szal a sötét erőre valóban nincs mentség, ez elismerem, démonmágia jobban is hangzik az oké...
az első számú kötéssel nem értem mi a baj, várom a javaslatokat mire tudnátok változtatni(ami persze biztos jobb lesz ennél )
Zanpaku-to, van 1fajta hangzása a szónak ami sztem marhajó benne, énis sajnálom h lefordították, de lekellett fordítani ezt is...a 13 éves K. Miksa nem fogja tudni elsőre h mi az a Zanpaku-to...azonkívül ide is vároma jobb ötleteket a "Lélekölő kard" hejett...(az angol fordítástól ne várjatok segítséget mert angolba is Soul Slayer... )
szal a sötét erőre valóban nincs mentség, ez elismerem, démonmágia jobban is hangzik az oké...
az első számú kötéssel nem értem mi a baj, várom a javaslatokat mire tudnátok változtatni(ami persze biztos jobb lesz ennél )
Zanpaku-to, van 1fajta hangzása a szónak ami sztem marhajó benne, énis sajnálom h lefordították, de lekellett fordítani ezt is...a 13 éves K. Miksa nem fogja tudni elsőre h mi az a Zanpaku-to...azonkívül ide is vároma jobb ötleteket a "Lélekölő kard" hejett...(az angol fordítástól ne várjatok segítséget mert angolba is Soul Slayer... )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Bleach szinkron, teúristen... egyszerűen pocsékX_X Csongor hangja jó, de egyszerűen fájdalmasan nem illik Ichigóhoz. Rukiáé még elviselhető. Lidérc, halálisten, teljes (na ezen naon kiakadtam), meg "sötét erő" vagy mi... mentem tökön szúrom magamXD Sajna azt kell mondanom hogy egy nagyon nem sikerült szinkront hallottam, és még inkább sajna mert ez a kedvenc animém... hátigen... a 2. részt nem is bírtam végignézni, nem szenvedtetem magam tovább veleXD
Egyetértek..nagyon pocsék..a sötét erő a démon mágia lenne..
Meg lélekölő kard.. zanpakutora....-.-" Meg Way to unarm No.1 = Első számú kötés :O
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-22 14:45:14
(#356) >Dávid: semmi bajom sincs, de azt hiszem leírtam mi nem tetszik a sorozatban, úgyhogy nem ragozom tovább. Tudom, hogy rendkívül népszerű, de attól még nem kell, hogy mindenkinek tettszen.
>Elhaym: 20 rész?! Hú, kétséges, hogy ebből megnézek annyit egymás után. A sztori sem mutat semmi extrát, még annyit sem, mint a többi shounen, de majd meglátjuk (lehet, hogy most hatalmasat tévedek, viszont hosszútávon a fanok sem mondanak túl jót a sorozatról). Az pedig régen rossz nálam, ha ennyi idő kell, hogy beinduljon (ez volt a bajom a Blood+-szal is.) Persze hosszú sorozat, ráérnek kényelmesen, csak nem biztos, hogy ez mindenkinek bejön. Az ilyen sorozatok alapvető hibája szvsz amúgy is a rengeteg filler, meg a lassú történetvezetés.
>Elhaym: 20 rész?! Hú, kétséges, hogy ebből megnézek annyit egymás után. A sztori sem mutat semmi extrát, még annyit sem, mint a többi shounen, de majd meglátjuk (lehet, hogy most hatalmasat tévedek, viszont hosszútávon a fanok sem mondanak túl jót a sorozatról). Az pedig régen rossz nálam, ha ennyi idő kell, hogy beinduljon (ez volt a bajom a Blood+-szal is.) Persze hosszú sorozat, ráérnek kényelmesen, csak nem biztos, hogy ez mindenkinek bejön. Az ilyen sorozatok alapvető hibája szvsz amúgy is a rengeteg filler, meg a lassú történetvezetés.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-22 13:11:46
(#355) nekem az első rész nagyon tetszett, az opening az valami állati nagy
ha menyet, s földet egyszerre megnyitod, a veszélyes utakat joggal járhatod
beküldve: 2008-01-22 11:30:44
(#354) Dark-san: első két rész után nekem is ez a véleményem mint neked, ezért is szóltak nekem előre, hogy tartsak ki a 20. részig, mert utána lesz jobb.
Volt benne néha jó jelenet, de sokszor unalmas volt.
Szinkronnal nincs gond, magyar szinkronpárti vagyok. Gépen nem is lenne kedvem 5 évig nézni ezt az animét, pont tévébe való.
Volt benne néha jó jelenet, de sokszor unalmas volt.
Szinkronnal nincs gond, magyar szinkronpárti vagyok. Gépen nem is lenne kedvem 5 évig nézni ezt az animét, pont tévébe való.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
[QUOTE]Bleach: Hát, első két rész után nem igazán tetszik, de a végső ítélettel várok még pár részt. Eredetiséget nem igazán látok benne, Ichigo úgy ellenszenves, ahogy van, az idétlenkedés a sorozatban nekem nagyon gáz (megjegyzem a poénos dologokat nagyon szeretem, egy animétől valamilyen szinten el is várom), Ichigo apjának belépője jajj! Rukia és Orihime viszont nagyon jó! Tehát elég vegyes a benyomás, de inkább a nem tetszik felé hajlok még egyelőre
Mi bajod van ? Szerintem király volt a Bleach , csak túl rövid!Milor vége volt olyat szitkozódtam! ilyen hülye helyen hagyták abba!
Mi bajod van ? Szerintem király volt a Bleach , csak túl rövid!Milor vége volt olyat szitkozódtam! ilyen hülye helyen hagyták abba!
beküldve: 2008-01-22 09:35:51
(#352) Bleach: Hát, első két rész után nem igazán tetszik, de a végső ítélettel várok még pár részt. Eredetiséget nem igazán látok benne, Ichigo úgy ellenszenves, ahogy van, az idétlenkedés a sorozatban nekem nagyon gáz (megjegyzem a poénos dologokat nagyon szeretem, egy animétől valamilyen szinten el is várom), Ichigo apjának belépője jajj! Rukia és Orihime viszont nagyon jó! Tehát elég vegyes a benyomás, de inkább a nem tetszik felé hajlok még egyelőre.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-01-22 09:36:28
beküldve: 2008-01-21 22:44:21
(#351) Hát igen, szerencsére, kirohadna az agyam isXD Most megyek is vmi japán szinkronos animét nézni, h felfrissítsem magam
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2008-01-21 22:42:00
(#350) Szerencsére nem kötelező szinkronosan nézni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-21 22:22:48
(#349) nyugi nem gondoltam ijesmire
eleinte az FMA szinkronnya senem teccett de már azt is megszerettem
eleinte az FMA szinkronnya senem teccett de már azt is megszerettem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
amúgy a hát egészségére rész nem lenézés volt v ilyesmi, hanem h tiszteletben tartom azok véleményét akinek ez tetszik
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2008-01-21 22:20:31
beküldve: 2008-01-21 22:18:06
(#347) Hát nem tudom, más fórumokon sok ember van aki hasonlóan bénának tartjaXD De ha valakinek tetszik, hát egészségére... én valszeg csak azt fogom nézni magyar Bleachben, h kinek mennyire rontották el még a hangját...
Amúgy az egyetlen karakter akinek teljesen tetszett a hangja az Tatsuki volt... neki is volt vagy 2 mondataXD
Amúgy az egyetlen karakter akinek teljesen tetszett a hangja az Tatsuki volt... neki is volt vagy 2 mondataXD
beküldve: 2008-01-21 22:10:51
(#346) Moonie én ennek az ellenkezőjét mondom...sztem igenis jó szinkron lett...Ichigo hangja más mint a japán de nekem a mostani is teccik, Rukiaé sztem tökéletes választás, Inoué is...egyedül 3 negatívumot találtam: Chad magyarhangja, a lélekölő kard és a sötét erő...de azért ennyire nem rossz a hejzet mint ahogy mondod
Szerk: Gegew40k 2008-01-21 22:11:29
beküldve: 2008-01-21 22:05:06
(#345) Bleach szinkron, teúristen... egyszerűen pocsékX_X Csongor hangja jó, de egyszerűen fájdalmasan nem illik Ichigóhoz. Rukiáé még elviselhető. Lidérc, halálisten, teljes (na ezen naon kiakadtam), meg "sötét erő" vagy mi... mentem tökön szúrom magamXD Sajna azt kell mondanom hogy egy nagyon nem sikerült szinkront hallottam, és még inkább sajna mert ez a kedvenc animém... hátigen... a 2. részt nem is bírtam végignézni, nem szenvedtetem magam tovább veleXD
Szerk: Moonie 2008-01-21 22:05:44
beküldve: 2008-01-21 21:49:26
(#344) ezzel semi baj...az én öcsim pl folyton sweet valeriant 8bocsi ha rosszul írom de kb ennyire érdekelt)nézte és mégis fiú..ezzel semmi nincs ..én meg inkább a fiúsakat szeretem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..